Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
NASIL OLYO O TELEPETİ SÖYLE BAKYIMM ACIK YAZ YAPYIMM???? [/COLOR]

hiç bir şeyle ilgilenmiceksin ,kimsede olmucak etrafta sadece onun aramasına konsantre ol ve gerçekten yürekten iste çok iste .telepatiye inanırım

tühh gıııı... bz çok ayrlp barsrdk..o essek aramazdı hep bn arar brsrdm..

keşke o zmnlar yapsaydım bnuu o arardı belkim

bndan sonra telepatiiii...yapyrm simdii

Ya her gün dışarda sürekli bi yerelere gönderiyo komutanı geçen gün kız meslek lisesne gitmiş komutanın yanına durup durup onu anlatyo özellkle uyardm yapma bu aralar psikolojim iyi değil hassasım bu konuda diye.babası bizimle tanışamk istyomuş o da bekle baba askerden gelym öle demiş geçen gün babası babama haber göndermiş tanışmak istyrm bi tanışalm kahve içelm demiş babamda gayet normal bi şeklde gelsn tanışalm istyosa demiş.anlattm bunu neymiş efendm niye babası sözünü dinlemyomuş gelip herşeyi mahvetcekmiş falan filan bi dünya söylendi bende suratna kapattm.sonra yine aradı sen kime neyn tavrnı yapyn ben mi dedm babana gelsn tanışsın diye dedm.çok merklı değilm ailenle tanıştrmaya aileni merak etme kimse sana istemedğin bişeyi zorla yaptrmaz altı üstü tanışmak istemiş dedm yok hyatm sen yanlış anlysn beni ben babamı tanıyorum ne zamn ne diceği belli olmuyo babana ters bi laf eder babanda bşey der bende orda değilm durduk yere aramız bozulmasın hazr ailenle aram iyiyken dedi.bugün de çarşıya çıktı beyfendi nettn çıktıktan sonra facesne girdm arkadşına hadi çıkalm yemek yer dolaşır sigara keyfi yaparız yazmış(sigara içmiyo ) bende sen bana yalan söylysn artık sana güvenm kalmadı bn seni mutlu etmeye çalıştıkça beni üzüyosun diye mesaj attm aradı yapma meleğim hemen dinlemedn yanlış anlyn falan dedi durdu bende kapadım teli.

tühh gıııı... bz çok ayrlp barsrdk..o essek aramazdı hep bn arar brsrdm..

keşke o zmnlar yapsaydım bnuu o arardı belkim

bndan sonra telepatiiii...yapyrm simdii

ALLAH iyiliğini versin kübra.bundan sonra zaman telepati zamanı. aramaz tabi biz varya yiyioruz çocukları sonra aramalarını bekliyoruz benimkide geçen delie tti bende ne fenayım daha yeni gitti huzursuzluk çıkardım idye üzülüyordum ama dedimki boşa üzülme arıcak anam aradı ya özür diledi

İİllla wardr sebebii saçma salak bşey degldr umarım

yoksaaaaaaa bacağına s*çtım yaniii kesinnn

kız sen bana bakma .Bende ne güzel akıl veriyom heeÖnce bi dinle sakin öyle at fırçayı
Ama mantıklı bi sebebi vardır kesin.Benimki de babasını aramıyo hiç yaa.
Babası bana hep soruyo arıyo mu seni diye arıyo diyom bende.adam sinir oluyodur garanti

hiç bir şeyle ilgilenmiceksin ,kimsede olmucak etrafta sadece onun aramasına konsantre ol ve gerçekten yürekten iste çok iste .telepatiye inanırım

aynen canım ya bende çok inanıyorum.Quantum falan. ablamın inancına göre quantum sayesinde kazanmış masterını

tabii hayatta tesadüf diye bir şey yoktur.inan iste ve olsun

boswer gıııı... biz karı milleti işimz ne adamlarıı yemek

bak aramş özr dlemş kıyamam ne gzell....

