günaydınnn kızlarrrrr
bugün bizim yıldönümümüzzzz
günaydınnn kızlarrrrr
bugün bizim yıldönümümüzzzz
gidişine son 65 gün
bitmesin
oo oo canım ya sen şimdiden aglamaya mı başladın... daha çok var be güzelim üzülme şimdidenn, gidince zaten üzüleceksin fazlasıyla
.
askerliğinin bitmesine 65 gün var .şafak 65
askerliği benim yaşadığım şehirde. ankaradayız.ama bitince istanbula evine gidecek ben burda kalıcam
gideceği gün geldikçe üzülüyorum.her hafta çarşılarda görüşmek neree bi kaç ayda bir görüşmek neree
aa ne enteresan bi durumm
orda mı tanıştınız??
evet ya herkes gider mersine ben giderim tersine misali
yok burda tanışmadık.öğrenciyken bursaya gezmeye gitmiştim arkadaşımla.arkadaşım arkadaşlarıyla görüşmüştü memleketine gittiği için. onun arkadaş grubundaydı öyle dıdısının dıdısı muhabbeti işte.gördük orda birbirimizi falan filan15 mayısta 2. yılımızı bitiriyoruz 17 mayısta da teskeresini alacak kader kısmet diyorum artık ne diyim ki bilmiyorum Allahtan çok şükür buraya geldi hem acemiliği hem usta birliği.tamamen tesadüf işte Rabbimin işi.
teşekkür ederiz canım benim
askerliğinin bitmesine 65 gün var .şafak 65
askerliği benim yaşadığım şehirde. ankaradayız.ama bitince istanbula evine gidecek ben burda kalıcam
gideceği gün geldikçe üzülüyorum.her hafta çarşılarda görüşmek neree bi kaç ayda bir görüşmek neree
evet ya herkes gider mersine ben giderim tersine misali
yok burda tanışmadık.öğrenciyken bursaya gezmeye gitmiştim arkadaşımla.arkadaşım arkadaşlarıyla görüşmüştü memleketine gittiği için. onun arkadaş grubundaydı öyle dıdısının dıdısı muhabbeti işte.gördük orda birbirimizi falan filan15 mayısta 2. yılımızı bitiriyoruz 17 mayısta da teskeresini alacak kader kısmet diyorum artık ne diyim ki bilmiyorum Allahtan çok şükür buraya geldi hem acemiliği hem usta birliği.tamamen tesadüf işte Rabbimin işi.
Rabbim hayırlısıyla kavuştursun tez zamanda.Uzaktan ilişki yürütmek zor oluyor olmasına ama sevgi herşeyi alt ediyor
canım ya ben bilmiyordum onu, ne desem bilemedim ya
ama olsun her sartta birbirinize kavuşmak için büyük bir engeli aradan çıkartıyorsunuz ne güzel
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?