Selam hoşgeldin
olsun önümüzdeki martlara bakarız
canım valla bu kadar çabuk etki etceni ben bile düşünmemişttim
Süründür kızz çektirrKıymetini anlasın
Yani öyle bi korkut ki kıskandırmaya korksun,Bişey söylemeden önce düşünsün.
ay kendimi kötü hissettim bi an
Ama bu erkekler de hak ediyo
İyi geceler canıım.Selamını aldım eyvallahh
Bİ kahve yapaydımm
ebn çıkar baba geldii hüff .en sonunda benim takozu kurdurcaklar bana
slm kızlar ben geldim ....
bende düşünmemiştimvalla hakediyolar korksun artık benden mumla arıcak o eski Ceren'i
Hb cnm nbr nasılsın...
Bunalımdan çıkamıyorum, gideli 2 hafta oluyor ama alışamıyorum onsuz yapamıyorum. Şafak saymıyayım diyorum ama yine kendimi şafak saymadan alamıyorum. Çok zormuş sevgilim, 15 ay sensizliği yaşamak çok zormuşİnşallah 2 hafta sonra yemin töreninde görebileceğim seni, benim şimdi şafağım seni görebileceğim günler ((
Canım çok iyi anlıyoruz hepimiz seni.İlk günler en zor günlerdir.Sudan çıkmış balık gibi hissediyor insan.Bunalımdan çıkamıyorum, gideli 2 hafta oluyor ama alışamıyorum onsuz yapamıyorum. Şafak saymıyayım diyorum ama yine kendimi şafak saymadan alamıyorum. Çok zormuş sevgilim, 15 ay sensizliği yaşamak çok zormuşİnşallah 2 hafta sonra yemin töreninde görebileceğim seni, benim şimdi şafağım seni görebileceğim günler ((
böyle daha iyi dimi canım şimdi onun rahatlığını anla işte alttan alan bi sevgili karşısında rahat olunuyor
nereye gelem kızz
Bunalımdan çıkamıyorum, gideli 2 hafta oluyor ama alışamıyorum onsuz yapamıyorum. Şafak saymıyayım diyorum ama yine kendimi şafak saymadan alamıyorum. Çok zormuş sevgilim, 15 ay sensizliği yaşamak çok zormuşİnşallah 2 hafta sonra yemin töreninde görebileceğim seni, benim şimdi şafağım seni görebileceğim günler ((
evet hemde çok iyi kuş gibi rahatladım vallaçok saolun yaa
Canım çok iyi anlıyoruz hepimiz seni.İlk günler en zor günlerdir.Sudan çıkmış balık gibi hissediyor insan.
Ama geçiyor yani geçmese de alışıyor insan.
Bak 2 hafta kalmış bile görmene.Buna odaklan şimdilik şafağı da salla.Kendi kendine ilerler o merak etme sen
Ne demek canım ya sen mutlu ol.Hem biz erkek egemenliğine karşıyız
benim yataga bacım
kendimi gördüm bi an ya.. geçicek hepsi valla seni en iyi anlayan bizleriz canım inan bize geçicek yani..
şafak sayma mehtap say sayıyomuşsun zaten kısa hedefler koy kendine daha kolay oluyo
onu görünce daha da moral olur ikinizede 2 hafta nasıl geçtiyse diger 2 haftada öyle geçicek
sonra böylee böyle aylardan düşceksiniiz sonra yıldan ve sonra tatatata taaammmm
benim yataga bacım
kendimi gördüm bi an ya.. geçicek hepsi valla seni en iyi anlayan bizleriz canım inan bize geçicek yani..
şafak sayma mehtap say sayıyomuşsun zaten kısa hedefler koy kendine daha kolay oluyo
onu görünce daha da moral olur ikinizede 2 hafta nasıl geçtiyse diger 2 haftada öyle geçicek
sonra böylee böyle aylardan düşceksiniiz sonra yıldan ve sonra tatatata taaammmm
benim yataga bacım
canım kendini bu kadar yıpratma ya.Kendine zarar verme boşuna.Zaten oyle yapmaya çalışıorum cnm, gidiş geliş biletlerimi aldım, çeyiz alışverişi yapıyorum bunlarla kendımı oyalamaya calısıorum ama olmuo, her an aklımda, içtiim su da yediğim yemekte bile onu arıorum(
hepimiz mutlu olalım inş.
ohooo kay geliyoom
canım kendini bu kadar yıpratma ya.Kendine zarar verme boşuna.
Zaman herşeyin ilacı.
Zaman herşeyin ilacı ama o yanımda değilse ne zaman ne de başka birşey bana ilaç olmuyor, bir tek telde sesini duyduğum zamanlar yüzüm gülüyor...
Siz de olmasanız hiç çekilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?