Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynen öyle cnm ben önceden hep tek böyle yaşayan benmdirdiye düşünürdüm. bnden başka yok zannederdim ama o kadar çok varki farklı şehirlerde olanlarr

tabi ki canım okadar çokki. askere gitmeden ist gittim akrabamda kaldım 1 hafta ya böyle bir güzelliik yok aynı şehirde yaşamak çok başka bir şey .inan gelmek istemedimm okadar alışmıştım ki

allahım işe bak asıl atış yapanları ödül olarak izne gndermeleri lazım bunlar yapamayanları gönderiyolarr ya sabırrrr

tabi ki canım okadar çokki. askere gitmeden ist gittim akrabamda kaldım 1 hafta ya böyle bir güzelliik yok aynı şehirde yaşamak çok başka bir şey .inan gelmek istemedimm okadar alışmıştım ki

bizde yzları beraber oluyoduk 2 ay boyunca falan hergün buluşuyoduk ıspartadan gelmek öyle zor geliyodu ki bana. o duyguyu bi daha asla yaşamak istemiyorum. ayrı kalmak ayrı bi mesele buluşup tekrar ayrılmak daha da kötü. ayrı şehrlerde olmak her yönden zor yani. ama ben inanıyorum emeğimizin karşılığını alıcaz çok mutlu olcak şu askerlik bi bitsee

Ooo maşallah kuzum Evet yavru çalıştıgını biliyorum

Üzülme canım ben askeirmi en son nisanda görmüştüm yani 11 aydır görmüyorum.. :2:
a

haklısın canımm beterin beteri var işte :26:

"beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır." boşuna dememişler inş canım inşş

lan ne adamsınız kim kimin facende haberiniz yok be

Valla ben diger yaseminle karıştırdım

sağol bebekiiimmmm sen neden 11 aydır görmüyon gız

Göndermiyolarki

herkese iyi akşamlar kızlaarrrr

sevgilim Paşa koruması olacakmış kızlarrrr

İyi akşamlar canım. Hayırlı olsun

allahım işe bak asıl atış yapanları ödül olarak izne gndermeleri lazım bunlar yapamayanları gönderiyolarr ya sabırrrr

Aynen ya tören var ya iyi adamları yollarlarmı hiç. Ya 11 ay sonunda baya ümitlenmiştim görcem diye yine olmadı

Canlar ben çıkıyorum gözlerim şişti aglamaktan gece tekrar gelirim öpüyorum hepinizi

Canlar ben çıkıyorum gözlerim şişti aglamaktan gece tekrar gelirim öpüyorum hepinizi

canım ya üzme kendini bu kadar ne desek seni teselli etmicek .hakkınfa hyırlı olsun ne diyelim

bugün herkeste bi sıkıntı var çeşit çeşit huff

ay o cadılar ağlatmaz insanııııı canım günlüğe yazarkende yaş gelmez

Göndermiyolarki

ay pardon yawru ya bi an dedim bunlardamı uzaktı neden 11 ay görmüyo izne gelmedigini unutmusum iyi degilim ben ya

kızlarrr hadi biraz konu değişsinn bana parfüm önerinn yaaaa yüttfennnn

ay niye ağlıyosun ya bugünde şafak uzuycak diye üzülüyodun ya uzamıyo işte bacım ağlama erken geliyoo seninki erken haziranda yanında ahh ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…