yaaa yne nereyeeee
Evett önce ben önce beennn :119::119:
Yeter artık duramıciiimm buralarda
ay bu kız ne böyle mahluk gibi.geçen nette haberlerde okudum bi sürü esnetik ameliyat geçirip böyle yapmış kendini annesi bile tanıyamamış.iyi halt etmiş şişme dudak
inşallah hayırlı haberlerle sonuçlanır mahkeme canım.dualarım sizinle:26:
ben çıkıyorum kızlar iyi geceler
Kuzum inşallah yerime geldiğinde benim gibi olmassın ama çok fena bir hal bu ya.heheee kzıım hangi korku filminin mahsulu bunlar
senin yerinde olsam bende aynı durumda olurdum canım şuan bile bi tuhafım
bilirim tertibim bilirim
Kızım zaten gidin gidin diye dilimde tüy bittibi gidemediler
İyi geceler ceydoşummben çıkıyorum kızlar iyi geceler
olur olur benimkini öyle karşılarımgüzelliğimi herkess görsün istiyorum napimm
gnderiyim sana bnmkilerdenn
herzmn öyleyiz kzuu baksanaaa ne kaaa yakışıyoruz birbirimizeee
bu salak angelina jolieye benzemek istemişş aslındaaa
Ah canım öyle olmuyor işte düşünsene bunca zamanın verdiği bir sıkıntı var üzerimde az kaldı diye teselli edemiyorsun kendini.bende göremeyince çatlıyorum meraktann
Canım niye sıkıyon ki canını yaa.3 haftanız kalmış topu topuu..Tadını çıkarr bunca zaman geçmiş 3hafta mı geçmicek.Benim 3 haftam kalsaa anca hazırlanırım aşkım gelene kadaarr
:92:06.03.2012 :92:
Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir
KARANLIKTAN AYDINLIGA
Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz
...163 stillex…
Valla ya git artık
Busede gitsin gidin ya bizede gidin desin altlar
Kovsunlar burdan
Kuzum inşallah yerime geldiğinde benim gibi olmassın ama çok fena bir hal bu ya.
Ayrıca bana kalsa şimdi gidecem ama iştee
İyi geceler ceydoşumm
olur olur benimkini öyle karşılarım
Ah canım öyle olmuyor işte düşünsene bunca zamanın verdiği bir sıkıntı var üzerimde az kaldı diye teselli edemiyorsun kendini.
Ben hazırlıklara çoktan başladım zaten amaa sıkıntımı gidermiyor
bu salak angelina jolieye benzemek istemişş aslındaaa
Kuzum anlatıcak birşey olsaa..Şafak sıkıştırıyor bugün çok fena:18:
Benimki aramadı ama bak o var dün çarşıda görüştük en son,arasın bir yicek fırçayı
Ben çok heyecanlı bi insanımdır senden daha fenası olacağım kesin ama o durumun bile güzelliği ayrı kuzum ya ne bilim :26:
ay valla ukalalık kıskanclık olsun diye demiyorum ben angelina uyuzunu hiç beğenmiyorum.hele geçen oscar ödüllerinde çıktı.44 kilo olmuş.kemik kalmış.çok çirkindi.
aramadığı zaman bende uyuz oluyorum kavga edesm geliyo.başlarım bahanesine arıycak iştebizde zor günler geçiriyoruz şafaklar sıkıştırıyor sonuna kadar haklıyız üzülme ama tatlım benim şafağıma bak rahatla şükür et
Ben gideyim sonra geri gelip size yeter ama gelin yanıma dicemm çekip alıcam burdan
Kuzum inşallah yerime geldiğinde benim gibi olmassın ama çok fena bir hal bu ya.
Ayrıca bana kalsa şimdi gidecem ama iştee
İyi geceler ceydoşumm
olur olur benimkini öyle karşılarım
Ah canım öyle olmuyor işte düşünsene bunca zamanın verdiği bir sıkıntı var üzerimde az kaldı diye teselli edemiyorsun kendini.
Ben hazırlıklara çoktan başladım zaten amaa sıkıntımı gidermiyor
Ahhhhh teşekkürler kuzum kurtar bizi bu bataklıktan
ciddenn hee ben bu double kilolu halimlee ondan güzelimm heeeay valla ukalalık kıskanclık olsun diye demiyorum ben angelina uyuzunu hiç beğenmiyorum.hele geçen oscar ödüllerinde çıktı.44 kilo olmuş.kemik kalmış.çok çirkindi.
Bende çok sabırsızımdır offf
Şuan güzel gelen bir yanı yok kızma ama önümde 365845 gün varmış gibi geliyor
Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz
...157 m3rc3m...
...163 stillex
...165 SezgiLim1905...
167 mylovem
167 myzt
144 Phoenix
Ceydaaaaaaaaa teşekkür ederiz kuzum ...
Siparişimiz için
Bizim devre dizildik böyle
Teşekkürler tatlım :)))
Evet bende çok kızgınım şuan ona yarın yada ertesi gün denetlemeleri var ondan yoğun olabilir ama 2 dk da olsa aramalı
Arasın işte bananeBunca ay sabrettim ama artık sabredemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?