ne olsun yemn töreni 23 ünde büyük ihtimal gelemicek, izininde ailesi yanına gidicek ve ben gidemicem , yemin törenini göremicem ondan ziyade bidaha ancak mayısta gelicek dağıtıma yani 2.5 ay göremicem çok moralim bozk çok ağlayasım var , ona senin için ne uygunsa onu yap dedim ama seni göremicem gelemezsem dedi olsun dedim ,aağlamamk için zor tuttum kendimi . ablasıda doğum yapıcak her an yapabilir ,on günlük bile olsam gidicem diyo ablası eğer giderse ablasıda gelmez evine diye düşünüyorum ,hiç bir şey belli değil ama yinede moralim aşırı bozuk
cnm benm haklısın ama haline şükret ben zten sevgilimle ayrı şehirlerde yaşıyodum en son 25 ağustosda sarılabildim ona dokunabildimm o gnden beri hiç görüşemedik işte anca kameradan gördm. onun dışında ztn kasım ayında gtti askere ve 2013 şubatta dönücekk ben o zmna kada sarılmaıcam onasenn en azından dağıtımda görme ihtimalin var cnm şükret bakk gerçekten bozma morelini
canım üzülüyosun çok iyi anlıyorum seni ama emin ol bunların hepsi gelip geçici şeyler önemli olan uzakta olsanız aranızın güzel olması bence eninde sonunda kavuşcaksınız Allah ın izniyle
ah sorma tertomm İNCECİK ayaklarım yoruldu
kızzz 30 saniye geçmeden yazamassınız falan dedi kaç kere bende baktım ama hiç bişi yoktu yollayıp durmuşum
bizde uzak şehirlerdeyiz canım ya ama haklısın evet şükretmek gerek ama ben yemin törenine gitmek çok isterdim insanınn hayatında bir kere olcak bir şey. 2 gün boyunca göremicek olma ihtimali canımı sıkyor.hiç bir şey belli değil daha ama herşey kısmet bakalım
ama ceyda çok moralim bozuluyo ailesi gidicek ben gidemicem, göremicem o heyecanı yaşayamıcam ... zaten 4.5 sene boyunca hep eksik yaşadık ya bilmiyorum çok ağlayasım var
siz nişanlımıydınız canım?
bizimde 2 ay sonra 5 sene oluyo bizde uzagız uzaklık gercekten engel herseye doya doya askını yasatmıyo.. ama herseyde bi hayır vardır böyle düşün.. aglamak istiyosan agla gercekten çok rahatlatıyo insanı..
aynen banada öyle oluyo sinir oluyorum yaaa
evt cnm yemin törenine bnde çok üzülmüştümm gitmeyi gerçekten çok isterdim hele ki sevgilim keşke ailem değil sen olsaydın yanımda dedikten sonra daha bi kötü oldum ama kısmet cnm yaa şimdi yanlarında değil ama askerlik bi bitsinn hep nlarla olcaz inşşş
iyi akşamlar kızlarr
ayyyy pardonnn cnmmm yaaaautandım bak şimdii
yaa canım bilmiyorumm belli değil daha bir şey ama benm moralim yinede bozluyor öyle iştee
İyi akşamlar canım. Hoşgeldin..
Yok canım bende tam bilmiyodum onun sne oldugunu zatenÖdeştik
nişanlı olsam giderdim canım değilizbizimde ağustosta 5 olcak işte doğum günlerimizi bile gününde kutlayamadık taki bu son doğum gününde artık süpriz yapıp gittim gününde kutladık ... ben olmazsam onada zehir olucak yani buruk yaşıcak bense ağlamaktan gebericem burda.her şey kısmet ne dimm napimm artık ama ağlamak istiyorum anasını satim misafirde var zor tutuyom kendimi
bende ingilizceyi severim kursa gidiyodum bitti sınavdan 95 aldımhe okuyorum ya açıktan ama işletme 2.sınıf
çalışıyorum ya bide işe başladım yawru
ne olsun yemn töreni 23 ünde büyük ihtimal gelemicek, izininde ailesi yanına gidicek ve ben gidemicem , yemin törenini göremicem ondan ziyade bidaha ancak mayısta gelicek dağıtıma yani 2.5 ay göremicem çok moralim bozk çok ağlayasım var , ona senin için ne uygunsa onu yap dedim ama seni göremicem gelemezsem dedi olsun dedim ,aağlamamk için zor tuttum kendimi . ablasıda doğum yapıcak her an yapabilir ,on günlük bile olsam gidicem diyo ablası eğer giderse ablasıda gelmez evine diye düşünüyorum ,hiç bir şey belli değil ama yinede moralim aşırı bozuk
öyle iyi anlıyorum ki senii yanlız farkındamısınız üçümzde ayrı şehirlerde yaşamışız aşkı
İyi akşamlar canım. Hoşgeldin..
Yok canım bende tam bilmiyodum onun sne oldugunu zatenÖdeştik
tmmdır o zmnnnn
öyle iyi anlıyorum ki senii yanlız farkındamısınız üçümzde ayrı şehirlerde yaşamışız aşkı
Ooo maşallah kuzumEvet yavru çalıştıgını biliyorum
Üzülme canım ben askeirmi en son nisanda görmüştüm yani 11 aydır görmüyorum.. :2:
:) bu kdar kız arasında mutlaka ortak nokta şart zaten o yüzdenn konuşabiliyoruz ... bizim aşkımız kıymetli biz hep hasrettik askerimize
biz seçtik canım sevdik katlanıyoruz işte napalım nasibimizdede bunlar varmış
üzülme artık geçmişte olan şeylere elden bişey gelmezkiii
misafir gidince ağlarsın rahat rahat yada banyoya falan git tutamıcaksan kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?