bu telepati kaç saatte işe yaryo? yaptm ne zmnaa arar

babası konusunda haklı olabilir ,babasıını o daha iyi tanır canım bir şeyleri mahvetmesinden korkuyordur çünkü orada eli kolu bağlı müdahele etme snsı yok delirebilir,hem busana ve ailene değe r verdiğini gsterr çok gxl bir şey . face ,sigara ve dğer meselede bir şey diyemiyorum en çok korktuğum şey yalan ama onnuda şöyle düşünebilirsin askerlik başka bir hayat oradki psikolojiyi biz asla anlayamayız bu tabiki ii yaptı yalan söyledi anlamna gelmesen haklıda diyemem ama biraz anlayıslı olmamız lazm bzı konularda dyrm ama bnmki yapsa mafederm o ayrıı he yalan .sözm vardır hepte basından beri onn aklın amıhladım.yalan yalanı getirir yalan ilişkiyi bitirir .. bu konuda sen haklısın

Son düzenleme:

Anladım canım sanırım seni kıskandırmak istemiş lise konusunda.Aile konusunda da sonuçta babasını sen zorla çağırmıyosun kendisi gelmek istemiş.Adama helal olsun oğlum askerde banane sevgilisndn dememiş tutmuş tanışalım demiş.
Sana çıkarken birliğe dönceğini mi söyledi?Yoksa gezicem mi dedi?
Bide canım üstüne gittikçe kendini bişey sanıyo bu erkekler..Çok üstüne düşmüceksin bırak o seni merak etsin,o seni kıskansın

boswer gıııı... biz karı milleti işimz ne adamlarıı yemek

bak aramş özr dlemş kıyamam ne gzell....

bu telepati kaç saatte işe yaryo? yaptm ne zmnaa arar

ilahii yaa gerçekten kalbini verip dilediysen sn sürer ama bunun zamanını veremicem elimde olsa hemen anında aratırdm kübroşum. hee işte yiozz yiozz hem kıyamıyoz.arasın tabii askerde bile artislik nedir bu bişey diyonmu dip tel kapamak nedemk.eğer bir dha yap duyamazsn sesimi dedim çaktırmadan.okadr sinrlydm sesini duydum npyn ask dedi iim ask dedm bir şey yokms gibi sonra özr diledi çok döneyim dimi

BENDE ansınaa dyrm bgn 3 kere aradı 2 kere aradı dyee onu 2 gnde 1 aryp kapatymş hemen

kayınvaldemii çatlatyrmm kudrydr kıskançlıktann çok fenayım yaawww

Kızım iyi geçinsene kaynananla evliliğine yatırım yap şimdien
Valla ben isteyerek çatlatmıyorum adamı üzülüyorum aslında

YA kızlar asker bunlar asker.Esir,köle falan değil .
Tamam acıyın,üzülün,düşünün ama hatalarına karşı anlayış göstermeyin.TEpenize çıkarlar söyliyim.

Babası konusunda bende pek bişey demiyorum biraz huysuz bi adammış.onun orda psikolojisi bozuluyo ama benmde burda bozuluyo.çavuş oldu şimdi orda komutandan sonra rütbesi en yüksek asker o dışarı çıkarken bi tek onun üstünü aramyomuşlar o da o yüzden arkadşı yakalanmasın diye almış onun sigarasnı onun için öyle yazmış. şube de sigara içmeleri yasakmış zaten ben bian önce bitirym diye uğraşıyrm bide sigara içerken yakalnıp ceza alıp sana kavuşcağm gnü niye uzatym diyo.

koptm yaa anlamadm ..... aradı senii bşey dymsn dyp kapadmı ????

ama öyle deme arkadaşım ya bazen gerçekten esir ve köle oluyorlar kıyamıyorsun ama her zaman o töleransı vermemk konusunda çok haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…