Busecim yaa askerin cezadaymışş yeni okudum geçmişi..
Allah yardımcınız olsun canım tez zamanda kurtulur inşallah.Allah bildiği gibi yapsın o komutanı keyfine göre insanlarla oynamak ne demek ya.
Bizim de bugün mahkememiz vardı.Araba yokmuş gidememişler. Kendi imkanlarıyla gelsinler demişler mahkemeden.
Komutanları da olmaz öyle şey hem 10 gün ceza yiyip hem cebinizden mi ödüceksiniz diyip yollamamış.
2-3 gün sonra gitcekler sanırım.yani cezaya gitmemiz garanti gibi adam 10 gün demiş ya
o şafağın güzelleştiği günlerde gelicek tatlım..
selam kızlarrrr
busecim,yeşimcim sıkmayın canınızı kızlar...konunuzu tam bilmiyorum neden dolayı cezalılar bilmiyorum yani ama umarım az bi cezadır.
kübraaaaaakaranlık deme artık yaaa igneyle tüneli azıcık eşeledik
şafak 443
399 bile olsam biraz içim rahatlıcak yaa şu 4 ü görmek istemiyorum artıkkkkkkkkkkkkkk
sagol tatlım ya inş..
ohh senn az kalmş. aman nazar degmesin
darısı başıma
selam kızlarrrr
busecim,yeşimcim sıkmayın canınızı kızlar...konunuzu tam bilmiyorum neden dolayı cezalılar bilmiyorum yani ama umarım az bi cezadır.
şafak 443
399 bile olsam biraz içim rahatlıcak yaa şu 4 ü görmek istemiyorum artıkkkkkkkkkkkkkk
Buse askerin cezalımı kuzum :26:
saol tatlım darısı başınıza inş
hoşgeldin tatlım..valla 14 gün cezada..1 haftasını bitirioruz yarın..
ewt kuzum malesef 14 gün ceza verdi komutanı kılık kıyafetten..1 haftasını bitirioruz yarın..
Geçmiş olsun canım
Kılık kıyafet nasıl anlamadım?
kılık kıyafetini uygunsuz görmüşler herhalde gömleğinin düğmesi fln açıktı bilmiorumki..
saol kuzum.bugün bi arkadaşımızı daha arattımda benim askerim bulunduğu yerdeymiş bi yere yollamamışlar..yani yine hastanede..askerliği uzamıo Allahtan..öoda hapsindelermiş arkadaşıyla..arkadaşını arattırdı ama kendi arkıda arayınca daha da ii oldu..rahatı yerinde diolarmış..konuşamamak beni huzursuz edio..daha 1 haftamız daha var..en azından ii onu bilmek bile ii gelio..
sende inş hemencik atlatırsın kuzum..peki askerliği uzuomuymuş?
selam kızlarrrr
şafak 443
Anladım kuzum.
Canı sağ olsun ne diyelim
Anladım canım .Rahatlarının yerinde olması iyiymiş.
Benim aşkımın bi arkadaşı yeni gelmiş cezadan burası sivil oraya göre diyomuşberbatmış.
Bakalım mahkeme bi olsun öğrencez ama bizimki uzar büyük ihtimal.
Teşekkürler canım.inşallah
ayyy kızalar neler var neler....ewlii barklı bayanlarn açtkları konularını okudum...çok moralim bozuldu ewlenmekten korktm..
bri dokunsa ağlcam smdi
Yok yeni ewli kocaları karılarnı yatrdktan snra pc başna otrp por..o izliymuş utanmadn bde ne war bnda dyolarmış, kmisi aldatmş, kmsi 18 gn ewliyken ewden atmş...
AAlahım sana çok sükür yarabbim düşmanıma verme...hayrlı insanları karsmza çıkar..:26:
CAn skıntsı canm yaa okdm çok fena oldum...hemen insann aklna acbaalar yerleşyo
napalım beklicez 1 hafta daha rahat ii olsunda yeter bana..
inş rahat eder kuzum..
ayyy kızalar neler var neler....ewlii barklı bayanlarn açtkları konularını okudum...çok moralim bozuldu ewlenmekten korktm..
bri dokunsa ağlcam smdi
Yok yeni ewli kocaları karılarnı yatrdktan snra pc başna otrp por..o izliymuş utanmadn bde ne war bnda dyolarmış, kmisi aldatmş, kmsi 18 gn ewliyken ewden atmş...
AAlahım sana çok sükür yarabbim düşmanıma verme...hayrlı insanları karsmza çıkar..:26:
aynen canm yaa... nasılsa herseyi yaşayarak öğrencez... Allahm hayrlsını wersn herkese:26::26::26:
Aynen kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?