Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hahaha çok iyi demişsin yaaİlla bi atarlancan yoksa yok yani iylik yaramıyo valla bunlara

hahhahaah ooooooooooooo YEŞİMDE telepaticiii

nee iç çamaşırıı gıııı nerden beyenysn netten miii ???
(koca gelcek ya kocaya hazrlıkk seksi seylere bak adamın gözü gnlü açlsın

senn tickern neden kçük bnmkii byükkk ????

ßenimki küçük ama etkili yavrucm ne bilim kız bunu buldum başka yerlere tıklayarak ,diğerleri hoşuma gitmedi pek.biraz dursun büyütürüz

aha valla iyi olur be tortom
Salla kızım yaa takma kimseyisen işine gücüne baak gerisi teferruat

Hahaha çok iyi demişsin yaaİlla bi atarlancan yoksa yok yani iylik yaramıyo valla bunlara
aynen yaa ama nasıl akılları başlarına geliyoooÖrdek yavrusu kadar masum oluveriyolarr

nee iç çamaşırıı gıııı nerden beyenysn netten miii ???
(koca gelcek ya kocaya hazrlıkk seksi seylere bak adamın gözü gnlü açlsın

senn tickern neden kçük bnmkii byükkk ????
Evet canım baya indirime girmiş p.cardininkiler sipariş vericem hemen .
Ahh ahh işte yatırım yapıyom önümüzdeki günlereeevciye gidersem kıyafet yerine bol bol iç çamaşırı alcam yanımaa

Kızlar telepatiyi nası apıosunus söleyin de bende deniiim
Valla canımm netten falan araştır istersen.Ama gözlerini kapatıp gönülden birşeyi istemen yetiyorr.

Kızlar telepatiyi nası apıosunus söleyin de bende deniiim

TUBİŞ BAK ŞİMDİ TELAPATİİ= kapat gznü hç bseyle ilglenme çok iste amaa çok iste içten askerin aramdgnda dile bnu içinden kız taş çatlasın yarım saate aryooo

vallahi test edlp onaylanmştrr ERRES sagolsunn...ablamız ööğretiii önnde saygyla eglyrz.....

ama tuba abartma gece telepatii yapym dmee....çok beklersin arcak dyeee

ßenimki küçük ama etkili yavrucm ne bilim kız bunu buldum başka yerlere tıklayarak ,diğerleri hoşuma gitmedi pek.biraz dursun büyütürüz

gzel sekerimmm hayrlı olsn...sklnca degstrrsn:d

HEHEEEE anladım sekerimm.....al kocişineee tabii kızzz.... adamın gözü gnlü açlr.... bol boll iç çamasrı gtr
bnde bakym nelr var nler yokmşş

kaplanken kapıda kalmış kediye dönüveriyolar valla

ohooo hiç uğraşma işi var telepatinin şimdi sana yardımcı olamazz

kızlar bende yaptım telapi mi bakalım beklıorum gerçi bugün konuştuk ama olsun bi daha duyayım sesini

iyi bakalm öyle olsun seni de böyle kabul etcez artık

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dedimm benim deli fişek dedimm arar dedim telepati dedimmm anasını satayım dedimmm aradıı aşkının sonsuzu bitanesi ömrüü yavrum benim ya ama kızlar ceza almışlar koğuşa geç gelme cezası benim yüüzümden mi dedim hayır ddi snin yüzünden mi dedim hayır dedi nolur bak kafama takarım dedim hayır uzatma bak dedi tamm dedim sabaha kadar nöbet .bnim yzmden değildir dimii:18::18:

kaplanken kapıda kalmış kediye dönüveriyolar valla
ahahhah aynen yaa benim kaplan helee

hahhaaa ....ciddimisinn ???
he vallaşimdi yapmak istemiyom ama hasta yazıık
kızlar bende yaptım telapi mi bakalım beklıorum gerçi bugün konuştuk ama olsun bi daha duyayım sesini
Çok bekleme yalnız saat 9u geçti9dan sonra etkisi azalıyo geneldeaskeriye için tabi
Bence daha dikkat çekici renk al, kırmızı mesela

benim adam beyaz sever amaa

yawru o teferruatlar ne can sıkıcı bilsen neyse salla ya umutsuz ev kadınları başlıyo onu izlicim ben öptümmm muaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…