zaman geçer geçmez olurmuda bu ilk zamanlar sanki ağır geçer
Bende ufaktan yol alayım
Uykum geldi sanki
Öpüyorum sizi
Geçmiş olsun canım grip falanmı acemide hep hasta olurlar zaten
ayy evet uyku bile uyuyamıyomuş doğru düzgün sesi falan çok kötü bide yabancı yerde yabancı insanlarla 2 gün önce hastaneye gitti ilaçları hala gelmedibugün sen yanımda olsaydın çabucak iyileştirirdin aşkım beni dedi bende başladım ağlamaya
Acemide böyle oluyor genelde..
Benimkininde dağıtıma geldiğinde ciğerli çıkıyordu resmen öksürdükçe
En kısa zamanda iyileşir inşallah canım.
inş yaaoff o haldeyken bile beni düşünüyo yaa yanında olamamak çok üzüyo beni
Canım sen böyle yaparsan bitmez bu 15 ay hiç olumlu şeyler düşünmüyorsun ama
6 seneden beri ilk defa ayrı kaldık kaldıramıyorum onsuzluk çok ağır geliyo bana da ona daHiç bitmiycek sanki bu ayrılık
Bizde her gün her dakika beraberdik görüşmediğimiz gün olmazdı.Ama öğrendik sabretmeyi.
Zaten sen ağlasanda kendini üzsende hırpalasanda bu böyle,değiştiremiyorsun bu durumu..
Elimizden ne gelir ki ne yapabiliriz de yanında olabiliriz ?
Yapıcak birşey yok o yüzden olabildiğince güçlü ve sabırlı olmalıyız.
Yoksa 15 ay çok daha zor geçer.
bak ne güzel siz yediniz bitirdiniz bişiy kalmamış kavuşmanıza...Biliyorum sizlerde bizim durumumuzdaydınız çok zormuş gerçekten çoookk.2 seneden beri kendimizi buna hazırladık sanıyoduk ama değilmişiz
Yedik bitirdik ama bizde 15 ay bekledik
Bence sen biraz ağlamayı bırak kendini toplamaya çalış,böyle yaparak herşeyi daha da zorlaştırıyorsun çünkü.
Tabi ki üzülüceksin ama yeri geldimi de güçlü olmayı biliceksin canım.
Sürekli olumsuzlukları düşünmek yerine iyi şeyler düşün.
Canım ben şimdi çıkıyorum geç oldu dediklerimi düşün bir daha ki sefere seni daha iyi görmek istiyorum tamamı
Hadi iyi gecelerrr.
cnm geç oldu ama hoşbulduk:)o an kalamadım selam verip çıktım...gerçek ama napalım her geçen gün bi aydınlık oluyor ama unutma.HOSGELDİN CANM ..... NApalım yaa gercek amaa karanlık safak
canım yaaa sabır napıcaksın işte...asker ocagı böyle...saglıkla gelsin de gerisi boş 3-5 fazla olmuş farketmez üzme kendinisaol tatlım darısı başınıza inş
hoşgeldin tatlım..valla 14 gün cezada..1 haftasını bitirioruz yarın..
ewt kuzum malesef 14 gün ceza verdi komutanı kılık kıyafetten..1 haftasını bitirioruz yarın..
inşAllah uzamaz cnm.sıkma canını ALLAH büyük..hepimize ferahlık versin Allahım.Anladım canım .Rahatlarının yerinde olması iyiymiş.
Benim aşkımın bi arkadaşı yeni gelmiş cezadan burası sivil oraya göre diyomuşberbatmış.
Bakalım mahkeme bi olsun öğrencez ama bizimki uzar büyük ihtimal.
Teşekkürler canım.inşallah
ahh kubracım yaa okuma gerçektende..okusan bile banada olur mu diye düşünerek degil de,ne insanlar var çok şükür diye oku tatlım...ve boş yere canını sıkma...bende çok evhamlı ve herkese güvenmeyen biriydim ilişkiler konusunda...hiçkimseyle çıkmak bile istemezdim...ama kocişim karşıma çıktıgında dünyam değişti...onun dogru insan oldugunu anlıyosun zaten...şuanki mutlulugunuz artarak devam etsin inşAllah..korkma yapacak insan belli olur.
ayyy kızalar neler var neler....ewlii barklı bayanlarn açtkları konularını okudum...çok moralim bozuldu ewlenmekten korktm..
bri dokunsa ağlcam smdi
Yok yeni ewli kocaları karılarnı yatrdktan snra pc başna otrp por..o izliymuş utanmadn bde ne war bnda dyolarmış, kmisi aldatmş, kmsi 18 gn ewliyken ewden atmş...
AAlahım sana çok sükür yarabbim düşmanıma verme...hayrlı insanları karsmza çıkar..:26:
Selam dünyanın en sabırlıı insanlarııııııı
bugün de bitiiii ŞAFAK 442hatta kızlar 2 gün yol veriliyomuş.normalde bgün 12. günümüz ama eşim dedi 14.günü yedik..nasıl dedim?2 gün yol veriliyomuş dedi:)ona göre sayarsam şafak 440 aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?