Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sen gelde ben gideyim yerine deseydin
valla geliyo ama Allah daha büyük ayrılıklar yaşatmasın diye dua edip sabır dilemektn başka yapabilceğimz bişey yok malesef

aynen canım beklemekten başka çare yoook

boğazla boğazla bitmezki anam hele sıcaklar bi gelsin dışarı çıkası gelmiyo adamın onarı görecem diye

daha çok kilo vercek.evet revirde ilgilenmiyolar komutanına söylesinde hastaneye çıkarsınlar.aceminz ne kadr?

daha çok kilo vercek.evet revirde ilgilenmiyolar komutanına söylesinde hastaneye çıkarsınlar.aceminz ne kadr?

23 martta yemn treni war btyo işte tatlım...7 gn izin snra dagıtım...
aman çok hasta olsa canına geçse onun ölee bi gderkii vallahaa...küçük çocuk degillerkii

Allahım yaa, 162 olmuşum ola ola mehtaba bakarken şafaga bakmadım pek daha burdamıyım ben ya dedim

Sıkıldım ya

Tertooooooooo al artık bizi plakalar listesine

5 ay sonra bende sizin tarafınızdan boğazalanacaklar statüsündemi oluyorum yapmayalım kıymayalım yazıktır
ne yazığıı yaaaa
şii sakın ol kuzuu sakinn sakinn geçecek bi bakmışın kociş yanında ohoo biz daha evlencezdee bitmez anam bizim şafaklar
ahh o günleri bi göreyiiimm daaha ne isteriimm

Sen yabancı değilsin, 5 ay sonra seni boğazlamayız D

ben söz veremem vallaa

Allahım yaa, 162 olmuşum ola ola mehtaba bakarken şafaga bakmadım pek daha burdamıyım ben ya dedim

Sıkıldım ya

Tertıommm dediğin şeye bakk nerelerden geldik buralardan da gideceğiz kalıcı değil misafiriz

Mehtap ne durumda kuzum :26:

Tanımayanları da engelleris cnm, tanıdık indirimimiz mevcuttur :)

Ohh rahatladım ama indirim derken boğazlamayacaksınızda ne yapacaksınız bunun indirimi ne olaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…