bugün tertibin yaseminle kulaklarını çınlattık çınladımı
senle mesajlasıyoruz yaa kac aydır tertibim nolarımız bizde yok dedi sorarım ona ben dedi
yandın aklın varsa çıkma yaseminin karşısına
Öyle valla çok zor geliyor şunca zaman bana şimdi.
Onada çok belli ediyorum moralimin bozuk olduğunu,şimdi bugün nette görüştük aramadı bu akşam deli oluyorum aramadı diye.
Eskiden olsa bu kadar çok üzmezdim kendimi alışığız ya,ama neden böyle oldum hiç bilmiyorum zeynom.
Bencede hiç gelmesin çok daha zor oluyor sende biliyorsun sende yeni gönderdin sayılır
Anladım ozaman acemi sonunda illa ki görüşürsünüz herhalde sende onu düşünüp moral bulmaya bakyani kesin gelmiyecek diye bir şey yok eğer ailesi orda gidip kalırsa gelmeyecek ama aklıda bende, yani kesin bir şey değil tabi. benim ki 75 gün yapcak acemisini , 2 gün sonra devam yani kaldığı yerden
denicemmm cnmmm bakalımm inş bebeiş bebiş kokarımmm tabi iş önce parfüm bulmaktaa
Okudum onuçınlamadı tesadüfi o sayfayı tıkladım bi baktım çekiştirmişsiniz
Bizim topikte karşılaştık Yasemin asar keser ama bana kıyamaz
en azından Aliş duysun be kokumu tertippp o olmamı
tmmm stillex zeynepcimmm
bu cadıı uyumadı hala çen çenn ay susmadı acayip sesler çıkarıyo ,hala dedirtcem kendime büyüyüncehalam sen neden uyumuyorsun diyorum açıyo 2 diişi var orda gülüyo ısırıcam esseği başlyıor ağlamaya ahh mafedicem az büyüsünn
Canım birazda şafak sıkıştırıyor artık sizi.
hani belki şafağın 200-300 olsa bu süreci daha kolay atlatacaksınız.
Artık son demleri zorladıkça zorluyor ama fazla yok hükmü ne kaldı şurda 23 gündü değilmi taş çatlSIN 24 gün boğar seni sonrası tın
yani kesin gelmiyecek diye bir şey yok eğer ailesi orda gidip kalırsa gelmeyecek ama aklıda bende, yani kesin bir şey değil tabi. benim ki 75 gün yapcak acemisini , 2 gün sonra devam yani kaldığı yerden
Okudum onuçınlamadı tesadüfi o sayfayı tıkladım bi baktım çekiştirmişsiniz
Bizim topikte karşılaştık Yasemin asar keser ama bana kıyamaz
Sorarım ben ona dedim mi kıs
Sizin hızınıza şaşırmıştım
Tertibim kızmadım ne kızcam yaa
kızlarıda alsınlar askereeeeeeeeeeee
o zaman aliş gelince sürünürsün fazla süslenme
valla şimdi dokundun dokundun ısırdın ısırdın yoksa büyüyünce hiç dokundurtmuyolar canmbenden sana tavsiye şimdi ısırsan aglar aglar susar ama büyüyünce ısırırsan şiddete başvuruyo bu veletler
kızlarrr ayy bişeyy okduumm çokkomik yaa sizle paylaşsam mı düşünüyorumm atılırmıyım ki sitedennn
sağol canım benim izin kullanamama gibi bir durum olmazsa çok güzel olurhoşgeldin cnmm senn adına çok sevindimm rahat olur askerin artıkkk
hoşbuldum canım sağol
iyi akşamlar canım hoşgeldinhayırlı uğurlu olsun
hoşbuldum tatlım inşallah rahat olur.zaten sevinip duruyor kamufulaj giymeyeceği içinhoş geldin canım. hayırlı olsunnn inşallah ço k raaht olur ki olur yanii :)
iyi akşamlar tatlım teşekkur ederimİyi akşamlar canım. Hayırlı olsun
ne okudun kız nutella arkadasım benim +18mi
kızlarrr ayy bişeyy okduumm çokkomik yaa sizle paylaşsam mı düşünüyorumm atılırmıyım ki sitedennn
bu varya yedi sülaleyi başa toplar öyle pis ağlıyorr ve bir tek anasında susuyorsaçımı çekince dünyalar onun 2 kuruş saçım var yolum yolum yoldu bir de gülyor pis tombik , fazlada hırpalamak istemiyorum şimdi benimde yeğenim olucak 7 ay sonra inş onada yaparlar dimi ama
Siz numaralarınızıda mı aldınız bu ne hız
Sanırım geçmedi evine dediğin gibi yoksa sallar buraları eksikliği belli oluyor
Selam et
Tertibin seni tenhada kıstırcak de o anlar
yani açık açık değil ama öyleee gibii
evet yapma o zaman senin yigenede yaparlar valla etme bulma dünyası demişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?