ii cnm naptın ders çalıştınmı?
ay senin tickerı görünce şöyle bi hesap yaptım sen bitirirken askerliği Allahın izniyle ben 1 ayı görmüş olucam tickerımda
Çalıştım canım biraz çok değil ama sen naptın ?
Ahh canım ya 1 aya düştükten sonra zaten hiç anlamıyorsun.
Ben hatırlamıyorum bile o zamanları
SElam kızlar nasılsınız....
Çok bunaldım yaa...iş aryrum 3 aydr işsizim çalışanlar warmı aranzda?? km nerde çalşyo ne iş yapyooo???
şafak 253
valla cnm ben askerimden yasaklıyım o yüzden çalışmıorum ama çalışan arkadaşlar var onlarda gündüz giriodu ma çoğu askerine kavuştu..
sağol canm bnde yasaklym ama malum ewlencez ceyiz parası hersey çok pahalıı....:18::18::18::18: ewlenen kadar calşmak lazım
valla cnm ben askerimden yasaklıyım o yüzden çalışmıorum ama çalışan arkadaşlar var onlarda gündüz giriodu ma çoğu askerine kavuştu..
sağol canm bnde yasaklym ama malum ewlencez ceyiz parası hersey çok pahalıı....:18::18::18::18: ewlenen kadar calşmak lazım
ewt tatlım ama bana ölede bölede izin yok..bende azar azar alıorum işte..
KIzlarr moralim çok kötü
Aşkım bugün mahkemeye çıkmış. cezamızın tarihi henüz belli olmasa da süresi 10 günmüş
10 gün ya nasıl geçer 10 gün.Off kendimi geçtim aşkım napar 10 gün.Kötü bi yerse ve kötü muamele görürse daha çok
kinlenirse diye korkuyorum.Allahım yardım et nolursun.Çabucak geçsin günler.Aşkımın sesini duymaya hasret kalıcam
tatlım öncelikle kendini bu kadar harap etme..bak benimde askerim cezada..bende bi haftadır sesini duymuorum ve daha duymayacağım bi haftam daha var..ama hayırlısıyla geçio günler..şimdi sanki mehtap olucak gibi gün sayıyorum..
şimdi edindiğim bilgilere göre benimki şuan kendi görev yaptığı yerde yani asayişe gitmedi sadece oda hapsinde..ama ben yine de asayiş hakkındada bilgi edindim..önecelikle orda ne laf derlerse sesini çıkarmıcak hakaret bile etseler ve sadece bi sandalyede oturuolarmış iş varsa yapıolarmış yani bulaşık temizlik gibi yani az çok acemilikte yaptığı şeyler..ama ne olursa olsun kimseye cvp vermesin ve takışmasın..
Heyecanlandırır tabi anım ya onca zaman sesini duymadan geçiyor..zaten şuan cezanın bitmesini saydığım için şafak kendi halinde ilerlio..
ay görsen mehtap sayıorum sankio kadar zaman sonra sesini duyucağımı düşünmek bile beni heyecanlandırıo..
ay bende biraz çalıştım ama yine çalışırım belki ben öle şu kadar çalışıım die zaman koyamıorum çünkü hiç çalışamıorum öle..
Canımm dua et uzamadı..Sadece disko cezası aldı dimi yanlış anlamadım :44:KIzlarr moralim çok kötü
Aşkım bugün mahkemeye çıkmış. cezamızın tarihi henüz belli olmasa da süresi 10 günmüş
10 gün ya nasıl geçer 10 gün.Off kendimi geçtim aşkım napar 10 gün.Kötü bi yerse ve kötü muamele görürse daha çok
kinlenirse diye korkuyorum.Allahım yardım et nolursun.Çabucak geçsin günler.Aşkımın sesini duymaya hasret kalıcam
tatlım öncelikle kendini bu kadar harap etme..bak benimde askerim cezada..bende bi haftadır sesini duymuorum ve daha duymayacağım bi haftam daha var..ama hayırlısıyla geçio günler..şimdi sanki mehtap olucak gibi gün sayıyorum..
şimdi edindiğim bilgilere göre benimki şuan kendi görev yaptığı yerde yani asayişe gitmedi sadece oda hapsinde..ama ben yine de asayiş hakkındada bilgi edindim..önecelikle orda ne laf derlerse sesini çıkarmıcak hakaret bile etseler ve sadece bi sandalyede oturuolarmış iş varsa yapıolarmış yani bulaşık temizlik gibi yani az çok acemilikte yaptığı şeyler..ama ne olursa olsun kimseye cvp vermesin ve takışmasın..
Heyecanlandırır tabi anım ya onca zaman sesini duymadan geçiyor..
Bende öyle süer koymuyorum kafama estiği gibi çalışıyorum
Buarada askerim aradı çıkmak zorunda kaldım kusura bakma kuzum
Canımm dua et uzamadı..Sadece disko cezası aldı dimi yanlış anlamadım :44:
İnşallah o 10 günde çabucak geçer bunuda atlatırsınız böylece
iyi yapysun canm
Hmm anladım canım bundan sonrasında yapabileceği tek şey susup kurallara uymak.Hayır canım disko değil.Ama tam olarak ne olduğunu da bilmiyorum.
CEzaya gitceği yer Tugaydaymış.Sanırım askerliği de uzuyor 10 gün.
Selam Kızlar
şafak 155 polis imdaat
Heyecanlandırır tabi anım ya onca zaman sesini duymadan geçiyor..
Bende öyle süer koymuyorum kafama estiği gibi çalışıyorum
Buarada askerim aradı çıkmak zorunda kaldım kusura bakma kuzum
Canımm dua et uzamadı..Sadece disko cezası aldı dimi yanlış anlamadım :44:
İnşallah o 10 günde çabucak geçer bunuda atlatırsınız böylece
daha ne zaman gitceği bile belli değilKeşke oda hapsi olsa bizimki de ama maalesf değil
Ve cezadan gelen arkadaşları acayip kötülemişler.Dayak yiyenler bile olmuş.
Keşke cevap veremicek bi insan olsa.Tembih edicem ama umarım beni dinler aşkım.
Bende bayağı bilgi edindim sürekli başları önünde eğik durmalarını istiyolarmış ve kötü muamele.
Sadece zamanın biran önce geçip gitmesini istemiyorum.Habersiz kalmak sesini duyamamak çok zor olucak.
Bugün de sesi çok kötüydü.Morali 0
tam da evci hayalleri kurarken.Hayalleri yine erteledik
Selam Kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?