Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnşallah canım.Ama benimki cezada kafam bulanırsa cezadan sonra izin kullanabilirim dedi.Sonrada bn giderim evciye.Yılda 3 kez izin veriyolrmış.Hepsini kullanmak istiyorum.
Hiç ses yok canım hala tarih belirsiz

Süper olmuş ya iyiki anlatmışsın canım.Anlasın tek talipin kendi olmadığını.
Bundan sonra da canım dikkat et gevşeme hemen o gelsin biraz sana.
Süper olmuş ya bak hemen nasıl değişiyo bu erkekler bi rakip görünce.
Sevindim valla.Devam et canım sonuna kadar git

Ya umarım istediğiniz gibi olur canım ama eğer komutan izin vermezse ki kolay kolay vermiyolar sakın habersiz gitmesin sakın bir farkedilirse cezası büyük.

Adam gözünden bile sakınıyor demekki

helalll sana miyavvv miyavvv modu

Ya umarım istediğiniz gibi olur canım ama eğer komutan izin vermezse ki kolay kolay vermiyolar sakın habersiz gitmesin sakın bir farkedilirse cezası büyük.

Adam gözünden bile sakınıyor demekki

AHH canım yazan ellerin dert görmesin.bende o riske girmesini isyemiyorum bakalım ne olucak.. sen anlamıyorsun diyo burada elim kolum bağlı dedi ne demek istedi sana yazıyorum okursun felan dedi.. gözünden bazen kendinden bile ama başkasından bunu görmek hoşuma gitti.tşk ederim arkadaşım farkındalığın farkına vardım

nişan nasıl geçti yazdıydım onun cevabını vermişin okudum tortom tamam no problem
ay uykumm geldi erkenden ya

sen ne biçim çocuk olcan böyle ya odanı toplada git nereye gidiyosan
hee güzldi tortom okumuşundur anlattım.Benim de uykum geldi valla aşkım 7de aradı ona uyandım şimdiden uykum geldi

mart ayı zor geçiyodur size

Valla ya.normalde herşeye trip atan bayram ne desem tamm hayatm dedi kızdım bağırdım ters ters konuştum çıtını çıkarmadı.aşkım benmle konuştuğun o güzel ses tonunu özledm dedi bende konuşamam öle canm o şeklde konuşmak istemyo çok kzıgnm sana dedm peki sevglim bn beklerm o zmn dedi hahahahahha

Hmm umarım verirlerde izin sevgilinde içi rahat eder.

Oda güzel bişey seni el üstünde tutması koruması sakınması düşünmesi Allah bozmasın sevginizi

Kızlar ben artık kaçar çok geçe kadar kalmıyorum göz altlarım çöküyor hemen malum vuslata az kaldı bakmam lazım kendime
Şafağımızz atarsa 16 Bursa'ya selam yola devamm
Yeşime ve Deryaya selam olsun
İyi geceler kızlarr

ebn çıkar baba geldii hüff .en sonunda benim takozu kurdurcaklar bana

ahahahh olabilir
olsun önümüzdeki martlara bakarız

canım valla bu kadar çabuk etki etceni ben bile düşünmemişttim
Süründür kızz çektirrKıymetini anlasın
Yani öyle bi korkut ki kıskandırmaya korksun,Bişey söylemeden önce düşünsün.
ay kendimi kötü hissettim bi an
Ama bu erkekler de hak ediyo

İyi geceler canıım.Selamını aldım eyvallahh
Bİ kahve yapaydımm

tABİİ CANIMM bakımaa al sen kendini

Görüşürüz kuzum iyi geceler

ebn çıkar baba geldii hüff .en sonunda benim takozu kurdurcaklar bana

Görüşürüz canım

hee güzldi tortom okumuşundur anlattım.Benim de uykum geldi valla aşkım 7de aradı ona uyandım şimdiden uykum geldi

mart ayı zor geçiyodur size

hadi tortom gel uyuyak

iyi geceler gızcuvazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…