amin cümlemizi inşallah.uzaktan zor tabi.telefonla halledilmiyo her şey samimiyet aynı olmuyo ki.yanında olup gözüne bakman bile yeterli ki çoğu şeyin çözülmesindeama dediğin gibi aşkın sevginin gücü hayli fazla olunca devam edio bi şekilde
evet 460'tan geriye sadece 65 kaldıbi şekilde kavuşmak için çabalicaz artık hem bitsin hem bitmesn derdindeyim off uleyn oooff şu mereti de bıraktım zaten yokluğunu arıyorum bazen
yemin ediyorum tüylerim diken diken oldu
allahımm sizi birbirinize yazdıysa merak ettme 656565656565 kaç olursa olsun şafak fark etmezz
aynen oyle canım..mesela benım sevgılım okulu bıtırdı gıttı istanbula,ordan hoooopp askere üstüne uzun donem cıktı..aylardır yüzünü gormeyı gec sesını bıle dogru duzgün duyamıyorum...bazen dibe vuruyorum sabır falan kalmıyor..sonra emegım,sevgım,anılar verdıgımız sozler aklıma gelıyor kendime geliyorum...öyle gecıyor iste...
deme yaaçok üzülüyorum zaten takip ediyorum sürekli kızlar neler neler yazıyolar uzakta askerleri diye.ben işte o yüzden pek bişi paylaşamıyorum bu yüzden tam tersi durumda olduğum için şafak kaç oldu canım? tez zamanda kavuşursunuz inşallah kalbinde sevgin sonsuz oldukça her şeyin üstesinden gelirsiniz evelallah
slm kızlar dün kocacım aradı dedi anneler gününde askerlik düşebilirmiş öyle demişler bilgisi olan varmı
amin canım benimm...suan ızınde,23 marttan ıtıbaren safak 270...tunceli hozat...
slm kızlar dün kocacım aradı dedi anneler gününde askerlik düşebilirmiş öyle demişler bilgisi olan varmı
Hu Huuuuuuuuu Kızlarrrrrrrrrr
Birazdan burda olurr nasıl olsaaa
Ee senden naberr ecemmm
Zamann geçmiyorrrrrrr
Sıkıldım artıkkk 1oolerden düsmekk istiyorummm
Atarsa 16o yerimde sayıyorum ecem yaaa
Ya tabi yerinde sayıyorsun nerde 300ler 200ler nerde 160 tatlım ya..
Bak 100leri yarılamana ne kalmış yarıladıktan sonra daha hızlı geçecek görürsün
Bilmiyorum yine sıkıntı yaptım kendimee
Bulandım iyice:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?