HOSŞBULDUK YESİMİCİM SAGOLASIN SEN NASILSINNN
ohh ohh iyiiii tawiz yokkhep byle dewam eder allah gnlne gre wersn inş aman nazar degmesn kaşıııı hmen
bzde iyiz canm blysn bzm telepatimiz varrr...yapysn aryoooo
Takma be tortoom.Yorma kendiniHem anaya laf olmaz bak ona göree
amin tatlım aminkaşıdım valla hemen
ne güzel ya baya işe yarıyo sizin şu telepatii
TAbi kızımmm ERRES tarafından test edlp onaylanmştrr.....
nerde o yaa nere gttii yok piyasada...
Bi gün bende denym bari.kim nere gitti?
TAbi kızımmm ERRES tarafından test edlp onaylanmştrr.....
nerde o yaa nere gttii yok piyasada...
yawrummmmmmmm yerim seni
burdayım döndüm kürkçü dükkanına
sen napıyon bakem
telepati zmanı...işe yarıyacağını sanmasamda şuan için( nöbetçi çünkü 8-10) yapmaya çalışıcam
Mühim bişiey yok aslında ama iyi de oldu yaniValla ya ne olcak bu uyku problemleri bilmyrum.gerçi o da haklı sabahtn 5 ten gece 11e 11 buçuğa kadar ayakta kalmak zor.geçmiş olsun canım da hayırdır neden trip yaptın?
Sağol canım iyiim bende.İç çamaşıırı beğeniyodum kendimeHOSŞBULDUK YESİMİCİM SAGOLASIN SEN NASILSINNN
ohh ohh iyiiii tawiz yokkhep byle dewam eder allah gnlne gre wersn inş aman nazar degmesn kaşıııı hmen
bzde iyiz canm blysn bzm telepatimiz varrr...yapysn aryoooo
Ay tortom ya ben çok yaşlandım beeekızım anamdan bahsetmiyorum ya lafı nerenden anlıyon
o laf öyle anam manam diyok ya öyle bişey çaksana köfteyi
laf anlamayan başkaları işte takmıyorum artık bende tak etti ya
Canım sıkıldı film izledim,öyle be kuzum gün bittiya sonunda
ERRESSSSS adnı blmyrmm ama
hahah gelmşş bnmkii hosegeldin sekerm...özledm seniiii....
tickerin hayrlı olsunn......
bu arada telapetii fayda etmez sna hç ugramaa
telepati zmanı...işe yarıyacağını sanmasamda şuan için( nöbetçi çünkü 8-10) yapmaya çalışıcam
Haaaa.çok gizemli takılıyo canım o
Ay tortom ya ben çok yaşlandım beee
Kim la asker abi mi üzdü seni?
Mühim bişiey yok aslında ama iyi de oldu yaniaradım bugün akşamüstü.Revire çık yine aşkım dedim.Tamam çıkcam dedim ya dedi sesini yükselterek.Bende hadi ayakta kalma geçmiş olsun görüşürüz dedim yüzüne kapattım teli
Sonra telepati yaptımiştahı yok diye yemeğe gitmemiş aradı beni soğuk konuştum işte sen aradığında uykuluydum tersledim özür dilerim falan dedi. Öyle yani
Sağol canım iyiim bende.İç çamaşıırı beğeniyodum kendime
Mühim bişiey yok aslında ama iyi de oldu yaniaradım bugün akşamüstü.Revire çık yine aşkım dedim.Tamam çıkcam dedim ya dedi sesini yükselterek.Bende hadi ayakta kalma geçmiş olsun görüşürüz dedim yüzüne kapattım teli
Sonra telepati yaptımiştahı yok diye yemeğe gitmemiş aradı beni soğuk konuştum işte sen aradığında uykuluydum tersledim özür dilerim falan dedi. Öyle yani
Sağol canım iyiim bende.İç çamaşıırı beğeniyodum kendime
he yaa zamansız zamanda tartışmışız.benim deli fişeğin ayarı belli olmaz ama nöbette affetmez
ohooo hiç uğraşma işi var telepatinin şimdi sana yardımcı olamazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?