ben kaçar artıkkk uykum geldi ya bide tv izlemeyi denicem öptüm kızlar şafakları attırıp kaçıyorumm mucukladım hepiniziiiiiiii
evet geçmişe baktıkça dahada çok moral oluyo canım zaman nasıl geçmiş diyosun kendi kendine
zeynom 4 ay o kadar da çok değil ya gözünü aç kapa geçer ooo
Cnm benim o herşeyim merkeze çoktan girdi bile, bu konuda kendi kendime aslında ona da çok kızıorum, bu kadar alıştırdı hergün bana yüzünü gösterdi, her akşam yemeğimizi birlikte yedik, her haftasonu sabahın köründe evlerden çıkıp akşamlara kadar her türlü delilikleri yaptık, çevremizde fazla arkadaş barındırmadık hep biz ikimiz vardık, şimdi ise o başka yerde ben başka yerde
iyi iyi gayet iyi sen nasılsn neler yaptın senn durumlardan ne haber?
ama dönücek elbet birgün.Hepimizin tek çaresi o günün gelmesini beklemek.
Kendini harap etmekle hiçbi yere varamazsın canım en iyisi kendini alıştırmaya çalış ki zarar görmeyesin.
Biz de ağlamadık mı ağladık bizde hiç geçmiceni sandık ama geçiyor işte şu lanet olası zaman geçene kadar çekiyoruz.Geçtikten sonra da ne çabuk geçti diyebiliyoruz
kübra o salladıgın şeyden bahsetmiştim canımbaya bi salladında
Öyle deme benim için 4 ay demek çok şey demekama geçermi geçer elbett ahh şu yaz bi gelsee
Hayırdıır sen bugun erkenden kaybolmadın
o şey yaaa mendil salladım size selamm şeklindee
ne dememiz lazım bu durumda
gözlerime mandal takcam şimdiiii neyse kaçtım mucuk
yarın tatilim ya ondan şey ettiydim tvye bakcam birazda hadi byeeeee
evet canım haklısın 15 ay ne ki.Ama o özlem le insana 15 yıl gibi gelir yaa.Evet hayatta ve sağlıklı olmaları teselli edici en önemliside bize dönecekleriiinsanlar kaç yıl ayrı kalıyo onları düşünnce 15 ayın lafı bile olmaz aslında.bide şöyle bişey var en azından hayttalar ve bize geri dönecekler.
aramadı mı bidaha tühh..YArın iyice gönlünü al bari haksız yere fırça attın çocuğaBNDE ne drumu olcak herfee bozuk attk her gn 2 3 defa arrdı 1 kere aradı bdhaa aramadıı bakalım yarn nolcak
ahhhh telepatiiii kaç saattr yapyrm kmse aramyootelepatici kim di ya esra mıydı???
KİME NE TAKMŞIM GIIIII???
sagol canm bnm...durumlar iyii galbaaa
hosbuldummm
ben kaçar artıkkk uykum geldi ya bide tv izlemeyi denicem öptüm kızlar şafakları attırıp kaçıyorumm mucukladım hepiniziiiiiiii
bnde bsey yok canm...bgn 1 defa knştk ondada bozuk çaldım...ölee....
bakalım yarn arasndaa 2 cilve yapar düzeltrm drmu...yawrm hastada olmş kıyamam yaaa olsada simdi sewsem askitomu sarılsammm
evet canım haklısın 15 ay ne ki.Ama o özlem le insana 15 yıl gibi gelir yaa.Evet hayatta ve sağlıklı olmaları teselli edici en önemliside bize döneceklerii
aramadı mı bidaha tühh..YArın iyice gönlünü al bari haksız yere fırça attın çocuğa
nere tortom yaa.İyi geceler hadi öptüm o zamanbende çıkıcam birazdan gözler kapanmaya başladı
11/03/2012[/
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
TEZKERECİ DEVRE
:123:… mujuum =14 BOLU’ya selam yola devam :123:
:123:… ecm =16 BURSA ’ya selam yola devam :123:
:123:… miracletly =17 ÇANAKKELE ’ye selam yola devam :123:
:123:… DIPTISDIPTIS =19 ÇORUM’a selam yola devam :123:
:123:…parlayanyildizim = 35 İZMİR ’e selam yola devam :123:
:123:…sultan90 = 58 SİVAS’a selam yola devam :123:
:123:...cadikazani23 = 64 UŞAK 'a selam yola devam :123:
:123:…saykopat=66 YOZGAT’a selam yola devam :123:
:123:...beggy = 69 BAYBURT'a selam yola devam :123:
:123:...benzen = 69 BAYBURT’a selam yola devam :123:
:123:...buseh = 70 KARAMAN’a selam yola devam :123:
:123:...deryaW = 70 KARAMAN’a selam yola devam :123:
:123:...yarimm1 = 70 KARAMAN’a selam yola devam :123:
:123:...yudum2602 = 71 KIRIKKALE’ye selam yola devam :123:
:123:...AYSIZGoKYuZu=71 KIRIKKALE’ye selam yola devam :123:
----------------
-----------
-----
:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:
Allah dağına göre kar verirmiş canım.alışıcaksın sende bizim gibi zamanlaHaklısın cnm, benim asıl sınavım ztn şimdi başlıyor, hep kendimle ovunurdum ben çok sabırlı bir insanım diye çevremdeki herkes de bole dusunur hakkımda, al işte sana sabır dedi san ki Rabb'im :)
off yaa pazar günlerii çarşı olmadığı sürece atlasa pazartesiye yaaa..He yarın pazar demi
tamam kuzumm görüşürüz
acemi de çok hasta oluyolar yaa geçmiş olsun tatlımm.şimdi bide yemin törenlerne az kaldıysa çok sıkıyolar aramaları zor oluyo bizim hiç konuşamadğz günler oluyodu yoğunluktan.
evet canım haklısın 15 ay ne ki.Ama o özlem le insana 15 yıl gibi gelir yaa.Evet hayatta ve sağlıklı olmaları teselli edici en önemliside bize döneceklerii
aramadı mı bidaha tühh..YArın iyice gönlünü al bari haksız yere fırça attın çocuğa
nere tortom yaa.İyi geceler hadi öptüm o zamanbende çıkıcam birazdan gözler kapanmaya başladı
aynenn yaaaa aramadı bdhaa essek...yarn arasnda hallederizz....aramazsada telepatimiz var nede olsaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?