Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şafak 435

kızlar 92/1 lerin dağıtım yerleri bu hafta belli olcakmışşş

Elbet bitecek cnm, bitmek zorunda şafak 444

Dağıtım yerleri bu hafta belli olmaz ya, bizim yemin törenimiz daha 23 mart da. Acemi birliğimizde uzun sürecek. Ama yemin töreninden sonra dağıtıma gelecek askerlerin mi belli olacak acaba?

bizim de 23 martta ama senin şafak neden 444?

silüs 21 şubat değil mi??

benim sevdiğim 28 gün yapacağı için belli olacak bu hafta

bi açıklık getirelim artık bu duruma aramızda bi psikologmu var

yok bea ne psikoloğu yoköle bir şey ,gerçek olan şu ki psikolog olmak isterdim tatlım şöyle ki ; dilediğin bir şeyi( burada genelde askerlerimzle ilgili oluyor)evrenden istiyoruz ve böylece evrene sinyal gönderiyoruz.bunuda kimsenin olmadığı biryerde kapa gözünü anacım canı gnülden iste ne isyiorsan .şahsen biizm istekler askerlerimizle ilgili oluyor canımızımı sıktılar bir telepati yapıyoruz arasın diye bir bakmıısz tel zırttt zırtt çaliii

kızzz küboşş akşam yaptım gene oldiii ama biraz benim hislerde kuvvetli galibaa

hahhaha afern snaa...
bnmki aradı bgn aramysn dyee surat yaptm kavga ettk telefnda...aramam falan dedii bgn bdha hç aramadı...ağladım telefnda....
kızdı bayaa....:18: snrmii bozysn aramak istemyrm byle yapnca falan dedii...artk bgn aramaz çok kızdııı....yarın muamma blmyrm

moralim çok bozuk anlycagın

telapatiye bak süpermiş denemek lazım bigünnnnn

ayyy ben suskunları izlicem süper dizi ya

ama tatloşum sen neden çocuğun üstüne gidiyorsun , ellerinde olsa hep her an ararlar .bak böyle yaptıkça arayasım gelmiyor da demiş.sen onu yumuşat biraz ,sonra da sen acısını çıkarırsın ,ne demiştik onlar bize muhtaç biz onlara değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…