Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah korusun bacım
Valla he korktum bi an

ne cezası alıyorlar böyle ya :s gecen buseh demişti yanılmıyorsam kılık kıyafetten diye :s
Benim eşimin cezası firardan canım
4 şubatta çarşıdan kaçıp eve geldi 5 şubatta geri yolladım
Cezamız kesin ama tarihi henüz belli değil haftaya gider sanırım

Valla he korktum bi an

VAY BE ASKA BAK ASKAAA

adam firar etmişş..kmse bnm için etmiyiiiiiiiiii

görcek o bundan sonra korksun benden

denicem canm denicem yıpranan üzülen ben oluyrm çünkü sadece

arkandayız canım FEMEN kızları olarak
aynenn öyle canımm :) benmki 27 silüsü aldı 29 gtti geç bile kaldı cuma gtmesi gerekmiş vsvs işte .özledim keretayıı

Canım sakın ustaya geç katılmasın.Eşimin arkadaşı 1 gün geç gitmiş.Eşim firar için 10 gün aldı o 13 gün aldı ceza.

kalmaz mıı hemde nasıl kaldı bi de pişkin pişkn ben seni kıskandırmak için söylemedim yaptıklarımı anlatyrm anlatmsm yine kızcan diyo bide neymiş efendm benm sevgimden eminmiş niye kıskandrmaya çalışym ki diyoo.yok ya değişemiyruz nedense.bakalm neler olcak 1 haftada

arkandayız canım FEMEN kızları olarak

Canım sakın ustaya geç katılmasın.Eşimin arkadaşı 1 gün geç gitmiş.Eşim firar için 10 gün aldı o 13 gün aldı ceza.

ama acemeiye gtmemesi onların hatasıydı.ustaya daha var bizim 75 gün acemelik söylerim ya anam 10 gün 13 gün ne demek

Valla he korktum bi an

buradan anlıyoruz ki evlilere bu askerlik bitmez .bide onları düşün ne kadar zor ,o kaçmıcak ta bizim sıpalar mı kaçıcak

Sen ona güzel bi ayar çek canım.Sende ona anlat erkek ark. bahset sınıftaki.

kızlar muhabbet harikaa size doyum olmaz ama çene çalmaktan ders çalışamadım .pc elimden gidene kadar çalışayım biraz ama aklım burda hdi sizde çıkın yaa

ama acemeiye gtmemesi onların hatasıydı.ustaya daha var bizim 75 gün acemelik söylerim ya anam 10 gün 13 gün ne demek

Valla gözümde büyüyor o 10 gün.
Teşekkür ediyorum desteğiniz için
rica ederiz canım
buradan anlıyoruz ki evlilere bu askerlik bitmez .bide onları düşün ne kadar zor ,o kaçmıcak ta bizim sıpalar mı kaçıcak

Kesinlikle canım bitmezz askerlik bitmezz..
Aynen sizinkilere noluyo otursunlar oturdukları yere

kızlar muhabbet harikaa size doyum olmaz ama çene çalmaktan ders çalışamadım .pc elimden gidene kadar çalışayım biraz ama aklım burda hdi sizde çıkın yaa

hadi hadi git ders çalış kızarm haaabende çıkıym zaten

Son düzenleme:
: tamm yapmaya calşcam azcık agrdan satym dimii...yelkenleri suya indrmek yok o gelsin
Aynen canım yaa
zaten sınıfta doğru düzgn kız yok hepsi erkek 15 kişilik bi arkadaş grubumz var sadce 5i kız
ohh işte aranıpda bulunamayan fırsatanlat öyle oldu böyle oldu uydur azcık.Bana gözlerime iltifat eettiler falan de
KIZLAR BN Frına ekmek almaaaaaaaaaaaaa gdyrm veeeee gelyorummmmmm...sohbet gzel ayrlmayın

Çabuk gel kız bende nişan için hazırlancam daha ona göree

Niye elinden gitcek kız pc?
Bende bi yarım saat sonra çıkıcam nişan için hazırlancam

babamın pc den çalısıyorum lap topu var ben masa üstüne talim alana kadar çalışayım zaten akşam canım istemiyor vs öptüm canlarım.nişanda sana eğlenceeler .makyaj yapma bi firar daha yaşanmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…