Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
SARIKAMIŞ karlar altında ,MEHMEDİM karlar altında ,yüreğinde sevdiceği ,memleketi kar altında ...

ALLAHIM ya damar arabesk vs yanından geçmeyen ben neler dinliyorumm .serdem çoşkun -şafak kaçtı askerim tam benlik miş off offff

Şafak kaçtı askerim , ekmeğim aşım , helalim ,sen nöbette dururken ben seni beklerim, yollarıını gözlerimm ....

SÖZ VERDİM BEKLEYECEĞİMMMM ...

Son düzenleme:
ahh kubracım yaa okuma gerçektende..okusan bile banada olur mu diye düşünerek degil de,ne insanlar var çok şükür diye oku tatlım...ve boş yere canını sıkma...bende çok evhamlı ve herkese güvenmeyen biriydim ilişkiler konusunda...hiçkimseyle çıkmak bile istemezdim...ama kocişim karşıma çıktıgında dünyam değişti...onun dogru insan oldugunu anlıyosun zaten...şuanki mutlulugunuz artarak devam etsin inşAllah..korkma yapacak insan belli olur.

SAGOLASIN DERİNSUUUU:...............

BNDE braz ilşkilerde süpheci güwenszm ya banada olrsa derm hep... erkek arkadşmnda o taraflarda bezi yoktr hç...
KIZ arkadsı ble yoktr.... ama insan iştee ya ilerde bnde bnlaroı yaşarsam demeden edemiyo...

AAllahhm btün kızları sewdkleriyle mutlu etsin yuwaları bozulmasın inşaallah...

Ayy ayy ayyyyyy Şafak 74. Bartın'a slm yola devammm

tertommmmmmmmmm

Güzel şafak Süper manzara...
Seyyah oldun Buse ülkeyi karış karış geziyorsun.

tek bana moral veren o güzel yerler kuzum..şimdi sen böle dedin bi kat daha morallendim..saolasın tatlım..

darısı başına inş tatlım..az kaldı çift rakamlara gelmene..

asker annelerine mi?
Aslında dün benim askerimde diyodu böyle bişiyler haberlerde çıkmış düşecek diye ama umut işte hayal gibi bişiy inş düşer

ay ben hiç böyle bir haber duymadım bu dogru mu cidden yaaa keşke dogru olsa 3 ay az degil bekleyene

ay ben hiç böyle bir haber duymadım bu dogru mu cidden yaaa keşke dogru olsa 3 ay az degil bekleyene

kuzum böle haberlere inanıp kendinizi heveslendirmeyin..bak ben askerimi göndermeden öncede vardı bu tip şeyler ama bak 13.aydayız hala bişey yok..

inş olur ama yinede hevesinizin kırılmasını istemem..

kuzum böle haberlere inanıp kendinizi heveslendirmeyin..bak ben askerimi göndermeden öncede vardı bu tip şeyler ama bak 13.aydayız hala bişey yok..

inş olur ama yinede hevesinizin kırılmasını istemem..

çok haklısın bu haberlere kapılmak dogru olmaz aslını bilmeden ama inşallah düşer de kocaman sürpriz olur bizlere :44::44:

çok haklısın bu haberlere kapılmak dogru olmaz aslını bilmeden ama inşallah düşer de kocaman sürpriz olur bizlere :44::44:

inş tatlım bize vurmaz ama size vurmasını isterim..

o zmnlarda demiştik biz 15 ay die yolladık kabullendik düşerse bize hediye olur die..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…