Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

koptm yaa anlamadm ..... aradı senii bşey dymsn dyp kapadmı ????

yok yavvv :dd tartıştık saydım saydım bir şey diyormusun dedi demiyorum dedim kapatıcam ozaman dedi öylemi orda bile artislik yapıyorsun dedim kapat ,kapadı.sonra aradı naber ask dedi iyyim ask dedim özür dilerim saçmaydı dedi bencede dedmm .zaten ses duydum yelknler fısss söndü bir daha yapma duyamazsn bak sesimi dedim gülerek.hem ben senden haber alırım ama sen bende alamazsın dedm

valla çok haklısın canım üstüne düştükçe kalkıyo bi yerleri.yok yemek yicem sonra şubeye gitcem 4te nöbetm var dedi.kıskandrma konusunda ise ben onu defalarca uyardm zaten çok kıskanç bi insanm bi de bu aralar devmlı sevglsni terk eden askerleri orda sevgilerni aldatanları görüp duydukça ister istemez insann içine kurt düşüyo bide saçma saçma rüyalar görüyorum psikolojim bozuldu iyce yaa

aynen öyle çıktı zaten.ben sırf aklı bende kalmasın bide beni düşünmesn diye elmden geleni yapıyrm ama artık çok farklı olcak herşey.

aferin gıııı ... iyi demşsin... bz onlardan haberi alrz ama onlar bzden kesnlikle alamazlarr!!!!!!!!!!!

suan askerdeler en duygu dolu anları....mantam aryooo.... telepatii =)

Canım orda psikolojileri değişebiliyo ona göre davranışları da ama bunu sana yansıtmamalı.
Sen zaten onu bekliyosun seni mutlu edip ,seni elinde tutmaya çalışacağına üzmesi çok yanlış.
Bi şekilde ona bunu anlat.
Sİgara neden yasak ki?Bizimkilerin kantinde satılıyo

ama öyle deme arkadaşım ya bazen gerçekten esir ve köle oluyorlar kıyamıyorsun ama her zaman o töleransı vermemk konusunda çok haklısın
Ya tamam emir altındalar sonuçta ama o kadar acıncak bi durumda değil yani.SAdece onlar yapmıyo ki bunu her türk genci yapıyo.Bunu bahane edip esip gürlemek çok yanlış.

İYİİ gecnyrm canmm.. nabza gre serbet..
napym elmde degll soryolar bnde gögsmü kabarta kabarta sylyrmm....

napcak anasnıı anasnamı ihtyacı war...bni arasın boswer

korkulur sendeen

aferin gıııı ... iyi demşsin... bz onlardan haberi alrz ama onlar bzden kesnlikle alamazlarr!!!!!!!!!!!

suan askerdeler en duygu dolu anları....mantam aryooo.... telepatii =)

anlamadım kız şuan mı arıyorrr daracıcık daracıcık sokaklar kızlar misket yuvarlarr kızlara koca vemiyoo kocaman kocaman karılar hobaaa kjlklfdjlgkjdfklgf

Son düzenleme:

işte o onun farkında değil bana o kadr güveniyo ki o kadr emnki ondan ayrılmıycğmdan..Üniversite ortamındaym asıl korkması gerekn ama nerdeee.bende anlamadm ki neden yasak daha doğrusu sormadm nöbettn sonra arıcam dedi sorarm o zmn

Hele ki benm ki hiç emir altında değil bi rahat ki anlatamam.zaten 5 kişiler şubede Doğuda bi yerde yapsa ne olcaktı hiç bilmyrm valla

anlamadım kız şuan mı arıyorrr daracıcık daracıcık sokaklar kızlar misket yuvarlarr kızlara koca vemiyoo kocaman kocaman karılar hobaaa kjlklfdjlgkjdfklgf

ewet sekerim aradıı....sana cvp yazarken... telepatnn kuwwetii....

snirli hesap sorarcasna konştum..ne dysn sen işim gcm wardı ne bcm knşysn dedi....aradn smdiye kadar mearak ettmm dedimm...

saga sola gttikk yat kalk koş yaptk dedi.... son drece ciddii ve snrli konştm..suratm 5 kars seklnde konştm

nolyo falan dedid..nnormalde cilveli cilveli konşrm çocuk sasrdıı kapatrken askım dedik o kadr ....ARTk aramaz çocuk

Sakın öyle şeyler getirme canım aklına.Sevdiğine inanıyorsan,güven.Kendi kendini üzersin yanı napıyo ne ediyo niye.
Ben bile burdan görüyorum ki sen hayatının merkezine koymuşsun onu.Kİ oda bunu çok iyi biliyo ki seni üzmekten çekinmiyo.Bence biraz gözünü korkut.Seni kaybetmekten korksun .ÜZerine daha fazla düşmeye başlar.

aynen öyle çıktı zaten.ben sırf aklı bende kalmasın bide beni düşünmesn diye elmden geleni yapıyrm ama artık çok farklı olcak herşey.

kalsın aklı ya akılları kalmadığı için bu kadar rahatlar zaten.
Bende bazen aklı kalmasın diye biyere gittiysem o gün evdeydim diyorum.Çünkü benimki hemen sorar ne giydin oydu buydu.Ama arada kıskandırmak iyidir.
mesela akşama nişan var eşimin amcasının oğlunun.Bugün camda konuşurken bu makyajla gitmicen dimi oraya silcen dimi falan dedi.Bende yoo ne silmesi dedim

gördün mü telepatinin gücünüü kız çocuğu parçalıcakmışın resmen ya az kapatmaya yakın cilve yapsaydın ağzının suları aksaydı tabi telepatin var artk

kalsın aklı ya akılları kalmadığı için bu kadar rahatlar zaten.
Bende bazen aklı kalmasın diye biyere gittiysem o gün evdeydim diyorum.Çünkü benimki hemen sorar ne giydin oydu buydu.Ama arada kıskandırmak iyidir.
mesela akşama nişan var eşimin amcasının oğlunun.Bugün camda konuşurken bu makyajla gitmicen dimi oraya silcen dimi falan dedi.Bende yoo ne silmesi dedim
[/QUOTE]

heee bn yapcam o makyajıı silmcem dym bdee...suratma o camı kapar gt kendne baskasını bul der ayrlır...vallahi o nolcakk cvp wer bakym??

gördün mü telepatinin gücünüü kız çocuğu parçalıcakmışın resmen ya az kapatmaya yakın cilve yapsaydın ağzının suları aksaydı tabi telepatin var artk

artk telepatim var kızım istedgm zaman aratablrm.... ama suann istemyrm yanii istresem artrm

hç cilve yapasım gelmedi. normalde yapyrmdaa kapatamyo telefonu

... artk akşam ararsa 2 cilve yaparımm...artk neresnn suyu akar blmemm

çok güveniyorum 1 yıldır güvenmi sarscak hiçbirşey yapmadı.bide işin ilginç yanı o 3 sene peşimden koştu ben istemedm sonra istemeye istemeye zoraki başladı ilişkmiz ve ben şuan bu durumdaymnasıl korkutcam napcam bilmyrm valla

aynen ya günde 3 4 kere konuşuyrz.keşke benmki de kıskansa hiç öyle kıskanma huyu yok ben sana güvenyrm niye kıskanp seni bunaltym diyo delrtyo beni yaaa:95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…