Kızım iyi geçinsene kaynananla evliliğine yatırım yap şimdien
Valla ben isteyerek çatlatmıyorum adamı üzülüyorum aslında
İYİİ gecnyrm canmm.. nabza gre serbet..
napym elmde degll soryolar bnde gögsmü kabarta kabarta sylyrmm....
napcak anasnıı anasnamı ihtyacı war...bni arasın boswer
koptm yaa anlamadm ..... aradı senii bşey dymsn dyp kapadmı ????
Anladım canım sanırım seni kıskandırmak istemiş lise konusunda.Aile konusunda da sonuçta babasını sen zorla çağırmıyosun kendisi gelmek istemiş.Adama helal olsun oğlum askerde banane sevgilisndn dememiş tutmuş tanışalım demiş.
Sana çıkarken birliğe dönceğini mi söyledi?Yoksa gezicem mi dedi?
Bide canım üstüne gittikçe kendini bişey sanıyo bu erkekler..Çok üstüne düşmüceksin bırak o seni merak etsin,o seni kıskansın
ben kıyamıyorum hiç ,bazen araamadı diyip yalan söylüyorum .oda ben gibi sesini duyaamazsa o gün hayata bağlanamıyor kadıncağız
YA kızlar asker bunlar asker.Esir,köle falan değil .
Tamam acıyın,üzülün,düşünün ama hatalarına karşı anlayış göstermeyin.TEpenize çıkarlar söyliyim.
yok yavvv :dd tartıştık saydım saydım bir şey diyormusun dedi demiyorum dedim kapatıcam ozaman dedi öylemi orda bile artislik yapıyorsun dedim kapat ,kapadı.sonra aradı naber ask dedi iyyim ask dedim özür dilerim saçmaydı dedi bencede dedmm .zaten ses duydum yelknler fısss söndübir daha yapma duyamazsn bak sesimi dedim gülerek.hem ben senden haber alırım ama sen bende alamazsın dedm
Canım orda psikolojileri değişebiliyo ona göre davranışları da ama bunu sana yansıtmamalı.Babası konusunda bende pek bişey demiyorum biraz huysuz bi adammış.onun orda psikolojisi bozuluyo ama benmde burda bozuluyo.çavuş oldu şimdi orda komutandan sonra rütbesi en yüksek asker o dışarı çıkarken bi tek onun üstünü aramyomuşlar o da o yüzden arkadşı yakalanmasın diye almış onun sigarasnı onun için öyle yazmış. şube de sigara içmeleri yasakmış zaten ben bian önce bitirym diye uğraşıyrm bide sigara içerken yakalnıp ceza alıp sana kavuşcağm gnü niye uzatym diyo.
Ya tamam emir altındalar sonuçta ama o kadar acıncak bi durumda değil yani.SAdece onlar yapmıyo ki bunu her türk genci yapıyo.Bunu bahane edip esip gürlemek çok yanlış.ama öyle deme arkadaşım ya bazen gerçekten esir ve köle oluyorlar kıyamıyorsun ama her zaman o töleransı vermemk konusunda çok haklısın
kadınlar her zaman biraz daha fedakar oluyorlar maalesef bu fikir bazılarımızın doğasına aykırı olsa bile buna alışmak zorundayız. sen utandır o askerden gelsin varya ahh ozaman gösterrsn gününü.ayrıca o sıra sana o askerdeykende gelir.ilahi adalett
Valla düzelene kadar bende böyleym bundan sonra tolerans falan tanımyrm artık keyfi bilir yani beni kaybetmeyi göze alıyosa devam etsin bu şekilde ben bişey kaybetmem ne de olsa
aferin gıııı... iyi demşsin... bz onlardan haberi alrz ama onlar bzden kesnlikle alamazlarr!!!!!!!!!!!
suan askerdeler en duygu dolu anları....mantam aryooo.... telepatii =)
Valla düzelene kadar bende böyleym bundan sonra tolerans falan tanımyrm artık keyfi bilir yani beni kaybetmeyi göze alıyosa devam etsin bu şekilde ben bişey kaybetmem ne de olsa
biraz kararlı olduğunu görünce u dönüşü yapar .ya çok merak ediyorum ne cesaret böyle davranabliyorlar aslında şuan muhtaçlar bize anlamıyrm
Canım orda psikolojileri değişebiliyo ona göre davranışları da ama bunu sana yansıtmamalı.
Sen zaten onu bekliyosun seni mutlu edip ,seni elinde tutmaya çalışacağına üzmesi çok yanlış.
Bi şekilde ona bunu anlat.
