oluyor canım sen de kokuyorsun insan kendi kokusunu algılayamıyor.banada ne güzel kokuyorsun diyorlar hani nasıl diyorum bana gelmiyor ki kokumsıkıldım hep aynı kokmaktan kızlar yaaa bide böyle yanından geçince kokusu gelen insanlar varyaa hepp öznmişimdir onlara ama nedense bnm hiç öyle olmuyoo
sıkıldım hep aynı kokmaktan kızlar yaaa bide böyle yanından geçince kokusu gelen insanlar varyaa hepp öznmişimdir onlara ama nedense bnm hiç öyle olmuyoo
Eh işte canım iyi olmaya çalışıyorum,senin neyin vardı ?şu vakitlerde biraz daha iyi :) sen nasılsın canım ?
ayyy bebek gibi koksunnnyeğenim oldu yaa kokusu bi harika onun gibi kokmak istiyorummm
oluyor canım sen de kokuyorsun insan kendi kokusunu algılayamıyor.banada ne güzel kokuyorsun diyorlar hani nasıl diyorum bana gelmiyor ki kokum
Yawru öyle yoğun kokmak için aynı parfumun losyonunu ve deo sunuda kullan ki koku artık sana yapışsın her yerde bıraksın kendini
kuzenimin kızı . inci berra adı 7 aylık ama sen gör tombikiss tam bi
hehee çetee kurdukk lenn haberin yok
sende yawrum
Merhaba.Hoşbulduk
Yasemin hoş bulduk canım
çok yardımcı oldunn allah razı olsunn arkadaşımm
sıkıldım hep aynı kokmaktan kızlar yaaa bide böyle yanından geçince kokusu gelen insanlar varyaa hepp öznmişimdir onlara ama nedense bnm hiç öyle olmuyoo
o zmnda ben boğuluyorumm kokudannn stillexciimmmayyy öyle tuhaf bişeyim iştee ama o bebek kokusu harika olurdu yaaa
anladımki kafan meşgulse bu şafak sana dokunamıyor anacım
Ne zaman kendimi eve attım off başladı yine
Şafağım da kaç bilmiyorum ki
Sen ne yaptın kuzu bensiz oralarda
bensiz çetemi olurrr beee havanızı alırım sizin
en azından Aliş duysun be kokumu tertippp o olmamı
ay ne demek terto her zaman
bi acayipsin kızım yaaa boşver kokma milletinn yanında geçerken bi yerinmi eksilcek allahım yaa
tmmm stillex zeynepcimmm"stillexciimmm" banamı diyosun oldum hahaha nikimi unutmuşum sen deuince tuhafsadım Zeynep de gitsin ya o ne öyle
ay bendede bi kuzen kızı var sorma 3 yasında bugun ne kavga ettik sorma lafa laf söze söz hiç bişeyin altında kalmıyo diyorumki orda uslu uslu otur hayır oturmıcam sana su dökcemkalktı ve bana bardaktaki suyu serpti biberonda süt var onu fışkırtıyoo ayy deli etti beni bugun
Ne güzel canım ya şafaktan uzaklaşmak ahhhhhh
Boşver bilme şafağını daha iyi öyle.
Napıyım ben evciden sonra kendime gelemedim ya
Canım zeynebinde dediği gibi vücut losyonunu falan kullanırsan daha kalıcı olur birde kulak arkalarına, boynuna ve bilek içlerine sıkarsan daha kalıcı olur son olarakta kıyafetine tabi
Başka bildiğim bebek kokusu yok valla canım başka birşey deseydin daha çok yardımcı olabilirdimhemen yazıyorum bi kenaraaa
23 ünde yemin töreni var ve gidemicem büyük ihtimal oda gelemicek ve hayatta bir kere yaşanabilicek bir şey.ona sıkıldı canım biraz ama arkadaşlarım sağ olsun biraz dağıldı kafam iüstüne 11 aydır askerini göremeyen olduğunu görünce açıkcası utandım :114:
en azından Aliş duysun be kokumu tertippp o olmamı
tmmm stillex zeynepcimmm
Canım zeynebinde dediği gibi vücut losyonunu falan kullanırsan daha kalıcı olur birde kulak arkalarına, boynuna ve bilek içlerine sıkarsan daha kalıcı olur son olarakta kıyafetine tabi
Ne sandınnn
Havanı alırım senin maykk ayağı sökmezzzhavamızda bitmezz ahahaaah
Başka bildiğim bebek kokusu yok valla canım başka birşey deseydin daha çok yardımcı olabilirdim
Hmm anladım tabiki üzülüyor insan ama yapıcak birşey yok bende gidememiştim konyada karda kışta olduğu için.
Birazcık daha sıkarsınız dişinizi sonra izne gelir o neden gelemiyor ki:44:
oyyy kıyamammm görmesen dayanıyorsun görünce daha zor oluyor
Bende çok özledim oda dayanımıyorum geleceğim diyor,gelme dedim kaldıramıyorum bitir gel artık şu mereti bıktım
Anlıyorum seni ama tek tutanacağın şey bir aydan da düştünüz az kaldı
bugün tertibin yaseminle kulaklarını çınlattık çınladımı
senle mesajlasıyoruz yaa kac aydır tertibim nolarımız bizde yok dedi sorarım ona ben dedi
yandın aklın varsa çıkma yaseminin karşısına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?