Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yaşasın yeeeöömeöökkk yömöööööööööööööökkkkkk

afyet bal olsun telepatiler sn akurban olsun

efsane geri döndü kızlarr .yemeğimi yedim çok şükür askerim canım cigerimde aradı tatlı niyetine velasıl enerji doluyummm lakin cocuk daha 2 gün öncemi ne nöbetçiydi yine nöbet tutcakmış 100 kişilk koğuşta bi bnmkinimi buluyor anacini satimm ama arayabilirsem ararım dedi buna sevndm bak şimdi

tubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

linkten tıkla HERKESE SÖYLYRM WEDDİNGİ TIKLAYP SECYOUNUZZ !!!!!!!!!!!!!!!!

cnm benimki de 3-4 günde bir bot nöbeti tutuyor. 2 saat sürüo nöbeti, 2 saatlik nöbetinde 1 saat boyunca rahat rahat konuşabilioruz, o yüzden sürekli nöbet tutmak istio

dimi şekerimm ne sıkıcı kasvetli bir gün bugün ya
hakkatten ya bitmedi şu gün of çok sıkıldım otur otur.
kızzz küboşş akşam yaptım gene oldiii ama biraz benim hislerde kuvvetli galibaa

Ahhaa benimkide çok hasta sesi bile berbat.Aradım bugün konuştuk biraz yine revire çık aşkım dedim.Tamam ya çıkıcam dedim ya diye sesini yükseltti.Bende sen ayakta kalma daha falza hadi geçmiş olsun görüşürüz dedim yüzüne kapattım.

Sonrada acaba üstüne mi gittim dedim çaktım bi telepati baktım aradı.Normal napıyon ne ediyon konuştuk ben soğuk tabi.Aradığında uykudan yeni kalkmıştım aşkım ondan tersledim özür dilerim falan dedi
Ah bu erkekler illa postayı koycan anca öyle kıymetli oluyon

Ahahh kuzuumm sağol bende yatıyorum yanında

Selam hoşgeldin canımmm

hoşbulduk canım.
Yaa 15 yaa ay ben bile heyecanlanıyosamm seni düşünemiyorum canıım
Bitiya ya çok az kalmışş Allahııım darısı başımızaaa

Yeşimmm göremiyorum yine diğer sayfayı canımm
Amin inşallah sizde görüceksiniz o günlerii.
Heyecanlıyım valla son 2 hafta artık hazırlıkları hızlandırdım heyecanda arttı doğal olarak

Yeşimmm göremiyorum yine diğer sayfayı canımm
Amin inşallah sizde görüceksiniz o günlerii.
Heyecanlıyım valla son 2 hafta artık hazırlıkları hızlandırdım heyecanda arttı doğal olarak
aha ben görüyom artık
İnşallah canım.Ay 2 hafta sonraa dizinin dibinde bir telefon bir mesaj kadar uzaakk..

Hoşgeldin canım.NAsılsın?

Ben hala göremiyorum valla
O kadar uzakta olmasına bile izin vermicem hep yanımda olucak uyumaya evine göndericem bitek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…