Hay allah bak ya üşütebilir ama neden kızıyosun kigeçen benimkide aramadı.aynen senin gibi ateş topu oldum.ertesi gün aradı açar açmaz dur aşkım kızma bi sebebim var diyosebepte sebep olsa bari.duşa girecekmiş,duştan önce arıyım diye düşündüm sonra sıcak su az akıyor deyince hemen girmiş duşa,duştan cıkıncada üşütmemek için koğuştan çıkmamış bebek sanki hemen üşütcek
aman kilo ne ki alınır verilir.senin hamurunda güzellik var bebişim
hE CANIM 21 miş şimdi yaptım listeyii vay bee yarın 20 lerdede son gece sonra 10 lar
Malesef öyle saçmalık o konudada devam ediyor.Evet canım ya aşkımın arkadaşıda yakalatmış 10 gün cezaya gtmiş askerliğide uzadı yazık..Telefon konusunda da diğer konularda olduğu gibi saçmalıyor askeriye
Ay evet okumuştum senin o yazılarını
anlatmam mı kıskoşa koşa gelcem ay ne güzellllll
yemin töreninin nasıl anlatmısım ya bizim topicte okuyunca bile tüylerim diken diken olur
Yaseminnn allah iyiliğini versin çok güldürdün beni sağolahahhaaa kız bnmkide öylee bi narinlik bi nazz allahım öldürüyoo beniiiibgün aynı şey oda söyledi aradı banyoya grcem dedi bnde banyoda sonra tekrar ara dedim neymş efendimm sogukta çıkarsa hasta olurmuşş ayy biiz bunları adam olsun diye askere gnderdikk iyice narinleşip gelceklerr bnden beter oldu yaa bi adet sancısı çekmediği kaldıı
Hay allah bak ya üşütebilir ama neden kızıyosun kiBakalım bizim sebebimiz ne büyük ihtimal eğitimleri vardır.
Allahım adam eve gelicek hala eğitim eğitimmmm
Evet canım 20lerden de kurtuluyoruz inşallah.
10lardan sonra geri sayım başlıcakkk
İnanılır gibi değil zeyno herkes derdi bu şafak benimmi inanmıyorum diye hakikaten öyle oluyormuşVayyy bee nerden nereyee
ayyy ben deli oluyorum ama varya bi nazlarr bi havalarr en ufak şeye alınmalar falann
ahahhaaa kız bnmkide öylee bi narinlik bi nazz allahım öldürüyoo beniiiibgün aynı şey oda söyledi aradı banyoya grcem dedi bnde banyoda sonra tekrar ara dedim neymş efendimm sogukta çıkarsa hasta olurmuşş ayy biiz bunları adam olsun diye askere gnderdikk iyice narinleşip gelceklerr bnden beter oldu yaa bi adet sancısı çekmediği kaldıı
Hay allah bak ya üşütebilir ama neden kızıyosun kiBakalım bizim sebebimiz ne büyük ihtimal eğitimleri vardır.
Allahım adam eve gelicek hala eğitim eğitimmmm
İnanılır gibi değil zeyno herkes derdi bu şafak benimmi inanmıyorum diye hakikaten öyle oluyormuş
Canım tam o aşamadasınız ama sabırr,sonra çıkarırsın acısını
İnanılır gibi değil zeyno herkes derdi bu şafak benimmi inanmıyorum diye hakikaten öyle oluyormuş
Canım tam o aşamadasınız ama sabırr,sonra çıkarırsın acısını
ay evet sinir oluyorum bende çıt kırıldım gibi.asker adam üşümez diyorumda yok öyle bişey en çok biz üşüyoruz diyobenim için 5 dakika üşüyeceksin üşümek zorundasın dedim tamam aşkım üşürüm dedi yola geldi aman canım bunların adet sancıları hele hiç çekilmez
Üşüsün tabi ileride de her zorluğa katlanıcak senin için,alışsın şimdidenay evet sinir oluyorum bende çıt kırıldım gibi.asker adam üşümez diyorumda yok öyle bişey en çok biz üşüyoruz diyobenim için 5 dakika üşüyeceksin üşümek zorundasın dedim tamam aşkım üşürüm dedi yola geldi aman canım bunların adet sancıları hele hiç çekilmez
benim için üşüsün nolcakmışkison gün bile eğitim oluyomuş canım
Göster gösterçıkarcamm tabiii görcek o nazlanmayıı herşeye alınmayıı
Harbiden canım insan algılayamıyorum sanki hep 420,360 lardaymış gibi
ayy evet düşünemiyorum öyle bi durumu ay bugün bişey dedimm ne durumlara gtrdi olayı astı suratı sonra kapattık telefonu
ne dedin ki canımcım
askerden gelince ne iş yapcan dedimm oda dedki işte ülker coca cola falan o tarz firmalara şöför olarak grcem dedi bnde ne zmna kadar çalışabilceksin orda dedim suçum bu
ne varmış bu lafta.sormak hakkın.işi küçük gördün sandı galiba.aman nazlar niyazlar havada uçuşuyo.geçende benimki bişey dedim uzattı iki saat
yaaa küçük görmek değil açıkladım ben ona benm babamında vardı dükkanı birsürü firmadan mal geliyodu şöförlerin çoğunu gördüm ama hiç böyle 40 45 yaşlarında bi şöför görmedim benn bunu söyledimm daha sonra nolcak diye beyfendinin zoruna gttti aslında kötü bişey değill. zor durumdakalmammak için soruyorum ben. düşünsene o zmn sadece ikimiz olmıcaz çocuğumuz olcak inş bz bi şekilde yaşarız ama o nolcak ben çocuğum parasız kalsın istemiyorum açıkçası.
yaaa küçük görmek değil açıkladım ben ona benm babamında vardı dükkanı birsürü firmadan mal geliyodu şöförlerin çoğunu gördüm ama hiç böyle 40 45 yaşlarında bi şöför görmedim benn bunu söyledimm daha sonra nolcak diye beyfendinin zoruna gttti aslında kötü bişey değill. zor durumdakalmammak için soruyorum ben. düşünsene o zmn sadece ikimiz olmıcaz çocuğumuz olcak inş bz bi şekilde yaşarız ama o nolcak ben çocuğum parasız kalsın istemiyorum açıkçası.
Oooooo alaluyaaa alaluyaaa
Selam kızlarrr
Canım benim çok haklısın söylediklerinde,bırak yapsın tribini senin kötü niyetin olmadığını anlar yakında.
Askere gitmeden önce çalışmıyormuydu peki ?
Oooooo alaluyaaa alaluyaaa
Selam kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?