Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Anladım canım biraz daha sabır ozamann

23ünde canım ya bakalım inş istanbula gelicek gelebilirse:18:

Evet heyecan katıyor ama ben bu aralar heyecan istemiyorumm kuzu

Demek öylee hee

evet kızım kendine göz kulak ol buralarda emi yawrum gözümü arkalarda koma benim

tortom laa iyiyim sen napıyon dediim?
görmedin sanırsam gördüysen pınar moda bağlıcam ona göre bakkk

torto bende seni herkese cevap yazdı beni es geçti diyodum öpcektim şimdi seni
iyi bak geride kaldı benim yazdıgım

ay evet ya biz kızlar niye böyleyiz anam
amin canım bozulmasın

amin canım inşallahhhh çok isterimm çokk.,

çok haklısın ne hyecan ne hyecan
İnş. canım.
Ben en çok kavga sonrasını seviyorum ya.Tabi özürler,yalvarmalardan sonra sanki hiçbişey olmamış o kavgayı biz etmemiş gibi

<evet canım aslında yaza doğru düşünüyolardı ama ramazana denk gelicekti.Böyle daha iyi ya .TEz zamanda olsun bitsin.Bütün hazılıklar tamam zaten.

Sabrediyorum kuzum alışıyor insan bitmesine odaklandım o zamana kadar olan yani can sağlığı harici birşeyi takmıyorum

Nasıl canım İstanbul'a dağıtımdamı :26:

yok canım ya bnmmki 75 gün ya acemisi 2 gün onlarada izin veriyorlarmış ,eğer komutanında izin alırsa istanbula dönücek ailesiyle.gelmezse onu göremicem ben gelrim 24 ünde dedm nerdeyse bana bağırcaktı bir sinirlendiki ne işin var tek başına burda elim kolum bağlı bilmm ne anam kapattık telefnu sonra gene aradı üzüldüğümü anlayınca bn gelmeye calısıcm dedi bakalım ya

Son düzenleme:
olmaz mııı kedi oldu kedi
hadi canımm..anlat kızz noldu

Bir gelsinde hayırlısıyla 15 ayın acısı çıkıcakk haberi yok
çıkar tabi canım hakkın olanı al

hahhah öyle şey yaparmıyım tortom.
Napıyosunuz kızlar yazmışın ona cevap verdiydim
görmedim senin yazdığını ne yamzıştın bidaha yaz tortom zaten yavaş geçmişe gönderme beni

Anacım sen buralardasın ya artık arkamı sen toplayıverr
Sabrediyorum kuzum alışıyor insan bitmesine odaklandım o zamana kadar olan yani can sağlığı harici birşeyi takmıyorum

Nasıl canım İstanbul'a dağıtımdamı :26:

En iyisi canım sağlığı yerinde olsun senin için rahat olsun önemli olan o

Hmm peki o zamana eşin gelir belki canım izin alır.sizin mevzudan ses varmı bi değişiklik :26:

Yemin töreninden sonraki verilen 2 gün izni diyosan canım her yerde uygulamar değişebiliyor ama o izinlerde garnizon dışına çıkamıyorsun yani evci izni vermiyolar

Ne olmuşki gitsen çokmu uzakta nerde askerlik yapıyor :26:

ne yaptın kız ne dedinn :

Anlattım işte o evlilk teklifi olaynı sinir oldum falan dedm o da ya hayatm niye canını sıkıyosun takma kafana keşke önceden silseydn dedi bnde farknda değildm sildm zaten dedm.ondan sonra da bi karar aldm artık bundan sonra günde sadece 1 kere arıcam seni dedm o da tamm hytm sen bilrsn en azndan sesnden mahrum bırakmıysn dedi.öyle kapattık sonra yine aradı konuyu yine o evlilk muhabbetne getrdi ne yaptın da o kadar zamandn sonra sana yine böyle bişey diyo ki dedi bnde insanlar bni kaybednce anlıyo değerimi sende onlardan olma dikkatetde dedm bn senn değerni zaten billyrm dedi.iç çekip sana bi ilk yaşatamdğm için çok üzgnm öyle bi teklifi öncedn almışsn zaten keşke ilk ben olsaydm dedi bnde evet ama evlilk düşünmedğim için henüz o kadar mühim değil dedm.o lise mevzusunda da hayatm onlar çoluk çocuk daha liseye gidiyolar ne takıyosun kfana onun için moralini bozma meleğim çok seviyorum seni dedi yağlayıp bağlayıp kapadı bende hemen buraya geldm

evet öyleymiş canım aslında çıkamıyorlarmış ama kaçak gdenlerde oluyormuş,komutana sorucam izin isticem dedi ablasıda hamile doğurdu doğurucak aklı onda ve bbekte görmek istiyor .. ne bilim canım ya bn göze almışım ama o yok istemiyor tek başına diyo .şu yolculuklara çok zıt ist bile sakaryaya bir kere tek gidip gelmedim nedenir bilinmez sanki bulunmaz elmastım :

Son düzenleme:

nişan nasıl geçti yazdıydım onun cevabını vermişin okudum tortom tamam no problem
ay uykumm geldi erkenden ya

Anacım sen buralardasın ya artık arkamı sen toplayıverr

En iyisi canım sağlığı yerinde olsun senin için rahat olsun önemli olan o

sen ne biçim çocuk olcan böyle ya odanı toplada git nereye gidiyosan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…