İnş cnm ama hiç kolay değil, onu çok özlüyorum, nefesim kesilio sanki(
Bendee eskii ceydayıı anımsadım bi annama ne dedim ne dedimmm gün gelecek sende senin gibi ilk günlerin buharnını yaşayan yarenleri teselli edeceksin gelecekmi o günler derdin ban gelir derdim geldi sıra sende
ohooo kay geliyoom
canım kendini bu kadar yıpratma ya.Kendine zarar verme boşuna.
Zaman herşeyin ilacı.
inş. canım ama herşey bizim elimizde
tam 3 buçuk ay önce bende böyleydim.ben o gitmedn 1 ay önce başladım ağlayıp zırlamaya.ilk başlarda nefes alamıyosun gbi geliyo hayat bomboş geliyo.sanki hiç bişeyden zevk alamıyosn.ama inan bana o 400le bitti mi nasıl geçtiğini anlamysn ben şimdi 300leri yarıladım düşünnce nasıl geçti diyosun.tatile gitmiş gbi ya da yurt dışına okumaya gitmiş gbi düşün ben kendmi hep öle teselli ettm.ay olarak baktın mı gerçektn insann gözü korkuyo gün olrakta pek iç açmıyobiz askermle farklı bi yöntm geliştrdk o haftalara bense 10ar günlük dilimlere ayırdm mesela bizim 35 tane 10 günmz kaldı o zmn daha sevimli geliyo sanki göze
tam 3 buçuk ay önce bende böyleydim.ben o gitmedn 1 ay önce başladım ağlayıp zırlamaya.ilk başlarda nefes alamıyosun gbi geliyo hayat bomboş geliyo.sanki hiç bişeyden zevk alamıyosn.ama inan bana o 400le bitti mi nasıl geçtiğini anlamysn ben şimdi 300leri yarıladım düşünnce nasıl geçti diyosun.tatile gitmiş gbi ya da yurt dışına okumaya gitmiş gbi düşün ben kendmi hep öle teselli ettm.ay olarak baktın mı gerçektn insann gözü korkuyo gün olrakta pek iç açmıyobiz askermle farklı bi yöntm geliştrdk o haftalara bense 10ar günlük dilimlere ayırdm mesela bizim 35 tane 10 günmz kaldı o zmn daha sevimli geliyo sanki göze
aynen canım yoksa ızdırap oluyo ya.Hem hayatımız kandırmacayla geçmiyo mu 15 ayda kendi kendimizi kandıralım çok mubende gurete çalışmaya gitti falan diye avutuyorum.Eşimin enişteleri hep yurtdışında çalışıyo da
zor olucak ama geçicek canım sonra geriye bakıp vay be diceksin
çok duygulandım zeynom
geldi bak o günler hepsi sırayla gelicek tugbada sonrakilere teselli verecek anladımki sırayla bu işler
tamam belki benimde 11 ayım kalmış olabilirmi olabilir çokmu çok
ama 4 ayıda yedikmi yiyoruz yani
gel bacişkom paşayıda getir aramıza alak başımızda bi erkek bulunsun ama demi
selam kızlar:92::92::92::92:
Ben napayım koskoca evde tek başıma?Kendimi camdan atayım o zaman.
Canım bu kadar fazla merkeze koyma sonra sen üzülürsün.
Zaten 1 ay sonra şimdiki duyguların kat be kat hafifleyecek.
aynen canım yoksa ızdırap oluyo ya.Hem hayatımız kandırmacayla geçmiyo mu 15 ayda kendi kendimizi kandıralım çok mubende gurete çalışmaya gitti falan diye avutuyorum.Eşimin enişteleri hep yurtdışında çalışıyo da
Ben napayım koskoca evde tek başıma?Kendimi camdan atayım o zaman.
Canım bu kadar fazla merkeze koyma sonra sen üzülürsün.
Zaten 1 ay sonra şimdiki duyguların kat be kat hafifleyecek.
çok duygulandım zeynom
geldi bak o günler hepsi sırayla gelicek tugbada sonrakilere teselli verecek anladımki sırayla bu işler
Selam hoşgelidn
zor olucak ama geçicek canım sonra geriye bakıp vay be diceksin
çok duygulandım zeynom
gel bacişkom paşayıda getir aramıza alak başımızda bi erkek bulunsun ama demi
hoşgeldin canım.
evet ya diyorum kendime işte çalışmaya gidenler de aynen tel.de görüşüyolar bi fark yok.Ablam 2 sene amerikada okudu sevglisyle sadece msnde konuşuyolardı.Böyle örneklerle avutuyom kendimiasker diye düşününce insan kötü oluyo ama okumaya gitti ya da tatlde diye düşnnce daha kolay oluyo
Aynen canım bu işler hep sıra ile
Canım zaten sana bir tavsiye kalana değil geçene bak her zaman.
Benim 300 günüm bitti 159 günüm kaldı sor bana 300 mü çok 159 mu 159 derim kalan hep büyüyor adamın gözünde.4 ay ne demek ya azmı koskoca 4 ay okadar oldumu ya
Selam hoşgelidn
erkekim olmadan atım atmam tortom
hoşgeldin canım.
sende varmı değişiklik?
çamaşırı çok sallama telepati olur görürsün
evet ya diyorum kendime işte çalışmaya gidenler de aynen tel.de görüşüyolar bi fark yok.Ablam 2 sene amerikada okudu sevglisyle sadece msnde konuşuyolardı.Böyle örneklerle avutuyom kendimi
erkekim olmadan adım atmam zateenn
hoşgeldin canımm..Sende durumlar nasıll??
Çamaşırı da fazla sallama telepati olursa görürsünnn
hoşgeldiiinnnn..
bi takışta kaç tane takıyon gız
hoşgeldn canımm :)
Aynen canım bu işler hep sıra ile
Canım zaten sana bir tavsiye kalana değil geçene bak her zaman.
Benim 300 günüm bitti 159 günüm kaldı sor bana 300 mü çok 159 mu 159 derim kalan hep büyüyor adamın gözünde.4 ay ne demek ya azmı koskoca 4 ay okadar oldumu ya
Selam hoşgelidn
BNDE ne drumu olcak herfee bozuk attk her gn 2 3 defa arrdı 1 kere aradı bdhaa aramadıı bakalım yarn nolcak
ahhhh telepatiiii kaç saattr yapyrm kmse aramyootelepatici kim di ya esra mıydı???
KİME NE TAKMŞIM GIIIII???
sagol canm bnm...durumlar iyii galbaaa
hosbuldummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?