Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hay allah bak ya üşütebilir ama neden kızıyosun ki Bakalım bizim sebebimiz ne büyük ihtimal eğitimleri vardır.
Allahım adam eve gelicek hala eğitim eğitimmmm

hE CANIM 21 miş şimdi yaptım listeyii vay bee yarın 20 lerdede son gece sonra 10 lar

Evet canım 20lerden de kurtuluyoruz inşallah.
10lardan sonra geri sayım başlıcakkk

Evet canım ya aşkımın arkadaşıda yakalatmış 10 gün cezaya gtmiş askerliğide uzadı yazık..Telefon konusunda da diğer konularda olduğu gibi saçmalıyor askeriye
Malesef öyle saçmalık o konudada devam ediyor.
Napalım canım kabul etmek zorundayız

anlatmam mı kıs koşa koşa gelcem ay ne güzellllll
yemin töreninin nasıl anlatmısım ya bizim topicte okuyunca bile tüylerim diken diken olur
Ay evet okumuştum senin o yazılarını
Topiğimiz iki gün aşk patlaması yaşıcak desene

Yaseminnn allah iyiliğini versin çok güldürdün beni sağol

Vayyy bee nerden nereyee

ay evet sinir oluyorum bende çıt kırıldım gibi.asker adam üşümez diyorumda yok öyle bişey en çok biz üşüyoruz diyo benim için 5 dakika üşüyeceksin üşümek zorundasın dedim tamam aşkım üşürüm dedi yola geldi aman canım bunların adet sancıları hele hiç çekilmez

Hay allah bak ya üşütebilir ama neden kızıyosun ki Bakalım bizim sebebimiz ne büyük ihtimal eğitimleri vardır.
Allahım adam eve gelicek hala eğitim eğitimmmm

benim için üşüsün nolcakmışki son gün bile eğitim oluyomuş canım

İnanılır gibi değil zeyno herkes derdi bu şafak benimmi inanmıyorum diye hakikaten öyle oluyormuş

Canım tam o aşamadasınız ama sabırr,sonra çıkarırsın acısını

çıkarcamm tabiii görcek o nazlanmayıı herşeye alınmayıı

İnanılır gibi değil zeyno herkes derdi bu şafak benimmi inanmıyorum diye hakikaten öyle oluyormuş

Canım tam o aşamadasınız ama sabırr,sonra çıkarırsın acısını

Harbiden canım insan algılayamıyorum sanki hep 420,360 lardaymış gibi

ayy evet düşünemiyorum öyle bi durumu ay bugün bişey dedimm ne durumlara gtrdi olayı astı suratı sonra kapattık telefonu

Üşüsün tabi ileride de her zorluğa katlanıcak senin için,alışsın şimdiden
Evet öyleymiş askeriye saçmalığı işte

çıkarcamm tabiii görcek o nazlanmayıı herşeye alınmayıı
Göster göster
Harbiden canım insan algılayamıyorum sanki hep 420,360 lardaymış gibi

Bende şuan aynen öyle hissediyorum sanki yeni başladık

askerden gelince ne iş yapcan dedimm oda dedki işte ülker coca cola falan o tarz firmalara şöför olarak grcem dedi bnde ne zmna kadar çalışabilceksin orda dedim suçum bu

ne varmış bu lafta.sormak hakkın.işi küçük gördün sandı galiba.aman nazlar niyazlar havada uçuşuyo.geçende benimki bişey dedim uzattı iki saat

ne varmış bu lafta.sormak hakkın.işi küçük gördün sandı galiba.aman nazlar niyazlar havada uçuşuyo.geçende benimki bişey dedim uzattı iki saat

yaaa küçük görmek değil açıkladım ben ona benm babamında vardı dükkanı birsürü firmadan mal geliyodu şöförlerin çoğunu gördüm ama hiç böyle 40 45 yaşlarında bi şöför görmedim benn bunu söyledimm daha sonra nolcak diye beyfendinin zoruna gttti aslında kötü bişey değill. zor durumdakalmammak için soruyorum ben. düşünsene o zmn sadece ikimiz olmıcaz çocuğumuz olcak inş bz bi şekilde yaşarız ama o nolcak ben çocuğum parasız kalsın istemiyorum açıkçası.

Canım benim çok haklısın söylediklerinde,bırak yapsın tribini senin kötü niyetin olmadığını anlar yakında.
Askere gitmeden önce çalışmıyormuydu peki ?

tabi haklısın canım.parayla mutluluk olmuyo ama parasız kalınca o mutluluk bozuluyo.daimi iş olması lazım.gir çık gir çık olmaz tabi.oda sorumluluğunu biliyordur canım düşünüyordur bunları eminim

Canım benim çok haklısın söylediklerinde,bırak yapsın tribini senin kötü niyetin olmadığını anlar yakında.
Askere gitmeden önce çalışmıyormuydu peki ?

çalışıyodu ama nasıl diyim memurluk sınavlarına falan girdi hep kazancam umuduyla kalıcı bi işte çalışmadı işte fırında şöförlük yaptı lokantada şöförlük yaptı o tarz şeyler yanii. ben ona diyorum benm için hiç problem değil bunca zmndan sonraa ben çok lüks bi hayat istemiyorum yanımda olsun aç olmayyalım açıkta olmayalım yeter bana. ama işte her söylediğimi yanlış anlyıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…