Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyi bari senden rahat rahat uyursun artık :)
evet cnm gerçekten uyumucaktım yoksa.sağ ol
İyi bari canım sevindim şu telepatiyi banada öğret şu son günler kullanalım bari aramadı benimki ya

ececim, önce kopucaksın haayattan düşünmüceksin hiçbir şeyi sadece istemeye ve aramasına odaklanıcaksınve gözlerini kapatıcaksın ,aramasını kalbinden iste ama çok iste ,hani nasıl tuzlu bir tava hamsi yersinde susuzluktn delirirsin aynen öyle su gibi iste.isteğiin ona gidicek ve arıcak.. tabi imkanlar dahilinde bu saatten snra aramıyorsa normalde ,bekleme

sormaaa kızm iç çamasrııı grncee fantazlere dalyrmmm
o şimdi asker canı nler ister amaa.......bde bana sorslar bunu nler ister nler ahhhhh ahhhhhhhh

öyle valla canım
Aynen canım ya bende bayılıyorum dantel. bak bu benim en çok kullandığım geceliğim.Rengine de bayılıyorumEki Görüntüle 365452

waaaaoooowwww hariikaa kocşine iiyii gnlerde giyyy

ne demek cnım

geçicek geçmeye mecbur yıkarm yakarım valla ortalığı yeter uleynn bizde insanz bizimde sabrımızn bi sınırı var yani
Evet sabır sabır nereye kadar son demlerini yaşıyorum ben demekki sabrım askerlik süresiyle birmiş benim

Anlatım tarzına bayıldım yanlızz Ah canımm ben 15 ayda neler denedim neler bir bilsen
Yok aramaz artık bu saatten sonra neyse kısmet yarına artık

Hoşbuldum canım

Şarkılar ahh şarkılar

Hmm tamam ozaman aman iyi ol tatlımm
Bende bugün bitsin diye bekliyorum işte yeni hafta başlasın oda çabucak geçsin hatta

İyiyim kuzucum ya

Haftaya başlayınca tez geçiyor allahtan dersti şuydu buydu insan unutuveriyor zamanı sonra bi bakmışın cuma

Valla ya bitse de yeni bi haftaya başlasak artık

Off kii off neyse yarın pazartesi

2 haftacık daha sabret bende 2 hafta sonra 10 aydn düşcem artık

ahhahaha tuzlu hamsii ve suu

sormaaa kızm iç çamasrııı grncee fantazlere dalyrmmm
o şimdi asker canı nler ister amaa.......bde bana sorslar bunu nler ister nler ahhhhh ahhhhhhhh

waaaaoooowwww hariikaa kocşine iiyii gnlerde giyyy

kocam gelene kadar giyemicem zaten

Evet ya hafta içi çabuk geçiyorda hafta sonu öyle değill
2 haftacık daha sabret bende 2 hafta sonra 10 aydn düşcem artık

Öyle yapıcam artık elden başka birşey gelmiyor
Maşallah 10 ayada düşüyorsunuz

Son düzenleyen: Moderatör:

evet yaa .hem gelmesn istyorum hemde gelsin istiyorum.her pazartesi toparlan et muğlaya git çok zoruma gidiyo ama bi yandan da sevgiliciimee kavuşmak üzere bitcek bi haftaya daha başlıyorum.offf offf acayip ikilemde kalıyorum yaaa

Yaa bişey sorcam sen tickerini hazırlarken gelceği tarihi nasıl hesapladın.ben şafağı çok karıştırdm yaa

ay kızlarr benim canım acayip mısır istedi.Ben pısır patlatıp ders çalışıcaam.
Öptüm sizi.Görüşürüz sonraa

Kuzuuu yaa senin için bu haftalar daha farklııı bu haftadan sonra bir hafta mı kalıyorr vayy bee

Muğlaya neden gidiyorsun okuyormusun :26:

Yaa bişey sorcam sen tickerini hazırlarken gelceği tarihi nasıl hesapladın.ben şafağı çok karıştırdm yaa

Canım dönüş tarihi gittiği ilk günden belli oluyor aslında.
Ben sadece kullanmadığımız izinleri ve yol iznini düştüm,normalde 12 nisandı 15 günü çıkardım.
Sizin belli değilmi 30 gün izin kullanmış haliyle teskere tarihi ?

Görüşürüz canım bu saatten sonrada çalışmak bana çok zor geliyor sana kolay gelsin.Yarın sabah kitapların başına bende işbaşı yaparım artık

Anlatım tarzına bayıldım yanlızz Ah canımm ben 15 ayda neler denedim neler bir bilsen
Yok aramaz artık bu saatten sonra neyse kısmet yarına artık
[/QUOTE]

hamsi koydum tavayada başladı oynamaya dene canımcım bunuda dene faydasını gören çok ben bile şaşırıyorum
Hoşbuldum canım

Şarkılar ahh şarkılar
ah bu şarkılarınn gözü kör olsunn

Afiyet olsun kuzum iyi çalışmalar
Kuzuuu yaa senin için bu haftalar daha farklııı bu haftadan sonra bir hafta mı kalıyorr vayy bee

Muğlaya neden gidiyorsun okuyormusun :26:

Evet 1 hafta 2 gün kalıyorrrrr zeynommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…