Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saol kuzum.bugün bi arkadaşımızı daha arattımda benim askerim bulunduğu yerdeymiş bi yere yollamamışlar..yani yine hastanede..askerliği uzamıo Allahtan..öoda hapsindelermiş arkadaşıyla..arkadaşını arattırdı ama kendi arkıda arayınca daha da ii oldu..rahatı yerinde diolarmış..konuşamamak beni huzursuz edio..daha 1 haftamız daha var..en azından ii onu bilmek bile ii gelio..

sende inş hemencik atlatırsın kuzum..peki askerliği uzuomuymuş?

selam kızlarrrr

busecim,yeşimcim sıkmayın canınızı kızlar...konunuzu tam bilmiyorum neden dolayı cezalılar bilmiyorum yani ama umarım az bi cezadır.

kübraaaaaakaranlık deme artık yaaa igneyle tüneli azıcık eşeledik

şafak 443

399 bile olsam biraz içim rahatlıcak yaa şu 4 ü görmek istemiyorum artıkkkkkkkkkkkkkk

HOSGELDİN CANM ..... NApalım yaa gercek amaa karanlık safak

sagol tatlım ya inş..

ohh senn az kalmş. aman nazar degmesin
darısı başıma

saol tatlım darısı başınıza inş

hoşgeldin tatlım..valla 14 gün cezada..1 haftasını bitirioruz yarın..

Buse askerin cezalımı kuzum :26:

ewt kuzum malesef 14 gün ceza verdi komutanı kılık kıyafetten..1 haftasını bitirioruz yarın..

Geçmiş olsun canım

Kılık kıyafet nasıl anlamadım?

Anladım canım .Rahatlarının yerinde olması iyiymiş.
Benim aşkımın bi arkadaşı yeni gelmiş cezadan burası sivil oraya göre diyomuşberbatmış.
Bakalım mahkeme bi olsun öğrencez ama bizimki uzar büyük ihtimal.

Teşekkürler canım.inşallah

Anladım kuzum.

Canı sağ olsun ne diyelim

napalım beklicez 1 hafta daha rahat ii olsunda yeter bana..

inş rahat eder kuzum..

ayyy kızalar neler var neler....ewlii barklı bayanlarn açtkları konularını okudum...çok moralim bozuldu ewlenmekten korktm..
bri dokunsa ağlcam smdi
Yok yeni ewli kocaları karılarnı yatrdktan snra pc başna otrp por..o izliymuş utanmadn bde ne war bnda dyolarmış, kmisi aldatmş, kmsi 18 gn ewliyken ewden atmş...

AAlahım sana çok sükür yarabbim düşmanıma verme...hayrlı insanları karsmza çıkar..:26:

amin cnm..

okuma öle şeyler tatlım ya..

CAn skıntsı canm yaa okdm çok fena oldum... hemen insann aklna acbaalar yerleşyo

bende okudum öle baktım moralim gidio bıraktım..zaten askerlik gereğince moral bozukluğu yaratıo..bide olara ne gerek var dimi boşver okuma

aynen canm yaa... nasılsa herseyi yaşayarak öğrencez... Allahm hayrlsını wersn herkese:26::26::26:

Aynen ya bende her seferinde okumıcam diyorum ama meraktan okuyorum.Bazılarına yorum yazmamak için kendimi zor tutuyorum.Ama okumama kararı aldım artık.Derdimiz az ya dert arıyoruz kendimizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…