walla ne biliyim kuzum, benimkinin dosyaları başka yerden gelecek ya, o yüzden belki de geç açıklanacaktır benimkinin.. kadrosu başka yerde görünüyor çünkü...Canım son bir kaç hafta asılmıyor mesela bizim asılalı çok oldu..
Ne güzel şafak sıkıştırmasın aman dilini ısır
Benide bu vakte kadar sıkıştırmadı bir 50lerde zorlanmıştım birde şimdi zorlanıyorum.
Bir aydan düştüğümüzden beri hiç geçmiyor zaman.
İnşallah sizde böyle olmaz,ama o heyecanla sabırsızlık artıyor malesef
ders çalışmaktan nefret ediyorum içim sıkıldıpara istiyorum, o parayı kazanmayı daha çok istiyorum ,çeyiz istiyorumm var mı önerisi olan buarada herkese merhaba .. 50 kere giriyorum çıkıyorum ders çalışmaya gönlüm yok ya
di mi yaa asılsın asılsın.. seda martın ortasında asılcakmış dio, benimki de son bikaç hafta kala asılır dio.. off yaagerçi 13 mayıs şimdiki tarih ama +3 olma ihtimalimiz var:26:
iyiyim ben de tatlım.. walla hiç saymıyorum, çabucak geçio benim.. sıkıştırmıo hiç beni, acaba senin şafaklara geldiğimde beni de sıkıştırır mı ki?
Haklısın canım ya inşallah biter en yakın zamanda.
Sende askerinde rahatlarsınız,sonra şafağın daha hızlı geçer hem
walla ne biliyim kuzum, benimkinin dosyaları başka yerden gelecek ya, o yüzden belki de geç açıklanacaktır benimkinin.. kadrosu başka yerde görünüyor çünkü...
Hoşbulduk canım.Ne okuyordun sen ?
Ohh yemek takımı aldın demek,ama yedikten sonra kırmak yerine at makinaya yıkansın daha hesaplı olur
canım sen ne çalışıyorsun ki? öğrenci misin? walla ben de ders çalışmaktan nefret ediyorum
Yok kuzu ya bugün çalışmadım hiç içimden gelmiyoroşgeldin cnm..ah ahbenimde çalışmam lazım ama nerdeeeeeeeee
son bi kaç hafta olmaz ya bence sedanın dediği gibi olur..çünkü daha erken asılıodu..bnmkide 19 mayıs olabilir Allahın iziniyle..
ewt beraber attırmak daha güzel olur..
ay ecoş sen hiç ders çalıştınmı?
İyi yapmışsın uygun fiyata almışsın.normal 12 kişiliği kampanyadan almıştım.elime geçince hemen bugün de günlüğümü aldım kütahyanın 6 kişiliğini 65 lraya uygun geldibana öyle mi sizcede ?
ecm gel beraber kıralımm şafak kutlarız, aman makine kırmıyor mu sanki
buseh hala bitmedimi cezaah ya ALLAH kolaylık versin kimbilr halin nicedir huff .şimdi gene utandım kendimdn günde bir kere arıyor diye hayıflanıyordum arada kızdım kendimee
Yok kuzu ya bugün çalışmadım hiç içimden gelmiyorSende çalışmadın galiba
İyi yapmışsın uygun fiyata almışsın.
Tamam kıralım 3 hafta sonra gel kutlayalım
Yok kuzu ya bugün çalışmadım hiç içimden gelmiyorSende çalışmadın galiba
İyi yapmışsın uygun fiyata almışsın.
Tamam kıralım 3 hafta sonra gel kutlayalım
yok tatlım daha bitmedi malesef..yarın 1 hafta olucak..tabi dahadabi haftamız daha var
çalışıyım diorum ama yok içimden gelmio..
gelimm yavruu .seni kutlamasızmı göndericiiiiiz
Eee herhalde en başından beri o günü bekliyorum ben
Parti var burda o gün,herkesde davetli
inş inşş burdayızz artık sizde ogünden sonra bize dua edersiniz
Benimde benimde
İzin verdim bugün kendime
yok tatlım daha bitmedi malesef..yarın 1 hafta olucak..tabi dahadabi haftamız daha var
yok artık cezaevi mi orası cıx cıx .ALLAH sabır versinn
SELAM KIZLAAAAAAARRRRRRR... (el sallyrm size o smileyı bulamadım)
SAFAK EŞİTTİR KARANLIK[/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?