Gelince yaşarsınız canım bol bol atraksiyon, heyecanEvet heyecan katıyor ama ben bu aralar heyecan istemiyorumm kuzu
Demek öylee hee
Ee canım var mı bi değişklik?önemli değil canım ya bende çıktım zaten hata vernce
Öyle kuzum neyseki çocuk geri arıyo bizim esra salya sümük telefonda çocukda şaşkın şaşkın noldu diyodüşünsene çocuğun şaşkınlığını aman allah ağızlarının tadını bozmasın
Eevt kuzum onlar denetlemeler,kan vermeler, vs vs sebeb çok
aa ne kadar tezz belli olmaz canım izin alır gelir
A evet yemin törenleri ne zaman canım daha varmı :26:
Gelince yaşarsınız canım bol bol atraksiyon, heyecan
Ee canım var mı bi değişklik?
Öyle kuzum neyseki çocuk geri arıyo bizim esra salya sümük telefonda çocukda şaşkın şaşkın noldu diyodüşünsene çocuğun şaşkınlığını aman allah ağızlarının tadını bozmasın
Gelince yaşarsınız canım bol bol atraksiyon, heyecan
Ee canım var mı bi değişklik?
Evet heyecan katıyor ama ben bu aralar heyecan istemiyorumm kuzu
Demek öylee hee
tortom laa iyiyim sen napıyon dediim?
görmedin sanırsam gördüysen pınar moda bağlıcam ona göre bakkk
Anladım canım biraz daha sabır ozamann
23ünde canım ya bakalım inş istanbula gelicek gelebilirse:18:
İnş. canım.amin canım inşallahhhh çok isterimm çokk.,
çok haklısın ne hyecan ne hyecan
<evet canım aslında yaza doğru düşünüyolardı ama ramazana denk gelicekti.Böyle daha iyi ya .TEz zamanda olsun bitsin.Bütün hazılıklar tamam zaten.Öyle kuzum neyseki çocuk geri arıyo bizim esra salya sümük telefonda çocukda şaşkın şaşkın noldu diyodüşünsene çocuğun şaşkınlığını aman allah ağızlarının tadını bozmasın
Sabrediyorum kuzum alışıyor insan bitmesine odaklandım o zamana kadar olan yani can sağlığı harici birşeyi takmıyorum
Nasıl canım İstanbul'a dağıtımdamı :26:
hadi canımm..anlat kızz nolduolmaz mıııkedi oldu kedi
çıkar tabi canım hakkın olanı alBir gelsinde hayırlısıyla 15 ayın acısı çıkıcakk haberi yok
evet kızım kendine göz kulak ol buralarda emi yawrum gözümü arkalarda koma benim
torto bende seni herkese cevap yazdı beni es geçti diyodum öpcektim şimdi seni
iyi bak geride kaldı benim yazdıgım
ay evet ya biz kızlar niye böyleyiz anam
amin canım bozulmasın
Anacım sen buralardasın ya artık arkamı sen toplayıverr
evet kızım kendine göz kulak ol buralarda emi yawrum gözümü arkalarda koma benim
torto bende seni herkese cevap yazdı beni es geçti diyodum öpcektim şimdi seni
iyi bak geride kaldı benim yazdıgım
ay evet ya biz kızlar niye böyleyiz anam
amin canım bozulmasın
Sabrediyorum kuzum alışıyor insan bitmesine odaklandım o zamana kadar olan yani can sağlığı harici birşeyi takmıyorum
Nasıl canım İstanbul'a dağıtımdamı :26:
İnş. canım.
Ben en çok kavga sonrasını seviyorum ya.Tabi özürler,yalvarmalardan sonra sanki hiçbişey olmamış o kavgayı biz etmemiş gibi
İnş. canım.
Ben en çok kavga sonrasını seviyorum ya.Tabi özürler,yalvarmalardan sonra sanki hiçbişey olmamış o kavgayı biz etmemiş gibi
<evet canım aslında yaza doğru düşünüyolardı ama ramazana denk gelicekti.Böyle daha iyi ya .TEz zamanda olsun bitsin.Bütün hazılıklar tamam zaten.
yok canım ya bnmmki 75 gün ya acemisi 2 gün onlarada izin veriyorlarmış ,eğer komutanında izin alırsa istanbula dönücek ailesiyle.gelmezse onu göremicemben gelrim 24 ünde dedm nerdeyse bana bağırcaktı bir sinirlendiki ne işin var tek başına burda elim kolum bağlı bilmm ne anam kapattık telefnu sonra gene aradı üzüldüğümü anlayınca bn gelmeye calısıcm dedi bakalım ya
ne yaptın kız ne dedinn :
En iyisi canım sağlığı yerinde olsun senin için rahat olsun önemli olan o
dimi kedi gibi sırnaşmalar biitiyorum oana
Hmm peki o zamana eşin gelir belki canım izin alır.sizin mevzudan ses varmı bi değişiklik :26:
Yemin töreninden sonraki verilen 2 gün izni diyosan canım her yerde uygulamar değişebiliyor ama o izinlerde garnizon dışına çıkamıyorsun yani evci izni vermiyolar
Ne olmuşki gitsen çokmu uzakta nerde askerlik yapıyor :26:
hadi canımm..anlat kızz noldu
çıkar tabi canım hakkın olanı al
hahhah öyle şey yaparmıyım tortom.
Napıyosunuz kızlar yazmışın ona cevap verdiydim
görmedim senin yazdığını ne yamzıştın bidaha yaz tortom zaten yavaş geçmişe gönderme beni
En iyisi canım sağlığı yerinde olsun senin için rahat olsun önemli olan o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?