Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynen ya bende her seferinde okumıcam diyorum ama meraktan okuyorum.Bazılarına yorum yazmamak için kendimi zor tutuyorum.Ama okumama kararı aldım artık.Derdimiz az ya dert arıyoruz kendimizee

bnde merak tan okyrm.... sonuna kadar..kocalarından soğumuşlar... Allahım bnde bnları yaşycakmym dye dşünmeden alamyrm kendmi..

AAllahım kmsenn başna werme yarabbim:26::26:

çalıştım canım çalışmammı 2 ünitelerde bitti

vayyy bensizzz iş çeviryorsunuzz haa

Sen bana bunu nasıl yaptın
Naptım zeynommm :18::18:
hoşgeldin tatlım..tamzeynoya dedim ecemle kafa izni yaptık bugün die sen geldin..ii insan lafının üzerine valla

Hoşbulduk canım sağolasın,kulaklarım çınladı

bensizz izinler muhabetler planlar felan neoluyor bensizz hemdeee ben orda ders çalışırken

he aferin hani bana haber vermek

Kuzu yaptık bir kaçamak çalışmadık kötülük ettik kendimize,dedik bari zeynebimizz çalışsın o kurtarsın kendini

Kuzu yaptık bir kaçamak çalışmadık kötülük ettik kendimize,dedik bari zeynebimizz çalışsın o kurtarsın kendini

ver gazı ver gazı

Neyse yakalrım ben sizi bir muhabbet üstü nasıl olsa

kuzum yaaaaaaaa sensiz olurmu bugün denk geldik moral bulmak için kendimizi buraya attık

Anladım kuzu kaçamaklar iyi oluyoda kürkçü dükkanının tilkileri gibi dönüp dolaşıp y,ne o kitapların başına oturuyoruz

bnde merak tan okyrm.... sonuna kadar..kocalarından soğumuşlar... Allahım bnde bnları yaşycakmym dye dşünmeden alamyrm kendmi..

AAllahım kmsenn başna werme yarabbim:26::26:

Niya yaşayasın canım ya.Her evlilik öyle olmuyor ki.Doğru kişiyi bulduysan korkma canım

Hakkatten yaa Allah göstermesin kimseye.

Koca can yaaValla okudukça şükrediyorum kocişimee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…