10/03/2012
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
TEZKERECİ DEVRE
:123: saykopat=67 ZONGULDAK'a selam yola devam :123:
----------------
-----------
-----
Rica ederim. Asker yarenimisin :26:
çok teşekkür ederim canıım çok makbule geçtiiiEn üstte sağda kullanıcı kontrol paneli var ordan seçenekleri düzenle /Çeşitli Seçenekler/ilk seçeneği işaretle
ne güzell yapmışsın cnmmm.benimkisi hiçbişey istemedi mektuptan başka..orda bişey olur kaybolur falan sonra yakarım ortalıgı diyoben askerime hediyemi gönderdim o kadar çok mutlu oldu ki
tokama parfümümü sıktım gönderdim en büyük süpriz o oldu dedi...:2:
ŞAFAK: 145 ÇOK ŞÜKÜR
ohh ohhh neler neler yapmışsın MAŞALLAH size cnm.h.b canm.1.yılımız diye hediye hazırlym dedm.Gittim bitane hediye kutusu aldım içine onun sevdiği çikolatalrı koydum daha sonra üzernde 'seni seviyorum' yazılı kurabiyeler aldım.ua marmaris atkısı aldım.ikimizn fotolarını bastırdm mücevher kutusunun içine kalpli anahtar alıp koydum.kırmızı fon kartonlarını kalp şeklde kesip o kalplere güzel sözler yazıyrm ve son olarakta mektup yazcamm
hadi gözünaydın cnmmmaşkımm çarşıya çıkıyooooo aşkım çarşıyaa çıkıyooooayyy çok mutluyum kızlar 1 ay sonra ilk defa görcemm aşkoşumuu
kızlarrrr süslendim püslendim geldiimm
Allahın izniyle çarşımız var yarınn
SELAM KIZLAR ....
KAfam çok bozuk delircem aglyrm suann:2:
ASkerim arardı simdiye kadar aramadı çok merak edyrm...deli olcamm
hoş geldin canım .üzülme ya fırsat buldukça arıyorlar biliyorsun.hem şu yemin töreni hazırlıkları tam gaz devam fena halde.benimde askerim dün akşam aradı arıcam komutan dedi çat kapadı korktum bir an. denetleme yapmışlar hep koğuşta 12 de 3 te vs belki öyle bir şeydr .üzme tatlı cnını
blyrm canım...23 martta yemn töreni war ama frsat buldukça aryoo
bide alştrdı gnde 2 defa kesin arar sbah en geç 11 e kadar arayo bde akşama dgru aryo...
saatt 15.30 smdiye kadar çoktan aramş olması lazımbde h.sonu dha rahat olması lazım...
bilmyrm noldu nden aramdıı delircemm.. aglamaya verdim bnde kendmiii:26:
vermeeeeeeevet hafta sonu ama bugün bile eğitim varmış öle dedim benim kü . askerlik işte n yapacaksın.diyorum kızlarıda alsınlar askere işler hafifler
aynenn bzde onlarla yapsak keşke manyak olr:d
ahhh bii arasaa.....:18:
SELAM KIZLAR ....
KAfam çok bozuk delircem aglyrm suann:2:
ASkerim arardı simdiye kadar aramadı çok merak edyrm...deli olcamm
ne güzell yapmışsın cnmmm.benimkisi hiçbişey istemedi mektuptan başka..orda bişey olur kaybolur falan sonra yakarım ortalıgı diyoresim bile istemedi bi zarar gelir diye ama dün diyo yüzünü özledim
ohh ohhh neler neler yapmışsın MAŞALLAH size cnm.
hadi gözünaydın cnmmmşuanda aşkınla geziyosundur muhtemelen
sende aynen cnm iyi gezmeler gözünüz aydın..gerçekten ceza öncesi doping olcak ikinizede.
ŞAFAK 439
KUBRACIMMM nerelerdesin cnm?bugün ugramamışsın.
teşekkür ederim canm ama göndermeyi düşünmüyorum bu saatten itibaren.
telepati yapp sinyal gönder ,kapa gözünü ve iste:27 valla bak ben bikere yaptım kavgalıydık aramıyordu e tabi grurlu fakir kız ben de aramıyorum istedim sinyal gönderdim aradı hem ne manyak olurdu bizimkiler bize göz kulak olmaktan artık nolurdu isyan mı 3.dünya askerler arası savaş mı nece olurdu bilemiyom :d
kızlarr Çarşı süper süper süperdiiii
Sabah aradı aşkım çok hastaydı dün gece kötüleşince iğne falan yapmışlar çıkma çarşıya yat dinlen dedim ama dinlemedi bitanem.
Ama erken yolladım dinlensin diye aradı şimdi varmış yatıcakmış.
Of böyle görüp yanında olamamak hele hastayken çok zorr
Şu lane cezaya bi gidip gelsin .Soluğu aşkımın yanında alıcaam
Kız niye bu kadar kafaya takıyon.Aramadığı günlerde olucak elbet.merak etme nolcak ki en fazla dinleniyodur, uyuya kalmıştı,çoğu zaman acemide cmt.de eğitim oluyo.Elbet vardır bir nedeni.
İmkanın varsa sen ara canım.
aaaa nedennnnnnnnn
Çok fazla üzüyo beni bu aralar acayip sinirlendryo şeytna uysam ayrılcam resmn o duruma geldm artık.ben onun için boşuna uğraşyrm resmn o yüzden göndermycem.
aaaa nedennnnnnnnn
Çok fazla üzüyo beni bu aralar acayip sinirlendryo şeytna uysam ayrılcam resmn o duruma geldm artık.ben onun için boşuna uğraşyrm resmn o yüzden göndermycem.
üzüldüm canım yaa
sebep ne ki pekii? naptı ne dedide snrlendrdi seni send egöndermeme kararı aldın?????
takma üzerne düşmee illa snr edyolar etmeden rhat drmyoo erkek mlletii
Vardır canım bi nedeni bide acemi çok kalabalık olduğu için telefon sıkıntılı olur. Ama sen Boşver canım yaa aradığında bi güzel fırça atarsın bak gör bidaha aramamazlık yapıyo mu
NASIL OLYO O TELEPETİ SÖYLE BAKYIMM ACIK YAZ YAPYIMM????
yaa canım her sabah 11 e kadar illa arardı hç aksatmadan saat 16:00 oldu aramadı aklım acayp kaldı merak ettm işte...
arayamyrm malesefff
aaaa nedennnnnnnnn
ama deme öyle sen gönder belki düzelir aranız okadar emek verdin cerencim ya .belki seni üzdüğü için pişman olur
Vardır canım bi nedeni bide acemi çok kalabalık olduğu için telefon sıkıntılı olur. Ama sen Boşver canım yaa aradığında bi güzel fırça atarsın bak gör bidaha aramamazlık yapıyo mu
İİllla wardr sebebii saçma salak bşey degldr umarım
yoksaaaaaaa bacağına s*çtım yaniii kesinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?