hadi gelin arkamdan ya gözün aklım kalıyor . öpüldünüz .. tarih beni bekler ve ben tarihin arkasındsn gider ...
Iyyy tarih miotur kız boşver gitme
rakiplerimm tam gazz koşuyor tatlım ,tarihimizi sevelimm sevelimm sevelimmmmm ve gittim
Aynen canım yaa
ohh işte aranıpda bulunamayan fırsatanlat öyle oldu böyle oldu uydur azcık.Bana gözlerime iltifat eettiler falan de
Çabuk gel kız bende nişan için hazırlancam daha ona göree
Niye elinden gitcek kız pc?
Bende bi yarım saat sonra çıkıcam nişan için hazırlancam
babamın pc den çalısıyorum lap topu var ben masa üstüne talimalana kadar çalışayım zaten akşam canım istemiyor vs öptüm canlarım.nişanda sana eğlenceeler .makyaj yapma bi firar daha yaşanmasın
rakiplerimm tam gazz koşuyor tatlım ,tarihimizi sevelimm sevelimm sevelimmmmm ve gittim
anlatym bari aslında anlatcak o kadr şey var ki ona ama kısknmsn kudurmasn orda diye bişey demiyrm geçen bnde hoşlanp bana evlenme teklfi eden biri vardı o aradı tekrr aynı şeyleri söyledi.eski erkk arkadşmda sevglm oldğnu bildiği halde bırakmıyo hla peşimi bi evet desem bnm için yapmcağı şey yok ama gel gör ki ben salak gbi onun için ağlayıp zırlıyom burda.
KIz sen bunları niye anlatmıyon.Anlatsana kudursun askerde elinden bişey de gelemeyince seni elinde tutmaya çalışcak mecburen.Kızım kullan bu kozları ya.bırak o zırlasın biraz
kız giderken kk yı bozupta gittin...10 dakka boyunca gremedik. ...hata verdi..... NOT FOUNd 404 blmem nee
valla yaa
kaldık ceren baş başa.... senn askerin nerde sahi??
Şimdilik Yozgat Şefaatli de sennki nerde?
hatay/iskenderunda canm....
ka.çç yaşndasın??
20 cnm sen kaç yaşındasn?
22 tatlım.... askerin kaç yasnda bnmki 1 yas kçük benden
Senin askernle yaşıt canm 21
bn çkyrm canmm.... yemek falan ycez akşam burda olrsan grsrz ynee...sıkma canını rhat olmaya calışş...gercekten ne yaprsa kndne yapysn cnküü
kız giderken kk yı bozupta gittin...10 dakka boyunca gremedik. ...hata verdi..... NOT FOUNd 404 blmem nee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?