oh oh değmeyn tuba'nın keyfine yani
Evet lütfen degmeyin güzelim keyfimeSen nasılsın şeker tezkere nasıl gidiyor ?
Allah bozmasın keyfini mutluluğunuzu tatlımbende iyiym canm askerime mektp yazıyorum yarın hediye kutumu göndercem de valla şafak bu aralar biraz sıkıştırıyo ya sanki geçmiyomuş geliyo .senn nasıl gidiyo?
iyi geceler kızlarrrrrr Allah'a emanet olun
iyi geceler kızlarrrrrr Allah'a emanet olun
Oy ne güzel olur o hediyeleşmeler askerimde dogum günümde bana tee oralardan gül göndermiş yerim onu ben
Geçer geçer :) Bende salı günü 99 olcam onun heycanıyla yaşıyorum
Oy cidak'ım çok saol liste için hiç konusamaz olduk ya
Ayy ne güzel yaa.Oy ne güzel olur o hediyeleşmeler askerimde dogum günümde bana tee oralardan gül göndermiş yerim onu ben
Geçer geçer :) Bende salı günü 99 olcam onun heycanıyla yaşıyorum
Oy cidak'ım çok saol liste için hiç konusamaz olduk ya
bişey değil tubişim
napıyım yawru ya çıkıp yatıcam uykum geldi sabah iş
öptüm kuşum görüşürüz inşallah
Ayy ne güzel yaa.bizimde 1.yılımız sevgilicime süpriz yapym hediye hazırlym dedm onunla uğraşıyrm kaç gündür çok sevndm senn adına yaa fazlasında gözm yok bnde bi 200leri görsem ne güzel olur
Tamam kuzucan iyi geceler Öptüm
MaşallahHarika düşünmüşsün iyi gelir onada bende yıldönümümüzde bol lokum,şeker, çikolata, rengarek badem şekerleri göndermiştim hahahh hiç bişeye bu kadar sevinmemiş daha önce tam psikopat bu
İnşallah çabuk geçerde sağ salim gelir askerin
hahahhaah bende aynen sevdiği çikolataları ve üzernde seni seviyorum yazılı kurabiyeler falan gönderyrm ve kırmızı fon kartonundan 58 tane kalp yaptım ve üzerine sözler yazdım
amin tatlım amin inş. bi an önce kavuşurum sevdiceğime.Sizde bi an önce kavuşun inş. sağsalim.Allah bütün bekleyenleri kavuştrusn
Ooooo baya hazırlanmışsınSevincek askercegin Amin amin :)
evet baya hazırlandm daha bi kaç şey daha yaptm bakalm ne tepki vercksenn askern nerdydi?
Begenir begenirKırklarelinde canım
aaaa benm arkadaşımn abisi de orda
hahahhaaTolga
91 mi ? sorayım bakalım waffle'a tanıycakmı
evet 91/4 canım
benimki 91/1 tanırmı bilmiyorum hoş tanısa ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?