hoşbulduk canımnasılsın biz tanışmışmıydık senle hatırlayamadım da
telapatiye bak süpermişdenemek lazım bigünnnnn
ayyy ben suskunları izlicem süper dizi ya
bilmiyorum ki canım hatırlayamadım bende :) .. olsun tanışırz
ama tatloşum sen neden çocuğun üstüne gidiyorsun , ellerinde olsa hep her an ararlar .bak böyle yaptıkça arayasım gelmiyor da demiş.sen onu yumuşat biraz ,sonra da sen acısını çıkarırsın ,ne demiştik onlar bize muhtaç biz onlara değil
bn çok süphecymdr herseyi kafamda kurarımm sonra onun suratna carparm
hoş geldin canım
slm canım hosgeldin
kendimi gördüm sanki
vallahi moralim acayp bozuk..çok üstne gttm...bnmle soğuk konşysun falaln dedi...
işte aramama ndenlerni saydı ankesrlüler bozkmş blmem ne anca arymrm falan dedi..
bnde tamm k.bakma dedim alttan aldım hatalı oldgmu dsünnce o bu sefre tepeme cktı üstme geldi o snrlennce bnde snrlendm basladım aglamaya...
nden ağlysn cvp ver bna dedi bak armam blmem ne dedi slak salak knştuu...deli olcam yaa...
o yüzden byle tartstk işte...bi sebepde yok aslında ama 2 gndr kötüü herseyyarın arycagnıı hç ama hç sanmyrm
yedikk boku hadi bakalım nolcaaakkk....
vallahi moralim acayp bozuk..çok üstne gttm...bnmle soğuk konşysun falaln dedi...
işte aramama ndenlerni saydı ankesrlüler bozkmş blmem ne anca arymrm falan dedi..
bnde tamm k.bakma dedim alttan aldım hatalı oldgmu dsünnce o bu sefre tepeme cktı üstme geldi o snrlennce bnde snrlendm basladım aglamaya...
nden ağlysn cvp ver bna dedi bak armam blmem ne dedi slak salak knştuu...deli olcam yaa...
o yüzden byle tartstk işte...bi sebepde yok aslında ama 2 gndr kötüü herseyyarın arycagnıı hç ama hç sanmyrm
yedikk boku hadi bakalım nolcaaakkk....
hadi yaa bi tek bn deglm yaniii
ayy bn cok fenaymdr naptı ne etii nedne aramdı bi kızlamı knştu falan filan....
olmayan seyleri olmş gbi yaşarım snra onun suratna carparm byle bylemi yaptn dyee....deli ederm boğarım ck fenaa...
çok yanlşım ama elmde degl napymm...üzülen bn olrm ynede..
Hoşbulduk Kızlar nasılsınız,nasıl gider pazarınız
çok sıkıcı ve kasvetli bir gün valla bir halt yapamadım bugnHoşbulduk Kızlar nasılsınız,nasıl gider pazarınız
tanışalım canımben hande.19 yaşındayım.
sen hiçç üzülme orası sivil hayat değil öyle bir arıcak ki.çünkü merak edicek seni haber alamıcak var mı öyle aramamak.zaten siniri geçer yarına ben inanıyorum o hatasını anlayıp arıcak ama açtığında hiç bir şey olmamış gibi davran ve şüphe güvensizliği doğurur,güvensizlikse er geç insanı yer bitirir aynı zamanda ilişkiyide.o acemide tatlım şuan öyle yanlış yapma şansı olabileceğini hiç sanmam biraz rahatla
tanışalım tabii.bende işte buralara yeni düştüm ,körpecik asker yareniyimbende erre(kod adım ,deşifre olmayayım fazla diye,yarın birgün bunada laf eder benmki) 24 yasındayım cnm bende işte evde kaldım ,koca bekliyorum gelsede evlensem
arar merak etme üstüne çok gittiğinden olmuştur bak bi rahat bırak herşey düzelir yani askeriyede sonuçta her an her istediğini yapamıyo.
kız aynı beni anlatıyosun yaa eskiden hiç böyle huyum yoktu ama 1 seneden beri paranoyak gibiyim hee
Ama alıştı artık benimki ben dana neden diye sormadan hemen anlatıyo....Geçen gün de telefonu kapatması gerekti acil bende kızlar geçiyo da onlara bakıcan dimi ddim yüzüne kapattım yavrum bi daha aradığında nasıl yeminler ediyo kız falan yok olsada bakmam ben senden başkasına bakmam diye ne yeminler ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?