Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sen önce aramayacak demiyeceksinn ,arayacak diyeceksin kötüyü çağarma başına.şimdi hadi dünkü gibi çok iste ,kapa gözünü.bugün aramasa bile yarın arıcakk

Son düzenleme:
aynen yaa gelselerde evlensekbu arada tanıştığma memnun oldum erre
bende çok memnun oldum canım benim .toplu düğün yaparız geldiklerin belki

ne var kız ev isteyene ev koca isteyene koca bende istiyomm ya ev ,koca ,moca hdfjdsfdsfsdf

Son düzenleme:
bende çok memnun oldum canım benim .toplu düğün yaparız geldiklerin belki

ne var kız ev isteyene ev koca isteyene koca bende istiyomm ya ev ,koca ,moca hdfjdsfdsfsdf

ALMŞSINDR SEN KESİN EWİ TELEPATİ YNTEMYLE:::..... korkulur senden... sahi burcun nee bnmki yengeççç

he yaa acıktım ztenn

hee wallahiii araklasın yemklerden 1 avç atsın cebnee

ayrılık öldürmez insanı ama gerçekler öldürür ... suskunlar

bizim de 23 martta ama senin şafak neden 444?

silüs 21 şubat değil mi??

benim sevdiğim 28 gün yapacağı için belli olacak bu hafta

Cnm biizm silüs tarihi 24 şubat. Bende askerim aradığı zaman sordum, doğru sölüosun 28 gün yapanların bu hafta usta birlikleri belli oluomuş, biz acemiyi uzun yapıcaz...

ALMŞSINDR SEN KESİN EWİ TELEPATİ YNTEMYLE:::..... korkulur senden... sahi burcun nee bnmki yengeççç

hee wallahiii araklasın yemklerden 1 avç atsın cebnee

burcum akrep benim.evim ,arabam vs yok.yalnız hislerim sayesinde işten çıktığım olmuştur ve hislerime güvenip çok kararlar aldığımda .mesela bunca yıl okudum okudum ve hala da kpss çalışıyorum ,şuan bir halta yaramamış gbi gözüksede ,bunları bir amaç uğruna yaşadığımı ve yaşamakta olduğumu yani sonucunda güzel bir şeye vesile olacağına inanıyorum.bunca şey güzel olucak sonuç için yaşanıyor.yani haytta her şeyin mutlaka var sebebi vs vs vs işte :)

yaşasınnn yemekkk yemekk demek ister gibiyim şuan

ondan elektrk aldık sennlee...akrepe yengeç anlaşr......
akreplern hsleri çok küwwetlidir...çalış çalş inş.kpssyi kazanrsın bacım...allah gnlne gre wersin..

bnde her olumsuz sonucun hayrlı olcagna inanrm...her serde bi hayr her hayrda bi şer vardr......:44:

evet su grubu yuz doğru tespit arkadaşım :) çalışıyorum ama yterli değil geç başladım biraz her şeyin hayırlısı ,gönülden daha çok :)

hoş geldin cnm

sennkide bnmki gibi uzun dönem demek

cnm yazışmalarınızı biraz okudum, evet biraz alttan al... Unutma nlursa olsun o senden daha çok özlem sıkıntı çekiyor. Ben valla gittiğinden beri o kadar kotuyum kı, küfretse haklısın cnm dicem nerdeyse... Ama maşallahımız var, o da çok iyi, 1-2 gündür daha da alıştı... Ben ondan çok korkuyodum, normalde benimki çok huysuzdur, huysuzlukları artıcak çok problemler yaşıcaz die düşünüodum ama oyle olmadı çok sükür... Gerçi daha çok yolun başındayız, ilerleyen zamanlarda ne olur bilmiorum (

Evet maalesef o taşlara vurduğu kafasını zamanında çalıştııp, aof yi bitirseydi bu kadar sıkıntı çekmeyecektik işte ... Şafağım 444
ahh aynenn yavrum aynen okaadr dedimki aöf btir kısa dönem yaaprsın ama olsun ne diyoruz bundada bir hayır vardır.kimi duydysam kısa dönem hep işkenceymiş gıcıklığına çok sıkıntı çektiriyorlarmış
kardes sende şu çizelge tickerlerinden yapsanaa yakışırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

nasıl yapılıyormuş o bakimmm.site ismi nedir

kardes sende şu çizelge tickerlerinden yapsanaa yakışırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ya ben hiç anlamıorum, ne smile ne de o alt kısma birşey yapabiliyorum nasıl oluyor, bilen bana da anlatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…