Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende düşünmemiştim valla hakediyolar korksun artık benden mumla arıcak o eski Ceren'i

Bunalımdan çıkamıyorum, gideli 2 hafta oluyor ama alışamıyorum onsuz yapamıyorum. Şafak saymıyayım diyorum ama yine kendimi şafak saymadan alamıyorum. Çok zormuş sevgilim, 15 ay sensizliği yaşamak çok zormuş İnşallah 2 hafta sonra yemin töreninde görebileceğim seni, benim şimdi şafağım seni görebileceğim günler ((

Hb cnm nbr nasılsın...

Hep aynı mevzular askelrik beklemek özlemek bitmesini istemek sen nasılsın d,iye soracaktım ama aşşağıdaki msjında yazmışsın bu günlerde geçiyor ilk zamnalr çok buhranlı oluyor ama zamanla bir sınıra geliyor sende alışıp rahatlıyorsun

Canım çok iyi anlıyoruz hepimiz seni.İlk günler en zor günlerdir.Sudan çıkmış balık gibi hissediyor insan.
Ama geçiyor yani geçmese de alışıyor insan.
Bak 2 hafta kalmış bile görmene.Buna odaklan şimdilik şafağı da salla.Kendi kendine ilerler o merak etme sen

nereye gelem kızz

benim yataga bacım

kendimi gördüm bi an ya.. geçicek hepsi valla seni en iyi anlayan bizleriz canım inan bize geçicek yani..
şafak sayma mehtap say sayıyomuşsun zaten kısa hedefler koy kendine daha kolay oluyo
onu görünce daha da moral olur ikinizede 2 hafta nasıl geçtiyse diger 2 haftada öyle geçicek
sonra böylee böyle aylardan düşceksiniiz sonra yıldan ve sonra tatatata taaammmm

Zaten oyle yapmaya çalışıorum cnm, gidiş geliş biletlerimi aldım, çeyiz alışverişi yapıyorum bunlarla kendımı oyalamaya calısıorum ama olmuo, her an aklımda, içtiim su da yediğim yemekte bile onu arıorum (

İnş cnm ama hiç kolay değil, onu çok özlüyorum, nefesim kesilio sanki (

Bendee eskii ceydayıı anımsadım bi ann ama ne dedim ne dedimmm gün gelecek sende senin gibi ilk günlerin buharnını yaşayan yarenleri teselli edeceksin gelecekmi o günler derdin ban gelir derdim geldi sıra sende

ohooo kay geliyoom

canım kendini bu kadar yıpratma ya.Kendine zarar verme boşuna.
Zaman herşeyin ilacı.

ohooo kay geliyoom

canım kendini bu kadar yıpratma ya.Kendine zarar verme boşuna.
Zaman herşeyin ilacı.

Zaman herşeyin ilacı ama o yanımda değilse ne zaman ne de başka birşey bana ilaç olmuyor, bir tek telde sesini duyduğum zamanlar yüzüm gülüyor...
Siz de olmasanız hiç çekilmez

tam 3 buçuk ay önce bende böyleydim.ben o gitmedn 1 ay önce başladım ağlayıp zırlamaya.ilk başlarda nefes alamıyosun gbi geliyo hayat bomboş geliyo.sanki hiç bişeyden zevk alamıyosn.ama inan bana o 400le bitti mi nasıl geçtiğini anlamysn ben şimdi 300leri yarıladım düşünnce nasıl geçti diyosun.tatile gitmiş gbi ya da yurt dışına okumaya gitmiş gbi düşün ben kendmi hep öle teselli ettm.ay olarak baktın mı gerçektn insann gözü korkuyo gün olrakta pek iç açmıyo biz askermle farklı bi yöntm geliştrdk o haftalara bense 10ar günlük dilimlere ayırdm mesela bizim 35 tane 10 günmz kaldı o zmn daha sevimli geliyo sanki göze

Zaman herşeyin ilacı ama o yanımda değilse ne zaman ne de başka birşey bana ilaç olmuyor, bir tek telde sesini duyduğum zamanlar yüzüm gülüyor...
Siz de olmasanız hiç çekilmez

Ben napayım koskoca evde tek başıma?Kendimi camdan atayım o zaman.

Canım bu kadar fazla merkeze koyma sonra sen üzülürsün.

Zaten 1 ay sonra şimdiki duyguların kat be kat hafifleyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…