Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kız sen okuyodun dimi ne okuyon yada okumuyomuydun yohsam

napim kuzum bende çay içiyodum bitti doldurmaya üşeniyorum

Hııı Dış ticaret 2. sınıftayım canım

Ay çay dedinde bende kendime türk kahvesimi yapsam ne canım çekti

Hııı Dış ticaret 2. sınıftayım canım

Ay çay dedinde bende kendime türk kahvesimi yapsam ne canım çekti

hangi ünide okuyon canım ay lisedeyken bi ara bende çok istemiştim dış ticaret ne günlerdi
yap yap fal bakarız

hangi ünide okuyon canım ay lisedeyken bi ara bende çok istemiştim dış ticaret ne günlerdi
yap yap fal bakarız

Selçuk üniversitesi kuzum. Evet çok severim bölümü ingilizceyi sevmemden kaynaklanıyo galiba

Sen okuyomuydun yavru?

kötü bişey yok cnm bnde herzmnki halimm hayırdır senn neden sıkkın canın

ne olsun yemn töreni 23 ünde büyük ihtimal gelemicek, izininde ailesi yanına gidicek ve ben gidemicem , yemin törenini göremicem ondan ziyade bidaha ancak mayısta gelicek dağıtıma yani 2.5 ay göremicem çok moralim bozk çok ağlayasım var , ona senin için ne uygunsa onu yap dedim ama seni göremicem gelemezsem dedi olsun dedim ,aağlamamk için zor tuttum kendimi . ablasıda doğum yapıcak her an yapabilir ,on günlük bile olsam gidicem diyo ablası eğer giderse ablasıda gelmez evine diye düşünüyorum ,hiç bir şey belli değil ama yinede moralim aşırı bozuk

cnm benm haklısın ama haline şükret ben zten sevgilimle ayrı şehirlerde yaşıyodum en son 25 ağustosda sarılabildim ona dokunabildimm o gnden beri hiç görüşemedik işte anca kameradan gördm. onun dışında ztn kasım ayında gtti askere ve 2013 şubatta dönücekk ben o zmna kada sarılmaıcam ona senn en azından dağıtımda görme ihtimalin var cnm şükret bakk gerçekten bozma morelini

Selçuk üniversitesi kuzum. Evet çok severim bölümü ingilizceyi sevmemden kaynaklanıyo galiba

Sen okuyomuydun yavru?

bende ingilizceyi severim kursa gidiyodum bitti sınavdan 95 aldım he okuyorum ya açıktan ama işletme 2.sınıf
çalışıyorum ya bide işe başladım yawru

tühh o ince narinn ayacıkların yoruldu demek keşke daha önce yazsaydımm ayrıca mesaj tekrarıda1 olur tmm da 2. yanii sen bana mı benziyonn kızzz ben bi tek kendimi sanırdım böyle aynı şeyi 3 4 kere yazan

ah sorma tertomm İNCECİK ayaklarım yoruldu
kızzz 30 saniye geçmeden yazamassınız falan dedi kaç kere bende baktım ama hiç bişi yoktu yollayıp durmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…