herkese iyi akşamlar kızlaarrrr
sevgilim Paşa koruması olacakmış kızlarrrr
aynen öyle cnm ben önceden hep tek böyle yaşayan benmdirdiye düşünürdüm. bnden başka yok zannederdim ama o kadar çok varki farklı şehirlerde olanlarr
Kızlar şimdi askerim aradı
10 gün sonra denetleme varmıs iyi spor atış yapamayanları izne gönderiyolarmış bizimkide 1. onu göndermiyolar gösteri olcak ya gidemezsin diyolarmış..
Askerimi göndermiyolar izne ay delircem yeminle kafayı yiycem ya resmen 11 aydır görmüyorum ya diger askerlerden ne farkımız var bizim ya:2::2::2::2:
iyi akşamlar canım hoşgeldinhayırlı uğurlu olsun
tabi ki canım okadar çokki. askere gitmeden ist gittim akrabamda kaldım 1 hafta ya böyle bir güzelliik yok aynı şehirde yaşamak çok başka bir şey .inan gelmek istemedimm okadar alışmıştım ki
aOoo maşallah kuzumEvet yavru çalıştıgını biliyorum
Üzülme canım ben askeirmi en son nisanda görmüştüm yani 11 aydır görmüyorum.. :2:
bizde yzları beraber oluyoduk 2 ay boyunca falan hergün buluşuyoduk ıspartadan gelmek öyle zor geliyodu ki bana. o duyguyu bi daha asla yaşamak istemiyorum. ayrı kalmak ayrı bi mesele buluşup tekrar ayrılmak daha da kötü. ayrı şehrlerde olmak her yönden zor yani. ama ben inanıyorum emeğimizin karşılığını alıcaz çok mutlu olcak şu askerlik bi bitsee
lan ne adamsınız kim kimin facende haberiniz yok be
Valla ben diger yaseminle karıştırdım
sağol bebekiiimmmmsen neden 11 aydır görmüyon gız
allahım işe bak asıl atış yapanları ödül olarak izne gndermeleri lazım bunlar yapamayanları gönderiyolarr ya sabırrrr
Aynen ya tören var ya iyi adamları yollarlarmı hiç. Ya 11 ay sonunda baya ümitlenmiştim görcem diye yine olmadı
Canlar ben çıkıyorum gözlerim şişti aglamaktangece tekrar gelirim öpüyorum hepinizi
Canlar ben çıkıyorum gözlerim şişti aglamaktangece tekrar gelirim öpüyorum hepinizi
haklısın şeçtik ve katlanıcaz ama insanın bu durumlarda sınırlarını zorlayası geliyor dahası yok çünkü . nese kızlar öle işte .öyle bir şey var ki şuan burda hem cadı hem bal rahat vermiyor ağlamama essek sıpası , günlüğe yazarken ağlarım artık :)
Valla ben diger yaseminle karıştırdım
Göndermiyolarki
kızlarrr hadi biraz konu değişsinn bana parfüm önerinn yaaaa yüttfennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?