sagol vcanm hele yarn arasın tatlı talı bsey yok gbi konşcam...
braz özlemde var aramdın etmedn bni dnmysn özlemysn dyee yyorum onu işte bıdı bıdı.....
yaa yok öyle aldatyo aldatcak meselesi degil zaten...bni arasın düne kadar gnde 3 2 defa arydu nden smdi 1 e indi nden gec aryoo bn bnları kafama çok takyrmm dsnmekten delryorumm...o yüzden kavga yani...
keşke smdi arasa ama çok snrlendi blrm huynu aramaz bgn....artk yarna gecerde snri inş.arar....
bana bi telepati yapp
kızlar yemeğe gidiyorum dönünce görüşürüz
sen önce aramayacak demiyeceksinn ,arayacak diyeceksin kötüyü çağarma başına.şimdi hadi dünkü gibi çok iste ,kapa gözünü.bugün aramasa bile yarın arıcakk
bende çok memnun oldum canım benim .toplu düğün yaparız geldiklerin belkiaynen yaa gelselerde evlensekbu arada tanıştığma memnun oldum erre
HERKES TELAPEtye taktı
ARkadslar telepati.....hç bseyle ilglemeyp göznüzü kapatn isteyn....
mesela askernz aramadımı...işte size telepatiii...isteyn kapatn göznüzü...arasın....
BN DÜN EW İSTEDM YARM SAAT SNRA EW ALDIM.... O DERECE YANiiiii
hahahahahahaha zaaaaaaaaaaaaaaa koptm yaaaaa
bende çok memnun oldum canım benim .toplu düğün yaparız geldiklerin belki
ne var kız ev isteyene ev koca isteyene kocabende istiyomm ya ev ,koca ,moca hdfjdsfdsfsdf
he yaa acıktım ztenn
bizim de 23 martta ama senin şafak neden 444?
silüs 21 şubat değil mi??
benim sevdiğim 28 gün yapacağı için belli olacak bu hafta
ALMŞSINDR SEN KESİN EWİ TELEPATİ YNTEMYLE:::.....korkulur senden... sahi burcun nee bnmki yengeççç
hee wallahiii araklasın yemklerden 1 avç atsın cebnee
hoş geldin cnmKızlar ben geldim... Nasılsınız...
Cnm biizm silüs tarihi 24 şubat. Bende askerim aradığı zaman sordum, doğru sölüosun 28 gün yapanların bu hafta usta birlikleri belli oluomuş, biz acemiyi uzun yapıcaz...
burcum akrep benim.evim ,arabam vs yok.yalnız hislerim sayesinde işten çıktığım olmuştur ve hislerime güvenip çok kararlar aldığımda .mesela bunca yıl okudum okudum ve hala da kpss çalışıyorum ,şuan bir halta yaramamış gbi gözüksede ,bunları bir amaç uğruna yaşadığımı ve yaşamakta olduğumu yani sonucunda güzel bir şeye vesile olacağına inanıyorum.bunca şey güzel olucak sonuç için yaşanıyor.yani haytta her şeyin mutlaka var sebebi vs vs vs işte :)
yaşasınnn yemekkk yemekk demek ister gibiyim şuan
Kızlar ben geldim... Nasılsınız...
hoş geldin cnm
hoşbulduk kuzum.. Keyifler nasıl.
sennkide bnmki gibi uzun dönem demek
ondan elektrk aldık sennlee...akrepe yengeç anlaşr......
akreplern hsleri çok küwwetlidir...çalış çalş inş.kpssyi kazanrsın bacım...allah gnlne gre wersin..
bnde her olumsuz sonucun hayrlı olcagna inanrm...her serde bi hayr her hayrda bi şer vardr......:44:[/B]
hoş geldin cnm
sennkide bnmki gibi uzun dönem demek
hoşgeldn tubaların tubası tuba kızların hasiiiii.....
sen sen ol tubiş askerine telefnda bıdı bıdı yapmaaa
ahhhh ahhhhh askitom arsada özr dlesem ahhh ne cekysam su cenemden çekrm zatiiiii karı milletii nolcak iştee
evet su grubu yuz doğru tespit arkadaşım :) çalışıyorum ama yterli değil geç başladım biraz her şeyin hayırlısı ,gönülden daha çok :)
kardes sende şu çizelge tickerlerinden yapsanaayakışırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ahh aynenn yavrum aynen okaadr dedimki aöf btir kısa dönem yaaprsın ama olsun ne diyoruz bundada bir hayır vardır.kimi duydysam kısa dönem hep işkenceymiş gıcıklığına çok sıkıntı çektiriyorlarmışEvet maalesef o taşlara vurduğu kafasını zamanında çalıştııp, aof yi bitirseydi bu kadar sıkıntı çekmeyecektik işte ... Şafağım 444
ahh aynenn yavrum aynen okaadr dedimki aöf btir kısa dönem yaaprsın ama olsun ne diyoruz bundada bir hayır vardır.kimi duydysam kısa dönem hep işkenceymiş gıcıklığına çok sıkıntı çektiriyorlarmış
Evet cnm dedğin gibi belki de vardır bir hayır. Biz bir de evlilik için tecil bozdurup gittik, umarım bununda hayrı vardır :)
nasıl yapılıyormuş o bakimmm.site ismi nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?