evet cnm gerçekten uyumucaktım yoksa.sağ olİyi bari senden rahat rahat uyursun artık :)
İyi bari canım sevindim şu telepatiyi banada öğret şu son günler kullanalım bari aramadı benimki ya
Öyle gerçekten ortası yok bu durumun hiç bir şekilde kolay geçmiyor şafak
sırf adet diye alyorsun o 6 yı ama çok güzelleride oluyor .bana görede çok gereksiz ya çıkcağndan değilde sanki o an gzü onlarımı görcek adamın ama fantezi diye de bir şey varmış henz bilmyiorum
şekerim ho geldin.. sigaramın dumanına sarsam saklasam seni ...
kız küboş bayılttın beni gene nerelere daldın sen öyleee
öyle valla canım
Aynen canım ya bende bayılıyorum dantel. bak bu benim en çok kullandığım geceliğim.Rengine de bayılıyorumEki Görüntüle 365452
evet cnm gerçekten uyumucaktım yoksa.sağ ol
ececim, önce kopucaksın haayattan düşünmüceksin hiçbir şeyi sadece istemeye ve aramasına odaklanıcaksınve gözlerini kapatıcaksın ,aramasını kalbinden iste ama çok iste ,hani nasıl tuzlu bir tava hamsi yersinde susuzluktn delirirsin aynen öyle su gibi iste.isteğiin ona gidicek ve arıcak.. tabi imkanlar dahilinde bu saatten snra aramıyorsa normalde ,bekleme
Evet sabır sabır nereye kadar son demlerini yaşıyorum ben demekki sabrım askerlik süresiyle birmiş benimgeçicek geçmeye mecbur yıkarm yakarım valla ortalığıyeter uleynn bizde insanz bizimde sabrımızn bi sınırı var yani
evet cnm gerçekten uyumucaktım yoksa.sağ ol
ececim, önce kopucaksın haayattan düşünmüceksin hiçbir şeyi sadece istemeye ve aramasına odaklanıcaksınve gözlerini kapatıcaksın ,aramasını kalbinden iste ama çok iste ,hani nasıl tuzlu bir tava hamsi yersinde susuzluktn delirirsin aynen öyle su gibi iste.isteğiin ona gidicek ve arıcak.. tabi imkanlar dahilinde bu saatten snra aramıyorsa normalde ,bekleme
sırf adet diye alyorsun o 6 yı ama çok güzelleride oluyor .bana görede çok gereksiz ya çıkcağndan değilde sanki o an gzü onlarımı görcek adamın ama fantezi diye de bir şey varmış henz bilmyiorum
Hmm tamam ozaman aman iyi ol tatlımm
Bende bugün bitsin diye bekliyorum işte yeni hafta başlasın oda çabucak geçsin hatta
Valla ya bitse de yeni bi haftaya başlasak artık
Evet sabır sabır nereye kadar son demlerini yaşıyorum ben demekki sabrım askerlik süresiyle birmiş benim
Anlatım tarzına bayıldım yanlızzAh canımm ben 15 ayda neler denedim neler bir bilsen
Yok aramaz artık bu saatten sonra neyse kısmet yarına artık
ahhahaha tuzlu hamsii ve suuevet cnm gerçekten uyumucaktım yoksa.sağ ol
sormaaa kızm iç çamasrııı grncee fantazlere dalyrmmm
o şimdi asker canı nler ister amaa.......bde bana sorslar bunu nler ister nler ahhhhh ahhhhhhhh
waaaaoooowwwwhariikaa kocşine iiyii gnlerde giyyy
Evet ya hafta içi çabuk geçiyorda hafta sonu öyle değillHoşbuldum canım
Şarkılar ahh şarkılar
İyiyim kuzucum ya
Haftaya başlayınca tez geçiyor allahtan dersti şuydu buydu insan unutuveriyor zamanı sonra bi bakmışın cuma
Off kii off neyse yarın pazartesi
2 haftacık daha sabretbende 2 hafta sonra 10 aydn düşcem artık
Hoşbuldum canım
Şarkılar ahh şarkılar
İyiyim kuzucum ya
Haftaya başlayınca tez geçiyor allahtan dersti şuydu buydu insan unutuveriyor zamanı sonra bi bakmışın cuma
Off kii off neyse yarın pazartesi
Evet ya hafta içi çabuk geçiyorda hafta sonu öyle değill
Öyle yapıcam artık elden başka birşey gelmiyor
Maşallah 10 ayada düşüyorsunuz
Evet ya hafta içi çabuk geçiyorda hafta sonu öyle değill
Öyle yapıcam artık elden başka birşey gelmiyor
Maşallah 10 ayada düşüyorsunuz
evet yaa .hem gelmesn istyorum hemde gelsin istiyorum.her pazartesi toparlan et muğlaya git çok zoruma gidiyo ama bi yandan da sevgiliciimee kavuşmak üzere bitcek bi haftaya daha başlıyorum.offf offf acayip ikilemde kalıyorum yaaa
Yaa bişey sorcam sen tickerini hazırlarken gelceği tarihi nasıl hesapladın.ben şafağı çok karıştırdm yaa
ay kızlarr benim canım acayip mısır istedi.Ben pısır patlatıp ders çalışıcaam.
Öptüm sizi.Görüşürüz sonraa
ah bu şarkılarınn gözü kör olsunnHoşbuldum canım
Şarkılar ahh şarkılar
Afiyet olsun kuzum iyi çalışmalaray kızlarr benim canım acayip mısır istedi.Ben pısır patlatıp ders çalışıcaam.
Kuzuuu yaa senin için bu haftalar daha farklıııbu haftadan sonra bir hafta mı kalıyorr vayy bee
Muğlaya neden gidiyorsun okuyormusun :26:
hamsi koydum tavayada başladı oynamaya dene canımcım bunuda dene faydasını gören çok ben bile şaşırıyorum
ah bu şarkılarınn gözü kör olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?