sen beni anlatmışsın.
Geçmiş olsun Kübram ya okuyunca :26: üzüldüm Başka sıkıntı olmaz inş
Benim listemde sadece plakalarda olanlar tutuluyor canım.yani 81 den düşenler.Seni Ceyda listesine alaycak ben ona msj atarım.
tmm tatlımm napalım beklicezz
mehtap 8dua edin meleklerimm, aksilik çıkmasında gelsin
Ah bu yalan dolan haberlerrr
Yalan dolan olduğunu biliorus ama umut bağlamaktan başka şansımız da yok maalesef
Evet o umutlarla bitirdim ben şafağımı inşallah aynısı size olmaz
İnş cnm bütün derdimiz sağ salim hayırlısıyla tez zamanda bitirip gelmeleri ztn...
Amin canım..
Evet önce sağlıkları yerinde olsun değilmi biz bekleriz
Evet kuzu ya inşallah kaldırmazlar yine.Begen butonumuzz gelmişşşşşşşş
İnş cnm biz bekleriz tabi sonuna kadar...
Evet kuzu ya inşallah kaldırmazlar yine.
Nasılsın bu arada hoşgeldin
Bekleriz tabii
ya var ya böyle haberlerle hem bizi hem askerleri umutlandırıyorlar ,sonra hep hayal kırıklığı.geçen askerimde sordu var mı haber diye demek oradada söylentimi oldu acaba .yazık ama oncağızlar umutlanıyorlar .hem geçn seneden beri hep iniyor zatenn o haberi kulaktan dlma emin olmadan çıkaranların ben ...Benim çok umudum yok ama inş. en kısa sürede resmileşir bu haber...
Askerlik süresi 12 aya iniyor ama ... - İç Politika haberleri - Haber7 haber7.com - Güncel Haberler, Son dakika haberleri ---- Bu noktada haber var
Cnm benim de mehtap 8 ama yemin törenine görmeye gidicem, acemisi 75 gün olduğu için yemin töreninden sonra gelemicek. Senin acemi 28 gün sanırım ama benim yarimin olduğu yerde 28 gün yapacak olanlar da 75 gün yapacakmış... Amasya'da. Bu heryerde mi böyle olur bilmiyorum..
Sinir oluyorum bu matemetiğe
Nasıl geçicem ben bu dersten de 3.sınıf olucam bilmem
Sinirden ölüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?