CANM SEnde çokk yanlış yapysn bnce olrmu....azcık gez toz abartmşşsın bnce..
ben bazen ewde olyrm ama dyrmki gezdm tozdm...bn onsuzda pekala yapablrm...
tamam sewyrz edyrz ama su da akllarnda olsn bak bnsiz de yapablyoo...ondan snraa nasıl olsa bnden vazgecemez mantğyla yaklaşyolar...
yanlışsınn....bu kadar yapma...
işin kötü tarafı yanlış yaptığımı biliyorum ama kendmi engelleyemyrm iştebende geziyorum artık ustaya geçtğinden beri daha rahatım.ben 2.öğretmm dersm geç bitiyo biraz bide o saattn sora dışarda olduğmu bilp aklı kalmasın diye yaptm işte ne yaptıysam.
Canım sen rahatlatmışsın onu.DErslerine bile girmiyosan ohh keyfikeyfdir onun
benimkide hasta ya aklım onda.
Gece arkadaşı saat başı ateşine bakmış.Avradın olsa yapmaz demiş
Bende dedim ben seni bi öpsem iyileşirsin
Canım sen rahatlatmışsın onu.DErslerine bile girmiyosan ohh keyfikeyfdir onun
benimkide hasta ya aklım onda.
Gece arkadaşı saat başı ateşine bakmış.Avradın olsa yapmaz demiş
Bende dedim ben seni bi öpsem iyileşirsin
Benimki de 10 gün cezaya gitcek.Yani 10 gün habersiz kalıcaz birbirimizden.Kafayı yemezsem iyidir diyo
Bende öyle tabi o 10 gün nasıl geccek bilmiyom.
TElepatinin anasını ağlatsam da etki etmez bana
Benimki de 10 gün cezaya gitcek.Yani 10 gün habersiz kalıcaz birbirimizden.Kafayı yemezsem iyidir diyo
Bende öyle tabi o 10 gün nasıl geccek bilmiyom.
TElepatinin anasını ağlatsam da etki etmez bana
işin kötü tarafı yanlış yaptığımı biliyorum ama kendmi engelleyemyrm iştebende geziyorum artık ustaya geçtğinden beri daha rahatım.ben 2.öğretmm dersm geç bitiyo biraz bide o saattn sora dışarda olduğmu bilp aklı kalmasın diye yaptm işte ne yaptıysam.
BOSWER RHAT OL.... AKLIDA KALSIN :::GERCEKTEN KALSIN....bsey olmaz
her aradgnda yaptgnı ettgnde ballandra ballandra anlatmyı unutmaaa
öyle yapcam artık zaten derslere giriyorum artık.ben arayabilyrm artık o konu o kadr problem değil yani.bu hafta dedğin gbi yapcam bakalm ne olcak
ayyy kıskandımm gıııııııııııııııı ....bnmkii nerdee...hep ben hep bn...o nadirr...zorlada özr diletrm gııı....
bn dayanamayp ararım kmseyle jküs kalamam...huyum kursun...FORMLÜ NE LTFEN SYLE ??? DDD
SEN GELDE ONA SOR BNU NASIL GTTİ BİLMEM GELNCE BNİ YİCEİGİ KESİN AMAA
Benimki benim hiç bi zaman barışmak için adım atmıcamı bildiği için kendini hiç zora sokmaz.
Evdeyken bile ben küssem o gelir sarılırdı bana
hatta geçen hafta tartıştık biraz aramıcam seni bidaha sen ararsan da açmıcam dedim benimki bi tutuştu
Özür dilemeler vs.
ayyy kıskandımm gıııııııııııııııı ....bnmkii nerdee...hep ben hep bn...o nadirr...zorlada özr diletrm gııı....
bn dayanamayp ararım kmseyle jküs kalamam...huyum kursun...FORMLÜ NE LTFEN SYLE ??? DDD
SEN GELDE ONA SOR BNU NASIL GTTİ BİLMEM GELNCE BNİ YİCEİGİ KESİN AMAA
hiç kuşkum yo k geldiğinde artık seni uzunca zaman göremeyiz
ayrı şehirlrde olmak daha zor ya o zamn ister istemez veriyosun ipleri
ya bizim problemler ve problemlerin uzun sürmesi sorun oluyor birde istediğin her an görüsememk yüz yüze halledememk vs zor oluyor.uzaktan halletmek hükmetmek vs daha doğrusu birbirimizi anlamk zor olyor ama öyle böle 4.5 sene oldu .yan yanayken uhh kuzu sarma pilaki dolma n dersen
Dene canım bak gör.Hayatının merkezinde olmadığını anlasın da aklı başına gelsin.yani merkeze koysanda hissettrime canım
Valla evliliğimizin ilk yılları her tartışmada ben özür dilerdim ağlayıp sızlayıp barışmaya çalışırdım ben üsteledikçe de o kendini geri çekerdi barışmıcam falan derdi.ben notlar yazar,mesajlar atardım anca barışırdık.