Sİgara neden yasak ki?Bizimkilerin kantinde satılıyo
Ya tamam emir altındalar sonuçta ama o kadar acıncak bi durumda değil yani.SAdece onlar yapmıyo ki bunu her türk genci yapıyo.Bunu bahane edip esip gürlemek çok yanlış.
korkulur sendeen
anlamadım kız şuan mı arıyorrrdaracıcık daracıcık sokaklar kızlar misket yuvarlarr kızlara koca vemiyoo kocaman kocaman karılar hobaaa kjlklfdjlgkjdfklgf
Sakın öyle şeyler getirme canım aklına.Sevdiğine inanıyorsan,güven.Kendi kendini üzersin yanı napıyo ne ediyo niye.valla çok haklısın canım üstüne düştükçe kalkıyo bi yerleri.yok yemek yicem sonra şubeye gitcem 4te nöbetm var dedi.kıskandrma konusunda ise ben onu defalarca uyardm zaten çok kıskanç bi insanm bi de bu aralar devmlı sevglsni terk eden askerleri orda sevgilerni aldatanları görüp duydukça ister istemez insann içine kurt düşüyo bide saçma saçma rüyalar görüyorum psikolojim bozuldu iyce yaa
aynen öyle çıktı zaten.ben sırf aklı bende kalmasın bide beni düşünmesn diye elmden geleni yapıyrm ama artık çok farklı olcak herşey.
biraz kararlı olduğunu görünce u dönüşü yapar .ya çok merak ediyorum ne cesaret böyle davranabliyorlar aslında şuan muhtaçlar bize anlamıyrm
inş. bakalım.bi anlasam nerden geliyo bu özgüven cesaret.ama hep bn yaptım onu böle benm suçum
ewet sekerim aradıı....sana cvp yazarken...telepatnn kuwwetii....
snirli hesap sorarcasna konştum..ne dysn sen işim gcm wardı ne bcm knşysn dedi....aradn smdiye kadar mearak ettmm dedimm...
saga sola gttikk yat kalk koş yaptk dedi.... son drece ciddii ve snrli konştm..suratm 5 kars seklnde konştm
nolyo falan dedid..nnormalde cilveli cilveli konşrmçocuk sasrdıı kapatrken askım dedik o kadr ....ARTk aramaz çocuk
inş. bakalım.bi anlasam nerden geliyo bu özgüven cesaret.ama hep bn yaptım onu böle benm suçum
ya benimkide yeni gitti hem üzülür diye kıyamıyorm ama demmkki biraz sınırı koymak lzım sizden anladığm. evden cıkmıyrm arar konusamyz die
Ne cesaret olcak.Sizden aldığı "aşkım seni bekliyorum" mesajıyla bukadar rahatlar.
işte o onun farkında değil bana o kadr güveniyo ki o kadr emnki ondan ayrılmıycğmdan..Üniversite ortamındaym asıl korkması gerekn ama nerdeee.bende anlamadm ki neden yasak daha doğrusu sormadm nöbettn sonra arıcam dedi sorarm o zmn
Hele ki benm ki hiç emir altında değil bi rahat ki anlatamam.zaten 5 kişiler şubede Doğuda bi yerde yapsa ne olcaktı hiç bilmyrm valla
ohh seninki çok rahatmış yaa.Kafasıda rahat sevgilim beni terk etmez falan.
ewet sekerim aradıı....sana cvp yazarken...telepatnn kuwwetii....
snirli hesap sorarcasna konştum..ne dysn sen işim gcm wardı ne bcm knşysn dedi....aradn smdiye kadar mearak ettmm dedimm...
saga sola gttikk yat kalk koş yaptk dedi.... son drece ciddii ve snrli konştm..suratm 5 kars seklnde konştm
nolyo falan dedid..nnormalde cilveli cilveli konşrmçocuk sasrdıı kapatrken askım dedik o kadr ....ARTk aramaz çocuk
HEh işte kızım ne dedik sana önce bi öğren sonra fırça at.
İşi gücü varmış.Aylaklıktan aramamış kii..
Hak ettiği zaman göster tepkinii
Bekle bekle arasın bidaha al gönlünü
gördün mü telepatinin gücünüükız çocuğu parçalıcakmışın resmen ya az kapatmaya yakın cilve yapsaydın ağzının suları aksaydı tabi telepatin var artk
Sakın öyle şeyler getirme canım aklına.Sevdiğine inanıyorsan,güven.Kendi kendini üzersin yanı napıyo ne ediyo niye.
Ben bile burdan görüyorum ki sen hayatının merkezine koymuşsun onu.Kİ oda bunu çok iyi biliyo ki seni üzmekten çekinmiyo.Bence biraz gözünü korkut.Seni kaybetmekten korksun .ÜZerine daha fazla düşmeye başlar.
kalsın aklı ya akılları kalmadığı için bu kadar rahatlar zaten.
Bende bazen aklı kalmasın diye biyere gittiysem o gün evdeydim diyorum.Çünkü benimki hemen sorar ne giydin oydu buydu.Ama arada kıskandırmak iyidir.
mesela akşama nişan var eşimin amcasının oğlunun.Bugün camda konuşurken bu makyajla gitmicen dimi oraya silcen dimi falan dedi.Bende yoo ne silmesi dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?