Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım üzülüyosun çok iyi anlıyorum seni ama emin ol bunların hepsi gelip geçici şeyler önemli olan uzakta olsanız aranızın güzel olması bence eninde sonunda kavuşcaksınız Allah ın izniyle

bizde uzak şehirlerdeyiz canım ya ama haklısın evet şükretmek gerek ama ben yemin törenine gitmek çok isterdim insanınn hayatında bir kere olcak bir şey. 2 gün boyunca göremicek olma ihtimali canımı sıkyor.hiç bir şey belli değil daha ama herşey kısmet bakalım

canım üzülüyosun çok iyi anlıyorum seni ama emin ol bunların hepsi gelip geçici şeyler önemli olan uzakta olsanız aranızın güzel olması bence eninde sonunda kavuşcaksınız Allah ın izniyle

ama ceyda çok moralim bozuluyo ailesi gidicek ben gidemicem, göremicem o heyecanı yaşayamıcam ... zaten 4.5 sene boyunca hep eksik yaşadık ya bilmiyorum çok ağlayasım var

evt cnm yemin törenine bnde çok üzülmüştümm gitmeyi gerçekten çok isterdim hele ki sevgilim keşke ailem değil sen olsaydın yanımda dedikten sonra daha bi kötü oldum ama kısmet cnm yaa şimdi yanlarında değil ama askerlik bi bitsinn hep nlarla olcaz inşşş

ama ceyda çok moralim bozuluyo ailesi gidicek ben gidemicem, göremicem o heyecanı yaşayamıcam ... zaten 4.5 sene boyunca hep eksik yaşadık ya bilmiyorum çok ağlayasım var

siz nişanlımıydınız canım?
bizimde 2 ay sonra 5 sene oluyo bizde uzagız uzaklık gercekten engel herseye doya doya askını yasatmıyo.. ama herseyde bi hayır vardır böyle düşün.. aglamak istiyosan agla gercekten çok rahatlatıyo insanı..

nişanlı olsam giderdim canım değiliz bizimde ağustosta 5 olcak işte doğum günlerimizi bile gününde kutlayamadık taki bu son doğum gününde artık süpriz yapıp gittim gününde kutladık ... ben olmazsam onada zehir olucak yani buruk yaşıcak bense ağlamaktan gebericem burda.her şey kısmet ne dimm napimm artık ama ağlamak istiyorum anasını satim misafirde var zor tutuyom kendimi

yaa canım bilmiyorumm belli değil daha bir şey ama benm moralim yinede bozluyor öyle iştee

biz seçtik canım sevdik katlanıyoruz işte napalım nasibimizdede bunlar varmış
üzülme artık geçmişte olan şeylere elden bişey gelmezkiii
misafir gidince ağlarsın rahat rahat yada banyoya falan git tutamıcaksan kendini

bende ingilizceyi severim kursa gidiyodum bitti sınavdan 95 aldım he okuyorum ya açıktan ama işletme 2.sınıf
çalışıyorum ya bide işe başladım yawru

Ooo maşallah kuzum Evet yavru çalıştıgını biliyorum

Üzülme canım ben askeirmi en son nisanda görmüştüm yani 11 aydır görmüyorum.. :2:

öyle iyi anlıyorum ki senii yanlız farkındamısınız üçümzde ayrı şehirlerde yaşamışız aşkı

:) bu kdar kız arasında mutlaka ortak nokta şart zaten o yüzdenn konuşabiliyoruz ... bizim aşkımız kıymetli biz hep hasrettik askerimize

herkese iyi akşamlar kızlaarrrr

sevgilim Paşa koruması olacakmış kızlarrrr

İyi akşamlar canım. Hoşgeldin..

Yok canım bende tam bilmiyodum onun sne oldugunu zaten Ödeştik

tmmdır o zmnnnn

lan ne adamsınız kim kimin facende haberiniz yok be

öyle iyi anlıyorum ki senii yanlız farkındamısınız üçümzde ayrı şehirlerde yaşamışız aşkı

evet tertoooo yaaaaa ben çok pis farkındayım

Ooo maşallah kuzum Evet yavru çalıştıgını biliyorum

Üzülme canım ben askeirmi en son nisanda görmüştüm yani 11 aydır görmüyorum.. :2:

sağol bebekiiimmmm sen neden 11 aydır görmüyon gız

:) bu kdar kız arasında mutlaka ortak nokta şart zaten o yüzdenn konuşabiliyoruz ... bizim aşkımız kıymetli biz hep hasrettik askerimize

aynen öyle cnm ben önceden hep tek böyle yaşayan benmdirdiye düşünürdüm. bnden başka yok zannederdim ama o kadar çok varki farklı şehirlerde olanlarr

haklısın şeçtik ve katlanıcaz ama insanın bu durumlarda sınırlarını zorlayası geliyor dahası yok çünkü . nese kızlar öle işte .öyle bir şey var ki şuan burda hem cadı hem bal rahat vermiyor ağlamama essek sıpası , günlüğe yazarken ağlarım artık :)

Kızlar şimdi askerim aradı

10 gün sonra denetleme varmıs iyi spor atış yapamayanları izne gönderiyolarmış bizimkide 1. onu göndermiyolar gösteri olcak ya gidemezsin diyolarmış..

Askerimi göndermiyolar izne ay delircem yeminle kafayı yiycem ya resmen 11 aydır görmüyorum ya diger askerlerden ne farkımız var bizim ya:2::2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…