Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnş cnm ama hiç kolay değil, onu çok özlüyorum, nefesim kesilio sanki (

zor olucak ama geçicek canım sonra geriye bakıp vay be diceksin

Bendee eskii ceydayıı anımsadım bi ann ama ne dedim ne dedimmm gün gelecek sende senin gibi ilk günlerin buharnını yaşayan yarenleri teselli edeceksin gelecekmi o günler derdin ban gelir derdim geldi sıra sende

çok duygulandım zeynom
geldi bak o günler hepsi sırayla gelicek tugbada sonrakilere teselli verecek anladımki sırayla bu işler
tamam belki benimde 11 ayım kalmış olabilirmi olabilir çokmu çok
ama 4 ayıda yedikmi yiyoruz yani

ohooo kay geliyoom

canım kendini bu kadar yıpratma ya.Kendine zarar verme boşuna.
Zaman herşeyin ilacı.

gel bacişkom paşayıda getir aramıza alak başımızda bi erkek bulunsun ama demi

aynen canım yoksa ızdırap oluyo ya.Hem hayatımız kandırmacayla geçmiyo mu 15 ayda kendi kendimizi kandıralım çok mubende gurete çalışmaya gitti falan diye avutuyorum.Eşimin enişteleri hep yurtdışında çalışıyo da

ve sen şimdi sana akıl verenlere diyosun ki sizin şafaklarınız ilerlmş konuşması kolay çünkü bende başta aynı tepkileri veryodum herkes alışcan geçcek diyodu ben ne saçmalıyo bunlar alışlcak bi durum mu bu diyodm ama gerçektn ister istemz alışıyosun ve günler gerçektn geçiyo

asker diye düşününce insan kötü oluyo ama okumaya gitti ya da tatlde diye düşnnce daha kolay oluyo

erkekim olmadan adım atmam zateenn

selam kızlar:92::92::92::92:

hoşgeldin canımm..Sende durumlar nasıll??
Çamaşırı da fazla sallama telepati olursa görürsünnn

Ben napayım koskoca evde tek başıma?Kendimi camdan atayım o zaman.

Canım bu kadar fazla merkeze koyma sonra sen üzülürsün.

Zaten 1 ay sonra şimdiki duyguların kat be kat hafifleyecek.

Cnm benim o herşeyim merkeze çoktan girdi bile, bu konuda kendi kendime aslında ona da çok kızıorum, bu kadar alıştırdı hergün bana yüzünü gösterdi, her akşam yemeğimizi birlikte yedik, her haftasonu sabahın köründe evlerden çıkıp akşamlara kadar her türlü delilikleri yaptık, çevremizde fazla arkadaş barındırmadık hep biz ikimiz vardık, şimdi ise o başka yerde ben başka yerde

asker diye düşününce insan kötü oluyo ama okumaya gitti ya da tatlde diye düşnnce daha kolay oluyo

Ben napayım koskoca evde tek başıma?Kendimi camdan atayım o zaman.

Canım bu kadar fazla merkeze koyma sonra sen üzülürsün.

Zaten 1 ay sonra şimdiki duyguların kat be kat hafifleyecek.

Cnm benim o herşeyim merkeze çoktan girdi bile, bu konuda kendi kendime aslında ona da çok kızıorum, bu kadar alıştırdı hergün bana yüzünü gösterdi, her akşam yemeğimizi birlikte yedik, her haftasonu sabahın köründe evlerden çıkıp akşamlara kadar her türlü delilikleri yaptık, çevremizde fazla arkadaş barındırmadık hep biz ikimiz vardık, şimdi ise o başka yerde ben başka yerde

Aynen canım bu işler hep sıra ile
Canım zaten sana bir tavsiye kalana değil geçene bak her zaman.

Benim 300 günüm bitti 159 günüm kaldı sor bana 300 mü çok 159 mu 159 derim kalan hep büyüyor adamın gözünde.4 ay ne demek ya azmı koskoca 4 ay okadar oldumu ya

Selam hoşgelidn

Son düzenleme:

erkekim olmadan atım atmam tortom

hoşgeldin canım.
sende varmı değişiklik?
çamaşırı çok sallama telepati olur görürsün

evet ya diyorum kendime işte çalışmaya gidenler de aynen tel.de görüşüyolar bi fark yok.Ablam 2 sene amerikada okudu sevglisyle sadece msnde konuşuyolardı.Böyle örneklerle avutuyom kendimi

evet geçmişe baktıkça dahada çok moral oluyo canım zaman nasıl geçmiş diyosun kendi kendine
zeynom 4 ay o kadar da çok değil ya gözünü aç kapa geçer ooo

insanlar kaç yıl ayrı kalıyo onları düşünnce 15 ayın lafı bile olmaz aslında.bide şöyle bişey var en azından hayttalar ve bize geri dönecekler.

Son düzenleme:
erkekim olmadan adım atmam zateenn

hoşgeldin canımm..Sende durumlar nasıll??
Çamaşırı da fazla sallama telepati olursa görürsünnn

BNDE ne drumu olcak herfee bozuk attk her gn 2 3 defa arrdı 1 kere aradı bdhaa aramadıı bakalım yarn nolcak

ahhhh telepatiiii kaç saattr yapyrm kmse aramyoo telepatici kim di ya esra mıydı???

hoşgeldiiinnnn..
bi takışta kaç tane takıyon gız

KİME NE TAKMŞIM GIIIII???

hoşgeldn canımm :)

sagol canm bnm...durumlar iyii galbaaa

hosbuldummm

ben kaçar artıkkk uykum geldi ya bide tv izlemeyi denicem öptüm kızlar şafakları attırıp kaçıyorumm mucukladım hepiniziiiiiiii

iyi iyi gayet iyi sen nasılsn neler yaptın senn durumlardan ne haber?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…