3 defa konuştuk ama olsun bin defa arasın hahaha
kızlar bende yaptım telapi mi bakalım beklıorumgerçi bugün konuştuk ama olsun bi daha duyayım sesini
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dedimm benim deli fişek dedimm arar dedim telepati dedimmm anasını satayım dedimmmaradıı aşkının sonsuzu bitanesi ömrüü yavrum benim ya ama kızlar ceza almışlar koğuşa geç gelme cezası benim yüüzümden mi dedim hayır ddi snin yüzünden mi dedim hayır dedi nolur bak kafama takarım dedim hayır uzatma bak dedi tamm dedim sabaha kadar nöbet .bnim yzmden değildir dimii:18::18:
kızz bunu normal kıyafetin altına iştee özel bişey için değil çok hoşuma gittiGÜZEL ama çok usturuplu bu yaaaaa
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dedimm benim deli fişek dedimm arar dedim telepati dedimmm anasını satayım dedimmmaradıı aşkının sonsuzu bitanesi ömrüü yavrum benim ya ama kızlar ceza almışlar koğuşa geç gelme cezası benim yüüzümden mi dedim hayır ddi snin yüzünden mi dedim hayır dedi nolur bak kafama takarım dedim hayır uzatma bak dedi tamm dedim sabaha kadar nöbet .bnim yzmden değildir dimii:18::18:
kızz bunu normal kıyafetin altına iştee özel bişey için değil çok hoşuma gitti
yahhuu telepatinin allahına kurban yayok canım niye senin yüzünden olsunn takmaa beee
Sabaha kadar nöbet mii bu soğukta mııama dua et tutanak tutmamışlar başı belaya girerdi
tabi ki her an sesini duymak isteriz ama birtanem napıyoruz yetinmesini de biliyoruz değil mi
YOK KIZ ne senn yüzünden olcakk...aklna gtrp de takma kafanaa...senn yznden degl dedmşş..olsaydı sylerdiii
kızz bunu normal kıyafetin altına iştee özel bişey için değil çok hoşuma gitti
yahhuu telepatinin Allahına kurban yaYok canım niye senin yüzünden olsunn takmaa beee
Sabaha kadar nöbet mii bu soğukta mııAma dua et tutanak tutmamışlar başı belaya girerdi
ohhh gözün aydın canım hadi.yok ya senin yüzünden değildir sıkma sen o canını üzülme
[
Çok bekleme yalnız saat 9u geçti9dan sonra etkisi azalıyo genelde askeriye için tabi
benim adam beyaz sever amaa
yawru o teferruatlar ne can sıkıcı bilsen neyse salla yaumutsuz ev kadınları başlıyo onu izlicim ben öptümmm muaa
YEŞİM LİNK ATSNA NERDEN BAKYSNN ???
SANA O ZMN telepatii hak getiree çok beklersin
canım link verdim bakın ordan.Fiyatı 35 canım ama temsilci. fiyatı normalde 43heyy buna bayıldımm .ne kadar nerden yaa . ayol hiç iç çamaşırı almazdım etmezdim şimdi gözüm kalıyor
kızlar bütün koğuş tutucakmış ya inşallah sebep değilimdir kahrolurum ,üzülmiyim diye demez desem yalan söylemez bana ama yinede kıyamıyorum.nöbeti koğuş ve bot olarak tutucaktı dışardamı tutucak şimdi
tamam o zaman kızlar bu şarkı hepimize gelsin
[HD] Işın Karaca - Yetinmeyi Bilir misin / Yeni HD Klip / Turkish Music Slow - YouTube
kızlar bütün koğuş tutucakmış ya inşallah sebep değilimdir kahrolurum ,üzülmiyim diye demez desem yalan söylemez bana ama yinede kıyamıyorum.nöbeti koğuş ve bot olarak tutucaktı dışardamı tutucak şimdi
tamam o zaman kızlar bu şarkı hepimize gelsin
[HD] Işın Karaca - Yetinmeyi Bilir misin / Yeni HD Klip / Turkish Music Slow - YouTube
YOK KIZ BOT VE KOĞUSSA içerdedir....bnmkide tuttuu yatakhane nbetiii
anlatsana canım yaa rahatlarsıınn.Neyse o zaman anlatmak istersen burdayım canım öptüüüm
https://www.avrupanetworking.com/
yalnız ben temsilci olduğun için fiyatlar daha uygun oluyo.Kendi alışverişlerim için kullanıyorum.
canım link verdim bakın ordan.Fiyatı 35 canım ama temsilci. fiyatı normalde 43
[
Çok bekleme yalnız saat 9u geçti9dan sonra etkisi azalıyo genelde askeriye için tabi
benim adam beyaz sever amaa
YOK KIZ BOT VE KOĞUSSA içerdedir....bnmkide tuttuu yatakhane nbetiii
bnce bu sarkı sdce sna gelsinnn çocuk aramş 3 defa dha neee
Koğuş ve bot nöbetidir canım o dışarda tuttrmazlar.senn yüzünden değildir ya bi senn askern yok ki o koğuşta bi dünya asker var elbet biri geç gelmiştir.
hoşgeldin canımm.Yine geldim ben
Offff yarın hediye kutumu göndercem ama daha mektup yazamadm yaaaçok heycalym ne tepki vercek acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?