haklısın canım tak etmiştir artık.ama sen yinede kendini sıkma fazla .bence aramadı diye takıldı kafan .bende ne kadar mutlu olursam olayım aramayınca moral çöküyor.Allahtan acemide 1 gün burda da daha 1 gün aramadığı oldu.Tabi yiceği fırçayı biliyo
Ben bir paçayı kurtarıyımda sonra sizi alıcam
ciddenn hee ben bu double kilolu halimlee ondan güzelimm heee
Evet canım aynen öyle bazen boğuluyormuş gibi hissediyorum kendimiZaten öyle canım kalan gun ne kadar çok azalıyorsa verdiği sıkıntı o kadarda çok çoğalıyor
Ne güzel duruyoruz öyle dizi dizi ama Özge nin yeri yanlış en başta olması gerekiyordu
geçerli bi sebebi varsa ne biliyim komutan izin vermemiştir vs..o zaman kızma yazık genedegeçerli sebebi yoksa döv vur kır kafasını ay ne güzel akıl veriyom herkesi kendime çevircem
Evet canım aynen öyle bazen boğuluyormuş gibi hissediyorum kendimi
Geçerli sebebi vardır aradığında ben sormadan açıklama yapar zaten.
Ama olsun ben yinede kızıcam arasaydı
Tamam tatlişkom unutma amaZafer sarhoşluğundan
sen bi kere kilolu değilsinhatta geçen gün serkanın kardeşi geldi bana.facemi açtı bakıyordu.senin resmi görmüş.bu kız kim fıstık gibi dedi
Ahh kuzucuk keşke çaresi olsa dayanmaktan başkason 22 mi oldu ay ben listeyide yapmadım şimdi geldi aklıma sana 22 deyince
Evet canım aramadı diye büyük ihtimal.
Ya aslında hep arar mutlaka birşey vardır fırsat bulduğu her an arıyor,
ama işte bende sabır kalmadığı için artık son bir aydır çok kızıyorum aramayınca
Aşkolsun yaseminimmm aaa
İlk zamanlar pek uğrayamam eve girmeyi düşünmüyorum ama sonra gelicem hep.
Gerçi ilk günün ardından gelip anlatıcam kavuşma anınıTabi isterseniz
Canım vardır elbet sebebi.Yoksa niye aramasın.
Cep tel. kullnmıyo musunuz?
Tabi canım bir güzel vakit geçirin
Gel tabi arar gözüm seni
Ahh anlat tabi ne güzel
Bizimde mehtabımıza 23 gün kaldııııı
24.gün burda hmmm sarılcam doyasıya çok özledim
Geçerli sebebi vardır aradığında ben sormadan açıklama yapar zaten.
Ama olsun ben yinede kızıcam arasaydı
sen beni yakından gör kiloluyum cnmm resmlerde çok çok belli olmuyo ama öyleyimm malesefff
Olsun kuzum vakit var yaparsın
Atarsa 21 olucakk canım
Hayır canım kullanamıyoruz çok sıkı ceza konusunda yakalananın hemen uzuyor askerliği,
birde bir alet varmış neydi adı unuttum onunla arama yapıyorlar
O yüzden riske atamıyoruz,kullanıyorduk ama bıraktık
Ahh canım peş peşe kavuşucazzz
Sende gelip anlatırsın artıkkk
geçen benimkide aramadı.aynen senin gibi ateş topu oldum.ertesi gün aradı açar açmaz dur aşkım kızma bi sebebim var diyosebepte sebep olsa bari.duşa girecekmiş,duştan önce arıyım diye düşündüm sonra sıcak su az akıyor deyince hemen girmiş duşa,duştan cıkıncada üşütmemek için koğuştan çıkmamış bebek sanki hemen üşütcek
aman kilo ne ki alınır verilir.senin hamurunda güzellik var bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?