İnşallah canım.Ama benimki cezada kafam bulanırsa cezadan sonra izin kullanabilirim dedi.Sonrada bn giderim evciye.Yılda 3 kez izin veriyolrmış.Hepsini kullanmak istiyorum.Hmm peki o zamana eşin gelir belki canım izin alır.sizin mevzudan ses varmı bi değişiklik :26:
Yemin töreninden sonraki verilen 2 gün izni diyosan canım her yerde uygulamar değişebiliyor ama o izinlerde garnizon dışına çıkamıyorsun yani evci izni vermiyolar
Ne olmuşki gitsen çokmu uzakta nerde askerlik yapıyor :26:
Anlattım işte o evlilk teklifi olaynı sinir oldum falan dedm o da ya hayatm niye canını sıkıyosun takma kafana keşke önceden silseydn dedi bnde farknda değildm sildm zaten dedm.ondan sonra da bi karar aldm artık bundan sonra günde sadece 1 kere arıcam seni dedm o da tamm hytm sen bilrsn en azndan sesnden mahrum bırakmıysn dedi.öyle kapattık sonra yine aradı konuyu yine o evlilk muhabbetne getrdi ne yaptın da o kadar zamandn sonra sana yine böyle bişey diyo ki dedi bnde insanlar bni kaybednce anlıyo değerimi sende onlardan olma dikkatetde dedm bn senn değerni zaten billyrm dedi.iç çekip sana bi ilk yaşatamdğm için çok üzgnm öyle bi teklifi öncedn almışsn zaten keşke ilk ben olsaydm dedi bnde evet ama evlilk düşünmedğim için henüz o kadar mühim değil dedm.o lise mevzusunda da hayatm onlar çoluk çocuk daha liseye gidiyolar ne takıyosun kfana onun için moralini bozma meleğim çok seviyorum seni dedi yağlayıp bağlayıp kapadı bende hemen buraya geldm
evet öyleymiş canım aslında çıkamıyorlarmış ama kaçak gdenlerde oluyormuş,komutana sorucam izin isticem dedi ablasıda hamile doğurdu doğurucak aklı onda ve bbekte görmek istiyor .. ne bilim canım ya bn göze almışım ama o yok istemiyor tek başına diyo .şu yolculuklara çok zıt ist bile sakaryaya bir kere tek gidip gelmedim nedenir bilinmezsanki bulunmaz elmastım :
Anlattım işte o evlilk teklifi olaynı sinir oldum falan dedm o da ya hayatm niye canını sıkıyosun takma kafana keşke önceden silseydn dedi bnde farknda değildm sildm zaten dedm.ondan sonra da bi karar aldm artık bundan sonra günde sadece 1 kere arıcam seni dedm o da tamm hytm sen bilrsn en azndan sesnden mahrum bırakmıysn dedi.öyle kapattık sonra yine aradı konuyu yine o evlilk muhabbetne getrdi ne yaptın da o kadar zamandn sonra sana yine böyle bişey diyo ki dedi bnde insanlar bni kaybednce anlıyo değerimi sende onlardan olma dikkatetde dedm bn senn değerni zaten billyrm dedi.iç çekip sana bi ilk yaşatamdğm için çok üzgnm öyle bi teklifi öncedn almışsn zaten keşke ilk ben olsaydm dedi bnde evet ama evlilk düşünmedğim için henüz o kadar mühim değil dedm.o lise mevzusunda da hayatm onlar çoluk çocuk daha liseye gidiyolar ne takıyosun kfana onun için moralini bozma meleğim çok seviyorum seni dedi yağlayıp bağlayıp kapadı bende hemen buraya geldm
Ya umarım istediğiniz gibi olur canım ama eğer komutan izin vermezse ki kolay kolay vermiyolar sakın habersiz gitmesin sakın bir farkedilirse cezası büyük.
Adam gözünden bile sakınıyor demekki
hee güzldi tortom okumuşundur anlattım.Benim de uykum geldi valla aşkım 7de aradı ona uyandım şimdiden uykum geldi
nişan nasıl geçti yazdıydım onun cevabını vermişin okudum tortom tamam no problem
ay uykumm geldi erkenden ya
sen ne biçim çocuk olcan böyle ya odanı toplada git nereye gidiyosan
miyavvvvvv
hee güzldi tortom okumuşundur anlattım.Benim de uykum geldi valla aşkım 7de aradı ona uyandım şimdiden uykum geldi
mart ayı zor geçiyodur size
İnşallah canım.Ama benimki cezada kafam bulanırsa cezadan sonra izin kullanabilirim dedi.Sonrada bn giderim evciye.Yılda 3 kez izin veriyolrmış.Hepsini kullanmak istiyorum.
Hiç ses yok canım hala tarih belirsiz
Süper olmuş ya iyiki anlatmışsın canım.Anlasın tek talipin kendi olmadığını.
Bundan sonra da canım dikkat et gevşeme hemen o gelsin biraz sana.
Süper olmuş ya bak hemen nasıl değişiyo bu erkekler bi rakip görünce.
Sevindim valla.Devam et canım sonuna kadar git
AHH canım yazan ellerin dert görmesin.bende o riske girmesini isyemiyorum bakalım ne olucak.. sen anlamıyorsun diyo burada elim kolum bağlı dedi ne demek istedi sana yazıyorum okursun felan dedi.. gözünden bazen kendinden bileama başkasından bunu görmek hoşuma gitti.tşk ederim arkadaşım farkındalığın farkına vardım
helalll sana miyavvv miyavvv modu
Hmm umarım verirlerde izin sevgilinde içi rahat eder.
Oda güzel bişey seni el üstünde tutması koruması sakınması düşünmesiAllah bozmasın sevginizi
olsun önümüzdeki martlara bakarızahahahh olabilir
Valla ya.normalde herşeye trip atan bayram ne desem tamm hayatm dedi kızdım bağırdım ters ters konuştum çıtını çıkarmadı.aşkım benmle konuştuğun o güzel ses tonunu özledm dedi bende konuşamam öle canm o şeklde konuşmak istemyo çok kzıgnm sana dedm peki sevglim bn beklerm o zmn dedi hahahahahha
İyi geceler canıım.Selamını aldım eyvallahhKızlar ben artık kaçar çok geçe kadar kalmıyorum göz altlarım çöküyor hemen malum vuslata az kaldı bakmam lazım kendime
Şafağımızz atarsa 16 Bursa'ya selam yola devamm
Yeşime ve Deryaya selam olsun
İyi geceler kızlarr
tABİİ CANIMM bakımaa al sen kendiniKızlar ben artık kaçar çok geçe kadar kalmıyorum göz altlarım çöküyor hemen malum vuslata az kaldı bakmam lazım kendime
İyi geceler kızlarr
ebn çıkar baba geldii hüff .en sonunda benim takozu kurdurcaklar bana
mart ayı zor geçiyodur size
Kızlar ben artık kaçar çok geçe kadar kalmıyorum göz altlarım çöküyor hemen malum vuslata az kaldı bakmam lazım kendime
İyi geceler kızlarr
ebn çıkar baba geldii hüff .en sonunda benim takozu kurdurcaklar bana
hadi tortom gel uyuyak
iyi geceler gızcuvazım
slm kızlar ben geldim ....
slm kızlar ben geldim ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?