Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aynen oyle canım..mesela benım sevgılım okulu bıtırdı gıttı istanbula,ordan hoooopp askere üstüne uzun donem cıktı ..aylardır yüzünü gormeyı gec sesını bıle dogru duzgün duyamıyorum...bazen dibe vuruyorum sabır falan kalmıyor..sonra emegım,sevgım,anılar verdıgımız sozler aklıma gelıyor kendime geliyorum...öyle gecıyor iste...

yemin ediyorum tüylerim diken diken oldu

allahımm sizi birbirinize yazdıysa merak ettme 656565656565 kaç olursa olsun şafak fark etmezz

çok hoşsun yaa sağolasın gerçekten
burda olmasının avantajları çok oldu tabi
ailesiyle tanıştıııım, annelerimizi tanıştırdık ve en son 2 hafta önce de ailelerimizi tamamen tanıştırdık bi çarşı gününde
kalktılar geldiler istanbuldan kaç sefer hem oğullarını gördüler hem biz kaynaşmış olduk ufaktan
bakalım askerlik bitince bizde ailecek iade-i ziyarete gidicez inşallah sonrasında babam karar verecek

Rabbim herkesin gönlüne göre versin

deme yaa çok üzülüyorum zaten takip ediyorum sürekli kızlar neler neler yazıyolar uzakta askerleri diye.ben işte o yüzden pek bişi paylaşamıyorum bu yüzden tam tersi durumda olduğum için şafak kaç oldu canım? tez zamanda kavuşursunuz inşallah kalbinde sevgin sonsuz oldukça her şeyin üstesinden gelirsiniz evelallah

amin canım benimm...suan ızınde,23 marttan ıtıbaren safak 270 ...tunceli hozat...

slm kızlar dün kocacım aradı dedi anneler gününde askerlik düşebilirmiş öyle demişler bilgisi olan varmı

amin canım benimm...suan ızınde,23 marttan ıtıbaren safak 270 ...tunceli hozat...

göz açıp kapayıncaya kadar biter gider inşallah tez vakitte kavuşun mutlu olsun herkes

slm kızlar dün kocacım aradı dedi anneler gününde askerlik düşebilirmiş öyle demişler bilgisi olan varmı

siyasetçiler basın şu bu derken hepsi numara yapıyolar askerdekiler de birbirlerinden duya duya efsane yaratıyolar resmen umutlanıyolar, onları bekleyenleri de umutlandırıyolar durduk yere keşke olsa ama düşse bile yakın bi zamanda olacağını hiç sanmıyorum

Hu Huuuuuuuuu Kızlarrrrrrrrrr

Zamann geçmiyorrrrrrr
Sıkıldım artıkkk 1oolerden düsmekk istiyorummm

Ya tabi yerinde sayıyorsun nerde 300ler 200ler nerde 160 tatlım ya..
Bak 100leri yarılamana ne kalmış yarıladıktan sonra daha hızlı geçecek görürsün

Bilmiyorum yine sıkıntı yaptım kendimee
Bulandım iyice:18:

Bilmiyorum yine sıkıntı yaptım kendimee
Bulandım iyice:18:

Anlıyorum canım insan bazen yeter diyor sıkılıyor ama yapıcak birşey yok sende çok iyi biliyorsun.
Çok şükür az kaldı artık şafağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…