artık bana tak etti Baktım üstüne gittikçe bu kaçıyo.Kendim haksız olsam bile kavgada gitmedim yanına.İlk gitmeyişimde 1 hafta küs kaldık aynı evde düşünsene
Sonra anladı hatasını artık ben süründürüyorum onuO çabalıyor barışmak için.
hiç kuşkum yo k geldiğinde artık seni uzunca zaman göremeyiz
YOK KIZ GÖRRSÜN SENDEE
yaptgn doğru gercekten bnde denedm bnu o bnm üstme geldii..
gercekten dedgn gbi yapmalyzz
YOK KIZ GÖRRSÜN SENDEE
aman gelsinler de varsın biz görmeyelim birbirimizi
aman gelsinler de varsın biz görmeyelim birbirimizi
senn safak kaçtı nerdeydi askerin?
10 gün ya az buz değilyaa koptm telepati cmlene
askernlede 10 gn ayrı kalcagnza üzüldm canm
telepati senn işine gercekten yaramazD
Bırak canım kalsın aklı.kız lisesine gittiğini söylerken senin aklının kalacağını bilmiyo muydu o?işin kötü tarafı yanlış yaptığımı biliyorum ama kendmi engelleyemyrm iştebende geziyorum artık ustaya geçtğinden beri daha rahatım.ben 2.öğretmm dersm geç bitiyo biraz bide o saattn sora dışarda olduğmu bilp aklı kalmasın diye yaptm işte ne yaptıysam.
Benimkindende bronşit var kronik.zaten onlara kıyamıyorsun.benm yavrumda öksürürken ciğerleri yapışcak eline 2 ilaç vermiş göndermişler halada gelmedi ilaçları içim acıyoo o öksürdükce
evet canım topla artık kendini.Seni kaybetmekten korksun.yok artık giriyorum acemidykn öyleydm artık toparlnmaya başladm
bilmem ki kimseyi tanımıyom.Bİde cezaya gitceği yer merkezde.bu olumsuz vaka cezada hücreye gönderiyorlar sanırım ama olsun sen kur belki ondan olmasada arkdan haber alırsın
Bende aynı düşünceler içerisindeyim canımhiç kuşkum yo k geldiğinde artık seni uzunca zaman göremeyiz
senn safak kaçtı nerdeydi askerin?
Ankara etimesgutta sevdiceğim şafak 443 sanırım tutmuym şafa k gittiği 11 gün oldu işte
Aynen canım tecrübeyle sabittir
YOK KIZ GÖRRSÜN SENDEE
Aynen canım tecrübeyle sabittir
Yalnız 1 hafta sonra bana küfürler edermşiniz ayrıldık vs. diye
Ankara etimesgutta sevdiceğim şafak 443 sanırım tutmuym şafa k gittiği 11 gün oldu işte
hımm... aynı gtmşler...bnmknnde 15.gnü bgn...aman saymyrm bnde nesini saycam...karanlık iştee..tutamyrm aklmda...
100 lere düssün sayarız
BOSWER RHAT OL.... AKLIDA KALSIN :::GERCEKTEN KALSIN....bsey olmaz
her aradgnda yaptgnı ettgnde ballandra ballandra anlatmyı unutmaaa
görcek o bundan sonrakorksun benden
Dene canım bak gör.Hayatının merkezinde olmadığını anlasın da aklı başına gelsin.yani merkeze koysanda hissettrime canım
Valla evliliğimizin ilk yılları her tartışmada ben özür dilerdim ağlayıp sızlayıp barışmaya çalışırdım ben üsteledikçe de o kendini geri çekerdi barışmıcam falan derdi.ben notlar yazar,mesajlar atardım anca barışırdık.
artık bana tak etti Baktım üstüne gittikçe bu kaçıyo.Kendim haksız olsam bile kavgada gitmedim yanına.İlk gitmeyişimde 1 hafta küs kaldık aynı evde düşünsene
Sonra anladı hatasını artık ben süründürüyorum onuO çabalıyor barışmak için.
ya bizim problemler ve problemlerin uzun sürmesi sorun oluyor birde istediğin her an görüsememk yüz yüze halledememk vs zor oluyor.uzaktan halletmek hükmetmek vs daha doğrusu birbirimizi anlamk zor olyor ama öyle böle 4.5 sene oldu .yan yanayken uhh kuzu sarma pilaki dolma n dersen
işte o uzaklığın özlemn çaresizliğn verdiği strese bağlı olan olaylar.yanyanyken sorun yoksa ohh ne güzel Allah bozmasn canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?