kod adıyla takılıyorum ben dedim ya erre diyin adımın anlamsız bir dilde söyleniş şekli
Mühim bişiey yok aslında ama iyi de oldu yaniaradım bugün akşamüstü.Revire çık yine aşkım dedim.Tamam çıkcam dedim ya dedi sesini yükselterek.Bende hadi ayakta kalma geçmiş olsun görüşürüz dedim yüzüne kapattım teli
Sonra telepati yaptımiştahı yok diye yemeğe gitmemiş aradı beni soğuk konuştum işte sen aradığında uykuluydum tersledim özür dilerim falan dedi. Öyle yani
Sağol canım iyiim bende.İç çamaşıırı beğeniyodum kendime
Ay tortom ya ben çok yaşlandım beee
Kim la asker abi mi üzdü seni?
Hahaha çok iyi demişsin yaaİlla bi atarlancan yoksa yok yani iylik yaramıyo valla bunlara
nee iç çamaşırıı gıııı nerden beyenysn netten miii ??? (koca gelcek ya kocaya hazrlıkk seksi seylere bak adamın gözü gnlü açlsın
senn tickern neden kçük bnmkii byükkk ????
seni bi doktora falan götürmemi istermisin torto
yok yaa askercağazımın bi suçu günahı yok ablası o paşa paşa askerliğini yapıyo benide özlüyomuş sağolsun
iş mevzuları işte canımı sıkıyolar bazı şahsiyetler
aynen yaa ama nasıl akılları başlarına geliyoooHahaha çok iyi demişsin yaaİlla bi atarlancan yoksa yok yani iylik yaramıyo valla bunlara
Evet canım baya indirime girmiş p.cardininkiler sipariş vericem hemen .
nee iç çamaşırıı gıııı nerden beyenysn netten miii ??? (koca gelcek ya kocaya hazrlıkk seksi seylere bak adamın gözü gnlü açlsın
senn tickern neden kçük bnmkii byükkk ????
Valla canımm netten falan araştır istersen.Ama gözlerini kapatıp gönülden birşeyi istemen yetiyorr.Kızlar telepatiyi nası apıosunus söleyin de bende deniiim
Kızlar telepatiyi nası apıosunus söleyin de bende deniiim
ßenimki küçük ama etkili yavrucmne bilim kız bunu buldum başka yerlere tıklayarak ,diğerleri hoşuma gitmedi pek.biraz dursun büyütürüz
aha valla iyi olur be tortom
Salla kızım yaa takma kimseyisen işine gücüne baak gerisi teferruat
aynen yaa ama nasıl akılları başlarına geliyoooÖrdek yavrusu kadar masum oluveriyolarr
Ahh ahh işte yatırım yapıyom önümüzdeki günlereeevciye gidersem kıyafet yerine bol bol iç çamaşırı alcam yanımaa
Valla canımm netten falan araştır istersen.Ama gözlerini kapatıp gönülden birşeyi istemen yetiyorr.
hahhahaah ooooooooooooo YEŞİMDE telepaticiii
aynen yaa ama nasıl akılları başlarına geliyoooÖrdek yavrusu kadar masum oluveriyolarr
Ahh ahh işte yatırım yapıyom önümüzdeki günlereeevciye gidersem kıyafet yerine bol bol iç çamaşırı alcam yanımaa
Valla canımm netten falan araştır istersen.Ama gözlerini kapatıp gönülden birşeyi istemen yetiyorr.
Valla anasını ağlatıyom 2 gündür telepatininÇekceği var benden
ohooo hiç uğraşma işi var telepatinin şimdi sana yardımcı olamazz
TUBİŞ BAK ŞİMDİ TELAPATİİ= kapat gznü hç bseyle ilglenme çok iste amaa çok iste içten askerin aramdgnda dile bnu içinden kız taş çatlasın yarım saate aryooo
vallahi test edlp onaylanmştrr ERRES sagolsunn...ablamız ööğretiii önnde saygyla eglyrz.....
ama tuba abartma gece telepatii yapym dmee....çok beklersin arcak dyeee
gzel sekerimmm hayrlı olsn...sklnca degstrrsn:d
kızlar bende yaptım telapi mi bakalım beklıorumgerçi bugün konuştuk ama olsun bi daha duyayım sesini
hahhaaaa koptum tubaa......çok bklmezsin inş....
kaç kere konştnz bgn
iyi bakalm öyle olsun seni de böyle kabul etcez artık
Hahaha çok iyi demişsin yaaİlla bi atarlancan yoksa yok yani iylik yaramıyo valla bunlara
TUBİŞ BAK ŞİMDİ TELAPATİİ= kapat gznü hç bseyle ilglenme çok iste amaa çok iste içten askerin aramdgnda dile bnu içinden kız taş çatlasın yarım saate aryooo
vallahi test edlp onaylanmştrr ERRES sagolsunn...ablamız ööğretiii önnde saygyla eglyrz.....
ama tuba abartma gece telepatii yapym dmee....çok beklersin arcak dyeee
gzel sekerimmm hayrlı olsn...sklnca degstrrsn:d
ahahhah aynen yaa benim kaplan heleekaplanken kapıda kalmış kediye dönüveriyolar valla
he valla
hahhaaa ....ciddimisinn ???
Çok bekleme yalnız saat 9u geçtikızlar bende yaptım telapi mi bakalım beklıorumgerçi bugün konuştuk ama olsun bi daha duyayım sesini
Bence daha dikkat çekici renk al, kırmızı mesela
3 defa konuştuk ama olsun bin defa arasın hahaha
ahahhah aynen yaa benim kaplan helee
he vallaşimdi yapmak istemiyom ama hasta yazıık
Çok bekleme yalnız saat 9u geçti9dan sonra etkisi azalıyo genelde askeriye için tabi
benim adam beyaz sever amaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?