Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınnn kızlarrrrr

bugün bizim yıldönümümüzzzz

günaydınn geçnlerrrr:)

mice mutlu senelereee canımmmm

bakın bende plakalara geçtimmm

şafak = 4istanbul
(434)

Şafak 15 Burdur'a selamm yola devam
Şu anda ders çalışıyor olmam lazım offf

Son düzenleyen: Moderatör:
oo oo canım ya sen şimdiden aglamaya mı başladın... daha çok var be güzelim üzülme şimdidenn, gidince zaten üzüleceksin fazlasıyla

.

askerliğinin bitmesine 65 gün var . şafak 65
askerliği benim yaşadığım şehirde. ankaradayız.ama bitince istanbula evine gidecek ben burda kalıcam
gideceği gün geldikçe üzülüyorum.her hafta çarşılarda görüşmek neree bi kaç ayda bir görüşmek neree

aa ne enteresan bi durumm

orda mı tanıştınız??

aa ne enteresan bi durumm

orda mı tanıştınız??

evet ya herkes gider mersine ben giderim tersine misali
yok burda tanışmadık.öğrenciyken bursaya gezmeye gitmiştim arkadaşımla.arkadaşım arkadaşlarıyla görüşmüştü memleketine gittiği için. onun arkadaş grubundaydı öyle dıdısının dıdısı muhabbeti işte.gördük orda birbirimizi falan filan 15 mayısta 2. yılımızı bitiriyoruz 17 mayısta da teskeresini alacak kader kısmet diyorum artık ne diyim ki bilmiyorum Allahtan çok şükür buraya geldi hem acemiliği hem usta birliği.tamamen tesadüf işte Rabbimin işi.

süpeeerrsiniizz yaa

canım ya ben bilmiyordum onu, ne desem bilemedim ya

ama olsun her sartta birbirinize kavuşmak için büyük bir engeli aradan çıkartıyorsunuz ne güzel

.

yemin ediyorum tüylerim diken diken oldu

allahımm sizi birbirinize yazdıysa merak ettme 656565656565 kaç olursa olsun şafak fark etmezz

Rabbim hayırlısıyla kavuştursun tez zamanda.Uzaktan ilişki yürütmek zor oluyor olmasına ama sevgi herşeyi alt ediyor

amin cümlemizi inşallah.uzaktan zor tabi.telefonla halledilmiyo her şey samimiyet aynı olmuyo ki.yanında olup gözüne bakman bile yeterli ki çoğu şeyin çözülmesinde ama dediğin gibi aşkın sevginin gücü hayli fazla olunca devam edio bi şekilde

canım ya ben bilmiyordum onu, ne desem bilemedim ya

ama olsun her sartta birbirinize kavuşmak için büyük bir engeli aradan çıkartıyorsunuz ne güzel

.

evet 460'tan geriye sadece 65 kaldı bi şekilde kavuşmak için çabalicaz artık hem bitsin hem bitmesn derdindeyim off uleyn oooff şu mereti de bıraktım zaten yokluğunu arıyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…