Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
walla ne biliyim kuzum, benimkinin dosyaları başka yerden gelecek ya, o yüzden belki de geç açıklanacaktır benimkinin.. kadrosu başka yerde görünüyor çünkü...

hoşgeldin cnm..ah ahbenimde çalışmam lazım ama nerdeeeeeeeee

son bi kaç hafta olmaz ya bence sedanın dediği gibi olur..çünkü daha erken asılıodu..bnmkide 19 mayıs olabilir Allahın izniyle..

Haklısın canım ya inşallah biter en yakın zamanda.
Sende askerinde rahatlarsınız,sonra şafağın daha hızlı geçer hem

ewt beraber attırmak daha güzel olur..

ay ecoş sen hiç ders çalıştınmı?

Son düzenleme:
walla ne biliyim kuzum, benimkinin dosyaları başka yerden gelecek ya, o yüzden belki de geç açıklanacaktır benimkinin.. kadrosu başka yerde görünüyor çünkü...

Hmm doğru canım sizin durum farklı..
Neyse hemen hemen belli değilmi zaten tarih

Hoşbulduk canım.Ne okuyordun sen ?
Ohh yemek takımı aldın demek,ama yedikten sonra kırmak yerine at makinaya yıkansın daha hesaplı olur

normal 12 kişiliği kampanyadan almıştım.elime geçince hemen bugün de günlüğümü aldım kütahyanın 6 kişiliğini 65 lraya uygun geldibana öyle mi sizcede ?

ecm gel beraber kıralımm şafak kutlarız , aman makine kırmıyor mu sanki

buarada kpss hazırlanmaya çalışıyorumm

canım sen ne çalışıyorsun ki? öğrenci misin? walla ben de ders çalışmaktan nefret ediyorum

lanet olsun dikiş tutturabilmek için kpss çalışıyorumm bu devirde memuriyet şart gibi :)

Yok kuzu ya bugün çalışmadım hiç içimden gelmiyor Sende çalışmadın galiba
İyi yapmışsın uygun fiyata almışsın.
Tamam kıralım 3 hafta sonra gel kutlayalım

buseh hala bitmedimi ceza ah ya ALLAH kolaylık versin kimbilr halin nicedir huff .şimdi gene utandım kendimdn günde bir kere arıyor diye hayıflanıyordum arada kızdım kendimee

yok tatlım daha bitmedi malesef..yarın 1 hafta olucak..tabi dahadabi haftamız daha var

çalışıyım diorum ama yok içimden gelmio..

gelimm yavruu .seni kutlamasızmı göndericiiiiiz

yok tatlım daha bitmedi malesef..yarın 1 hafta olucak..tabi dahadabi haftamız daha var

yok artık cezaevi mi orası cıx cıx .ALLAH sabır versinn

Son düzenleme:

SELAM KIZLAAAAAAARRRRRRR... (el sallyrm size o smileyı bulamadım )

SAFAK EŞİTTİR KARANLIK[/

Busecim yaa askerin cezadaymışş yeni okudum geçmişi..
Allah yardımcınız olsun canım tez zamanda kurtulur inşallah.Allah bildiği gibi yapsın o komutanı keyfine göre insanlarla oynamak ne demek ya.

Bizim de bugün mahkememiz vardı.Araba yokmuş gidememişler. Kendi imkanlarıyla gelsinler demişler mahkemeden.
Komutanları da olmaz öyle şey hem 10 gün ceza yiyip hem cebinizden mi ödüceksiniz diyip yollamamış.
2-3 gün sonra gitcekler sanırım.yani cezaya gitmemiz garanti gibi adam 10 gün demiş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…