Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yeşim bsey srcam tecrbeli ve evli bri olraka....

bu gecelik setlerine ne dysn 6 lı falan olyo yaa...sen çeyzne aldnmıı??
byle almasaktaa ayrı ayrı alsak nasıl olr.... 6 lı setler çok cins bn hç brni byenemyrmm

aynen canım aldım ama benimki bana büyük geliyo şimdi
Evet canım 6lı setlerin bazıları sünnetlik gibi çirkin ama p.cardinin mor var o çok hoşuma gidiyo.Bİde huşya ikili var gecelik sabahlık o tarzz şeyler kullanışlı.Ayrı ayrı alsan daha iyi olur canım çünkü 6lının içinde sana lazım olcak gecelikle sabahlık ben diğerlerini hiç giymedim bile.Hele şortlu takımına uyuz oluyom futbolcular gibi oluyom
Ya aslında benim kocama göre çok gereksiz şeyler2dk. sonra üstünden çıkıyo ne gerek var boşuna para harcıyon diyo ama ben sevdiğim için alıyorum

yap vallahiii şekermm en iyisii....snra gyersiinnn erkekineeee
Ozamanlar bir gelsinde
valla bu aralar pek gitmiyo gbi geliyo yaa? senn ki nasıl?
Benimde geçmiyor valla

Çok pratik kocan var işte daha ne istiyosun

dimii yaa iyii bnzetme byük gbi bi tuhaflar aynenn sünnetlik...
hehheee sortla dmek futbolcu gbiii olysn iyiii bnzetmee
aaa gereksz olrmuu göz zewkiii dantell falan zaten ben dantell grymm bnm gzler parlyoo hele üstndeyken müthşş ve güwen veryo kadınaa
kocişin haklıı en fazla 2 dakkaaa

evet canımcım ,tutmucaklarmış benimki 10 da yatışş :d

evet aradı deli fişeğimmm içim rahatladı ama cnım ya yoksa nöbet tutcaktım onunla sabaha kadar

İyi bari canım sevindim şu telepatiyi banada öğret şu son günler kullanalım bari aramadı benimki ya

sırf adet diye alyorsun o 6 yı ama çok güzelleride oluyor .bana görede çok gereksiz ya çıkcağndan değilde sanki o an gzü onlarımı görcek adamın ama fantezi diye de bir şey varmış henz bilmyiorum
Ne yapıyorsunuz
şekerim ho geldin.. sigaramın dumanına sarsam saklasam seni ...

SOrmaa çamaşrlara dalarken baska nelere nelere daldıkkk....aklm gttiii :
kız küboş bayılttın beni gene nerelere daldın sen öyleee

Hoşbulduk kuzum.Yok kuzucum efkarlı değirim pazarın sıkıcılığı felan sen nasılsın

Aynı aynı bendede bitse şu gereksiz pazar

İy be kuzum gün bitirme telaşesi

Hmm tamam ozaman aman iyi ol tatlımm
Bende bugün bitsin diye bekliyorum işte yeni hafta başlasın oda çabucak geçsin hatta

öyle valla canım
Aynen canım ya bende bayılıyorum dantel. bak bu benim en çok kullandığım geceliğim.Rengine de bayılıyorum

sormaaa kızm iç çamasrııı grncee fantazlere dalyrmmm
o şimdi asker canı nler ister amaa.......bde bana sorslar bunu nler ister nler ahhhhh ahhhhhhhh

o şimdi asker canı nler ister amaa.......bde bana sorslar bunu nler ister nler ahhhhh ahhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…