Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

telapatiye bak süpermiş denemek lazım bigünnnnn

ayyy ben suskunları izlicem süper dizi ya

dene canım dene .. izle vallahi süper, akşam takıldım kaldım ve bayıldım. bir o birde uçurum hastasıyım

Son düzenleme:

vallahi moralim acayp bozuk..çok üstne gttm...bnmle soğuk konşysun falaln dedi...
işte aramama ndenlerni saydı ankesrlüler bozkmş blmem ne anca arymrm falan dedi..
bnde tamm k.bakma dedim alttan aldım hatalı oldgmu dsünnce o bu sefre tepeme cktı üstme geldi o snrlennce bnde snrlendm basladım aglamaya...
nden ağlysn cvp ver bna dedi bak armam blmem ne dedi slak salak knştuu...deli olcam yaa...
bn çok süphecymdr herseyi kafamda kurarımm sonra onun suratna carparm
o yüzden byle tartstk işte...bi sebepde yok aslında ama 2 gndr kötüü hersey yarın arycagnıı hç ama hç sanmyrm

yedikk boku hadi bakalım nolcaaakkk....

kendimi gördüm sanki

hadi yaa bi tek bn deglm yaniii

ayy bn cok fenaymdr naptı ne etii nedne aramdı bi kızlamı knştu falan filan....
olmayan seyleri olmş gbi yaşarım snra onun suratna carparm byle bylemi yaptn dyee....deli ederm boğarım ck fenaa...

çok yanlşım ama elmde degl napymm...üzülen bn olrm ynede..

arar merak etme üstüne çok gittiğinden olmuştur bak bi rahat bırak herşey düzelir yani askeriyede sonuçta her an her istediğini yapamıyo.

sen hiçç üzülme orası sivil hayat değil öyle bir arıcak ki.çünkü merak edicek seni haber alamıcak var mı öyle aramamak.zaten siniri geçer yarına ben inanıyorum o hatasını anlayıp arıcak ama açtığında hiç bir şey olmamış gibi davran ve şüphe güvensizliği doğurur,güvensizlikse er geç insanı yer bitirir aynı zamanda ilişkiyide.o acemide tatlım şuan öyle yanlış yapma şansı olabileceğini hiç sanmam biraz rahatla

kız aynı beni anlatıyosun yaa eskiden hiç böyle huyum yoktu ama 1 seneden beri paranoyak gibiyim hee
Ama alıştı artık benimki ben dana neden diye sormadan hemen anlatıyo....Geçen gün de telefonu kapatması gerekti acil bende kızlar geçiyo da onlara bakıcan dimi ddim yüzüne kapattım yavrum bi daha aradığında nasıl yeminler ediyo kız falan yok olsada bakmam ben senden başkasına bakmam diye ne yeminler ediyo

Hoşbulduk Kızlar nasılsınız,nasıl gider pazarınız
çok sıkıcı ve kasvetli bir gün valla bir halt yapamadım bugn
tanışalım canım ben hande.19 yaşındayım.

tanışalım tabii.bende işte buralara yeni düştüm ,körpecik asker yareniyim bende erre(kod adım ,deşifre olmayayım fazla diye,yarın birgün bunada laf eder benmki) 24 yasındayım cnm bende işte evde kaldım ,koca bekliyorum gelsede evlensem

sagol vcanm hele yarn arasın tatlı talı bsey yok gbi konşcam...
braz özlemde var aramdın etmedn bni dnmysn özlemysn dyee yyorum onu işte bıdı bıdı.....

yaa yok öyle aldatyo aldatcak meselesi degil zaten...bni arasın düne kadar gnde 3 2 defa arydu nden smdi 1 e indi nden gec aryoo bn bnları kafama çok takyrmm dsnmekten delryorumm...o yüzden kavga yani...
keşke smdi arasa ama çok snrlendi blrm huynu aramaz bgn....artk yarna gecerde snri inş.arar....

bana bi telepati yapp

aynen yaa gelselerde evlensekbu arada tanıştığma memnun oldum erre

arar merak etme üstüne çok gittiğinden olmuştur bak bi rahat bırak herşey düzelir yani askeriyede sonuçta her an her istediğini yapamıyo.

YA Blytm her gn 2 3 defa aradgı için... 1 e dsürdü bnde paranoyak oldum nden nden nden dyee..üstne gttim bu yüzden

bnde çok fenaa son zmnlarda paranoyaklaştm...aynı senn gbiii yapyrm manyaklaşma dyooo bnmkide basladın yne dyo

HERKES TELAPEtye taktı

ARkadslar telepati.....hç bseyle ilglemeyp göznüzü kapatn isteyn....
mesela askernz aramadımı...işte size telepatiii...isteyn kapatn göznüzü...arasın....

BN DÜN EW İSTEDM YARM SAAT SNRA EW ALDIM.... O DERECE YANiiiii

hahahahahahaha zaaaaaaaaaaaaaaa koptm yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…