Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ohhh gözün aydın canım hadi.yok ya senin yüzünden değildir sıkma sen o canını üzülme

GÜZEL ama çok usturuplu bu yaaaaa
kızz bunu normal kıyafetin altına iştee özel bişey için değil çok hoşuma gitti

yahhuu telepatinin Allahına kurban yaYok canım niye senin yüzünden olsunn takmaa beee

Sabaha kadar nöbet mii bu soğukta mıı Ama dua et tutanak tutmamışlar başı belaya girerdi

YOK KIZ ne senn yüzünden olcakk...aklna gtrp de takma kafanaa...senn yznden degl dedmşş..olsaydı sylerdiii

heeee al şekerm o zmn çok sık ve gzelmşş:....

Link atsna nerden bakysn

YOK KIZ ne senn yüzünden olcakk...aklna gtrp de takma kafanaa...senn yznden degl dedmşş..olsaydı sylerdiii

ohhh gözün aydın canım hadi.yok ya senin yüzünden değildir sıkma sen o canını üzülme

kızlar bütün koğuş tutucakmış ya inşallah sebep değilimdir kahrolurum ,üzülmiyim diye demez desem yalan söylemez bana ama yinede kıyamıyorum.nöbeti koğuş ve bot olarak tutucaktı dışardamı tutucak şimdi

yawru o teferruatlar ne can sıkıcı bilsen neyse salla ya umutsuz ev kadınları başlıyo onu izlicim ben öptümmm muaa

anlatsana canım yaa rahatlarsıınn.Neyse o zaman anlatmak istersen burdayım canım öptüüüm

YEŞİM LİNK ATSNA NERDEN BAKYSNN ???

SANA O ZMN telepatii hak getiree çok beklersin

https://www.avrupanetworking.com/
yalnız ben temsilci olduğun için fiyatlar daha uygun oluyo.Kendi alışverişlerim için kullanıyorum.
heyy buna bayıldımm .ne kadar nerden yaa . ayol hiç iç çamaşırı almazdım etmezdim şimdi gözüm kalıyor
canım link verdim bakın ordan.Fiyatı 35 canım ama temsilci. fiyatı normalde 43

YOK KIZ BOT VE KOĞUSSA içerdedir....bnmkide tuttuu yatakhane nbetiii

Koğuş ve bot nöbetidir canım o dışarda tuttrmazlar.senn yüzünden değildir ya bi senn askern yok ki o koğuşta bi dünya asker var elbet biri geç gelmiştir.

yok canım ya niye sen olasın sebep.Takma kafanaa

ayyyyy yeşimm manyalkkk seyler var gııııı iç çamasrlar harikaa...

önce ewlenesi snra gyp kocann karsısına çıkası gelyoo insanınn

[

Çok bekleme yalnız saat 9u geçti9dan sonra etkisi azalıyo geneldeaskeriye için tabi

benim adam beyaz sever amaa

tamam o zaman kızlar bu şarkı hepimize gelsin

[HD] Işın Karaca - Yetinmeyi Bilir misin / Yeni HD Klip / Turkish Music Slow - YouTube[/QUOTE]
gelsinn tabii sağ ol cnm bnm
YOK KIZ BOT VE KOĞUSSA içerdedir....bnmkide tuttuu yatakhane nbetiii

bnce bu sarkı sdce sna gelsinnn çocuk aramş 3 defa dha neee

ama olmas kı yaa anca beraber kanca beraber daha cok arasın bin defa arasın sıkılmam[/QUOTE]

Koğuş ve bot nöbetidir canım o dışarda tuttrmazlar.senn yüzünden değildir ya bi senn askern yok ki o koğuşta bi dünya asker var elbet biri geç gelmiştir.
yine aradı şimdi kızlar dışardaymış hepsi ,çavuş geldi dedi kapadı off zaten hasta ya öksürmekten konuşamıyodu offf bakalımne dicek çavuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…