Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zaten onlara kıyamıyorsun.benm yavrumda öksürürken ciğerleri yapışcak eline 2 ilaç vermiş göndermişler halada gelmedi ilaçları içim acıyoo o öksürdükce

yok artık giriyorum acemidykn öyleydm artık toparlnmaya başladm

Benimki de 10 gün cezaya gitcek.Yani 10 gün habersiz kalıcaz birbirimizden.Kafayı yemezsem iyidir diyo
Bende öyle tabi o 10 gün nasıl geccek bilmiyom.
TElepatinin anasını ağlatsam da etki etmez bana

bu olumsuz vaka cezada hücreye gönderiyorlar sanırım ama olsun sen kur belki ondan olmasada arkdan haber alırsın

Benimki de 10 gün cezaya gitcek.Yani 10 gün habersiz kalıcaz birbirimizden.Kafayı yemezsem iyidir diyo
Bende öyle tabi o 10 gün nasıl geccek bilmiyom.
TElepatinin anasını ağlatsam da etki etmez bana

öyle yapcam artık zaten derslere giriyorum artık.ben arayabilyrm artık o konu o kadr problem değil yani.bu hafta dedğin gbi yapcam bakalm ne olcak

Dene canım bak gör.Hayatının merkezinde olmadığını anlasın da aklı başına gelsin.yani merkeze koysanda hissettrime canım

Valla evliliğimizin ilk yılları her tartışmada ben özür dilerdim ağlayıp sızlayıp barışmaya çalışırdım ben üsteledikçe de o kendini geri çekerdi barışmıcam falan derdi.ben notlar yazar,mesajlar atardım anca barışırdık.
artık bana tak etti Baktım üstüne gittikçe bu kaçıyo.Kendim haksız olsam bile kavgada gitmedim yanına.İlk gitmeyişimde 1 hafta küs kaldık aynı evde düşünsene
Sonra anladı hatasını artık ben süründürüyorum onuO çabalıyor barışmak için.

yaptgn doğru gercekten bnde denedm bnu o bnm üstme geldii..
gercekten dedgn gbi yapmalyzz

yaa koptm telepati cmlene

askernlede 10 gn ayrı kalcagnza üzüldm canm

telepati senn işine gercekten yaramaz D
10 gün ya az buz değil

Bırak canım kalsın aklı.kız lisesine gittiğini söylerken senin aklının kalacağını bilmiyo muydu o?
Ama değişiyoruz dimi?
Bakalım 1 haftada ne değişimler olucak

zaten onlara kıyamıyorsun.benm yavrumda öksürürken ciğerleri yapışcak eline 2 ilaç vermiş göndermişler halada gelmedi ilaçları içim acıyoo o öksürdükce
Benimkindende bronşit var kronik.
Sigara içmeye devam et sen iiyileşirsin belki diyorum bende

yok artık giriyorum acemidykn öyleydm artık toparlnmaya başladm
evet canım topla artık kendini.Seni kaybetmekten korksun.

bu olumsuz vaka cezada hücreye gönderiyorlar sanırım ama olsun sen kur belki ondan olmasada arkdan haber alırsın
bilmem ki kimseyi tanımıyom.Bİde cezaya gitceği yer merkezde.

hiç kuşkum yo k geldiğinde artık seni uzunca zaman göremeyiz
Bende aynı düşünceler içerisindeyim canım

ne cezası alıyorlar böyle ya :s gecen buseh demişti yanılmıyorsam kılık kıyafetten diye :s

denicem canm denicem yıpranan üzülen ben oluyrm çünkü sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…