hımm... aynı gtmşler...bnmknnde 15.gnü bgn...aman saymyrm bnde nesini saycam...karanlık iştee..tutamyrm aklmda...
100 lere düssün sayarız
aynenn öyle canımm :) benmki 27 silüsü aldı 29 gtti geç bile kaldı cuma gtmesi gerekmiş vsvs işte .özledim keretayıı
Valla he korktum bi anAllah korusun bacım
Benim eşimin cezası firardan canımne cezası alıyorlar böyle ya :s gecen buseh demişti yanılmıyorsam kılık kıyafetten diye :s
Valla he korktum bi an
Benim eşimin cezası firardan canım
4 şubatta çarşıdan kaçıp eve geldi 5 şubatta geri yolladım
Cezamız kesin ama tarihi henüz belli değil haftaya gider sanırım
görcek o bundan sonrakorksun benden
denicem canm denicem yıpranan üzülen ben oluyrm çünkü sadece
aynenn öyle canımm :) benmki 27 silüsü aldı 29 gtti geç bile kaldı cuma gtmesi gerekmiş vsvs işte .özledim keretayıı
10 gün ya az buz değil
Bırak canım kalsın aklı.kız lisesine gittiğini söylerken senin aklının kalacağını bilmiyo muydu o?
Ama değişiyoruz dimi?
Bakalım 1 haftada ne değişimler olucak
Benimkindende bronşit var kronik.
Sigara içmeye devam et sen iiyileşirsin belki diyorum bende
evet canım topla artık kendini.Seni kaybetmekten korksun.
bilmem ki kimseyi tanımıyom.Bİde cezaya gitceği yer merkezde.
Bende aynı düşünceler içerisindeyim canım
VAY BE ASKA BAK ASKAAA
adam firar etmişş..kmse bnm için etmiyiiiiiiiiii
arkandayız canım FEMEN kızları olarak
Canım sakın ustaya geç katılmasın.Eşimin arkadaşı 1 gün geç gitmiş.Eşim firar için 10 gün aldı o 13 gün aldı ceza.
arkandayız canım FEMEN kızları olarak
Canım sakın ustaya geç katılmasın.Eşimin arkadaşı 1 gün geç gitmiş.Eşim firar için 10 gün aldı o 13 gün aldı ceza.
Valla he korktum bi an
Benim eşimin cezası firardan canım
4 şubatta çarşıdan kaçıp eve geldi 5 şubatta geri yolladım
Cezamız kesin ama tarihi henüz belli değil haftaya gider sanırım
Sen ona güzel bi ayar çek canım.Sende ona anlat erkek ark. bahset sınıftaki.kalmaz mıı hemde nasıl kaldı bi de pişkin pişkn ben seni kıskandırmak için söylemedim yaptıklarımı anlatyrm anlatmsm yine kızcan diyo bide neymiş efendm benm sevgimden eminmiş niye kıskandrmaya çalışym ki diyoo.yok ya değişemiyruz nedense.bakalm neler olcak 1 haftada
Aşkımızaa diyeceğim bişey yok da
Havadan 10 gün uzadı askerlik
Sen benim taktikleri uygula bak neler yapar sanaa
Sen ona güzel bi ayar çek canım.Sende ona anlat erkek ark. bahset sınıftaki.
ama acemeiye gtmemesi onların hatasıydı.ustaya daha var bizim 75 gün acemelik söylerim ya anam 10 gün 13 gün ne demek
rica ederiz canımTeşekkür ediyorum desteğiniz için
buradan anlıyoruz ki evlilere bu askerlik bitmez .bide onları düşün ne kadar zor ,o kaçmıcak ta bizim sıpalar mı kaçıcak
kızlar muhabbet harikaa size doyum olmaz ama çene çalmaktan ders çalışamadım .pc elimden gidene kadar çalışayım biraz ama aklım burda hdi sizde çıkın yaa
Aynen canım yaa:tamm yapmaya calşcam azcık agrdan satym dimii...yelkenleri suya indrmek yok o gelsin
ohh işte aranıpda bulunamayan fırsatzaten sınıfta doğru düzgn kız yok hepsi erkek 15 kişilik bi arkadaş grubumz var sadce 5i kız
KIZLAR BN Frına ekmek almaaaaaaaaaaaaa gdyrm veeeee gelyorummmmmm...sohbet gzel ayrlmayın
kızlar muhabbet harikaa size doyum olmaz ama çene çalmaktan ders çalışamadım .pc elimden gidene kadar çalışayım biraz ama aklım burda hdi sizde çıkın yaa
hadi hadi git ders çalış kızarm haaabende çıkıym zaten
Aynen canım yaa
ohh işte aranıpda bulunamayan fırsatanlat öyle oldu böyle oldu uydur azcık.Bana gözlerime iltifat eettiler falan de
Çabuk gel kız bende nişan için hazırlancam daha ona göree
Niye elinden gitcek kız pc?
Bende bi yarım saat sonra çıkıcam nişan için hazırlancam
hadi gelin arkamdan ya gözün aklım kalıyor . öpüldünüz .. tarih beni bekler ve ben tarihin arkasındsn gider ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?