Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Evet canım aramadı diye büyük ihtimal.
Ya aslında hep arar mutlaka birşey vardır fırsat bulduğu her an arıyor,
ama işte bende sabır kalmadığı için artık son bir aydır çok kızıyorum aramayınca

Zaten öyle canım kalan gun ne kadar çok azalıyorsa verdiği sıkıntı o kadarda çok çoğalıyor

Ne güzel duruyoruz öyle dizi dizi ama Özge nin yeri yanlış en başta olması gerekiyordu
Evet canım aynen öyle bazen boğuluyormuş gibi hissediyorum kendimi
geçerli bi sebebi varsa ne biliyim komutan izin vermemiştir vs..o zaman kızma yazık genede geçerli sebebi yoksa döv vur kır kafasını ay ne güzel akıl veriyom herkesi kendime çevircem

Geçerli sebebi vardır aradığında ben sormadan açıklama yapar zaten.
Ama olsun ben yinede kızıcam arasaydı

Evet canım aynen öyle bazen boğuluyormuş gibi hissediyorum kendimi

Ahh kuzucuk keşke çaresi olsa dayanmaktan başka son 22 mi oldu ay ben listeyide yapmadım şimdi geldi aklıma sana 22 deyince

Tamam tatlişkom unutma ama Zafer sarhoşluğundan

Aşkolsun yaseminimmm aaa
İlk zamanlar pek uğrayamam eve girmeyi düşünmüyorum ama sonra gelicem hep.
Gerçi ilk günün ardından gelip anlatıcam kavuşma anını Tabi isterseniz

sen bi kere kilolu değilsin hatta geçen gün serkanın kardeşi geldi bana.facemi açtı bakıyordu.senin resmi görmüş.bu kız kim fıstık gibi dedi

sen beni yakından gör kiloluyum cnmm resmlerde çok çok belli olmuyo ama öyleyimm malesefff

Bizimde mehtabımıza 23 gün kaldııııı

24.gün burda hmmm sarılcam doyasıya çok özledim

Canım vardır elbet sebebi.Yoksa niye aramasın.
Cep tel. kullnmıyo musunuz?

Aşkolsun yaseminimmm aaa
İlk zamanlar pek uğrayamam eve girmeyi düşünmüyorum ama sonra gelicem hep.
Gerçi ilk günün ardından gelip anlatıcam kavuşma anını Tabi isterseniz

Tabi canım bir güzel vakit geçirin
Gel tabi arar gözüm seni
Ahh anlat tabi ne güzel

Canım vardır elbet sebebi.Yoksa niye aramasın.
Cep tel. kullnmıyo musunuz?

Hayır canım kullanamıyoruz çok sıkı ceza konusunda yakalananın hemen uzuyor askerliği,
birde bir alet varmış neydi adı unuttum onunla arama yapıyorlar
O yüzden riske atamıyoruz,kullanıyorduk ama bıraktık

ahhhhhhh o beni sevdiğimden ayıran kör olası şafakkkk 138

geçen benimkide aramadı.aynen senin gibi ateş topu oldum.ertesi gün aradı açar açmaz dur aşkım kızma bi sebebim var diyo sebepte sebep olsa bari.duşa girecekmiş,duştan önce arıyım diye düşündüm sonra sıcak su az akıyor deyince hemen girmiş duşa,duştan cıkıncada üşütmemek için koğuştan çıkmamış bebek sanki hemen üşütcek

sen beni yakından gör kiloluyum cnmm resmlerde çok çok belli olmuyo ama öyleyimm malesefff

aman kilo ne ki alınır verilir.senin hamurunda güzellik var bebişim

Evet canım ya aşkımın arkadaşıda yakalatmış 10 gün cezaya gtmiş askerliğide uzadı yazık..Telefon konusunda da diğer konularda olduğu gibi saçmalıyor askeriye

Ahh canım peş peşe kavuşucazzz
Sende gelip anlatırsın artıkkk

anlatmam mı kıs koşa koşa gelcem ay ne güzellllll
yemin töreninin nasıl anlatmısım ya bizim topicte okuyunca bile tüylerim diken diken olur

ahahhaaa kız bnmkide öylee bi narinlik bi nazz allahım öldürüyoo beniiii bgün aynı şey oda söyledi aradı banyoya grcem dedi bnde banyoda sonra tekrar ara dedim neymş efendimm sogukta çıkarsa hasta olurmuşş ayy biiz bunları adam olsun diye askere gnderdikk iyice narinleşip gelceklerr bnden beter oldu yaa bi adet sancısı çekmediği kaldıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…