Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sıkıldım hep aynı kokmaktan kızlar yaaa bide böyle yanından geçince kokusu gelen insanlar varyaa hepp öznmişimdir onlara ama nedense bnm hiç öyle olmuyoo
oluyor canım sen de kokuyorsun insan kendi kokusunu algılayamıyor.banada ne güzel kokuyorsun diyorlar hani nasıl diyorum bana gelmiyor ki kokum

sıkıldım hep aynı kokmaktan kızlar yaaa bide böyle yanından geçince kokusu gelen insanlar varyaa hepp öznmişimdir onlara ama nedense bnm hiç öyle olmuyoo

Yawru öyle yoğun kokmak için aynı parfumun losyonunu ve deo sunuda kullan ki koku artık sana yapışsın her yerde bıraksın kendini

oluyor canım sen de kokuyorsun insan kendi kokusunu algılayamıyor.banada ne güzel kokuyorsun diyorlar hani nasıl diyorum bana gelmiyor ki kokum

Yawru öyle yoğun kokmak için aynı parfumun losyonunu ve deo sunuda kullan ki koku artık sana yapışsın her yerde bıraksın kendini

o zmnda ben boğuluyorumm kokudannn stillexciimmm ayyy öyle tuhaf bişeyim iştee ama o bebek kokusu harika olurdu yaaa

Eh işte canım iyi olmaya çalışıyorum,senin neyin vardı ?

23 ünde yemin töreni var ve gidemicem büyük ihtimal oda gelemicek ve hayatta bir kere yaşanabilicek bir şey.ona sıkıldı canım biraz ama arkadaşlarım sağ olsun biraz dağıldı kafam iüstüne 11 aydır askerini göremeyen olduğunu görünce açıkcası utandım :114:

Son düzenleme:

kuzenimin kızı . inci berra adı 7 aylık ama sen gör tombikiss tam bi

ay bendede bi kuzen kızı var sorma 3 yasında bugun ne kavga ettik sorma lafa laf söze söz hiç bişeyin altında kalmıyo diyorumki orda uslu uslu otur hayır oturmıcam sana su dökcem kalktı ve bana bardaktaki suyu serpti biberonda süt var onu fışkırtıyoo ayy deli etti beni bugun

hehee çetee kurdukk lenn haberin yok

sende yawrum

Merhaba.Hoşbulduk

Yasemin hoş bulduk canım

bensiz çetemi olurrr beee havanızı alırım sizin

çok yardımcı oldunn allah razı olsunn arkadaşımm

ay ne demek terto her zaman

bi acayipsin kızım yaaa boşver kokma milletinn yanında geçerken bi yerinmi eksilcek allahım yaa

o zmnda ben boğuluyorumm kokudannn stillexciimmm ayyy öyle tuhaf bişeyim iştee ama o bebek kokusu harika olurdu yaaa

"stillexciimmm" banamı diyosun oldum hahaha nikimi unutmuşum sen deuince tuhafsadım Zeynep de gitsin ya o ne öyle

anladımki kafan meşgulse bu şafak sana dokunamıyor anacım

Ne zaman kendimi eve attım off başladı yine

Şafağım da kaç bilmiyorum ki

Sen ne yaptın kuzu bensiz oralarda

Ne güzel canım ya şafaktan uzaklaşmak ahhhhhh
Boşver bilme şafağını daha iyi öyle.
Napıyım ben evciden sonra kendime gelemedim ya

Canım zeynebinde dediği gibi vücut losyonunu falan kullanırsan daha kalıcı olur birde kulak arkalarına, boynuna ve bilek içlerine sıkarsan daha kalıcı olur son olarakta kıyafetine tabi

ay ne demek terto her zaman

bi acayipsin kızım yaaa boşver kokma milletinn yanında geçerken bi yerinmi eksilcek allahım yaa
en azından Aliş duysun be kokumu tertippp o olmamı
"stillexciimmm" banamı diyosun oldum hahaha nikimi unutmuşum sen deuince tuhafsadım Zeynep de gitsin ya o ne öyle
tmmm stillex zeynepcimmm

bu cadıı uyumadı hala çen çenn ay susmadı acayip sesler çıkarıyo ,hala dedirtcem kendime büyüyünce halam sen neden uyumuyorsun diyorum açıyo 2 diişi var orda gülüyo ısırıcam esseği başlyıor ağlamaya ahh mafedicem az büyüsünn

oyyy kıyamammm görmesen dayanıyorsun görünce daha zor oluyor

Bende çok özledim oda dayanımıyorum geleceğim diyor,gelme dedim kaldıramıyorum bitir gel artık şu mereti bıktım

Anlıyorum seni ama tek tutanacağın şey bir aydan da düştünüz az kaldı

hemen yazıyorum bi kenaraaa
Başka bildiğim bebek kokusu yok valla canım başka birşey deseydin daha çok yardımcı olabilirdim

Hmm anladım tabiki üzülüyor insan ama yapıcak birşey yok bende gidememiştim konyada karda kışta olduğu için.
Birazcık daha sıkarsınız dişinizi sonra izne gelir o neden gelemiyor ki:44:

Canım zeynebinde dediği gibi vücut losyonunu falan kullanırsan daha kalıcı olur birde kulak arkalarına, boynuna ve bilek içlerine sıkarsan daha kalıcı olur son olarakta kıyafetine tabi

denicemmm cnmmm bakalımm inş bebeiş bebiş kokarımmm tabi iş önce parfüm bulmaktaa

Ne sandınnn

Havanı alırım senin maykk ayağı sökmezzz havamızda bitmezz ahahaaah

bugün tertibin yaseminle kulaklarını çınlattık çınladımı
senle mesajlasıyoruz yaa kac aydır tertibim nolarımız bizde yok dedi sorarım ona ben dedi
yandın aklın varsa çıkma yaseminin karşısına

yani kesin gelmiyecek diye bir şey yok eğer ailesi orda gidip kalırsa gelmeyecek ama aklıda bende, yani kesin bir şey değil tabi. benim ki 75 gün yapcak acemisini , 2 gün sonra devam yani kaldığı yerden

Öyle valla çok zor geliyor şunca zaman bana şimdi.
Onada çok belli ediyorum moralimin bozuk olduğunu,şimdi bugün nette görüştük aramadı bu akşam deli oluyorum aramadı diye.
Eskiden olsa bu kadar çok üzmezdim kendimi alışığız ya,ama neden böyle oldum hiç bilmiyorum zeynom.
Bencede hiç gelmesin çok daha zor oluyor sende biliyorsun sende yeni gönderdin sayılır

Okudum onu çınlamadı tesadüfi o sayfayı tıkladım bi baktım çekiştirmişsiniz

Bizim topikte karşılaştık Yasemin asar keser ama bana kıyamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…