Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçecek canım çok zor oluyor günleri ite ite geçirmek ama geçmeye mahkum bitecek bir gün mutlaka

ilk defa 5 ten sonra arayamadı çok sinirim bozuk merak ediyorum offf

Şafak 440

Hasretinden yanıyorum sevgilim.

Ne zor zamanlar senin askerde olduğun zamanlar. Sen askere gitmeden önce hiç ilgimi çekmediği halde televizyonda askerler ile ilgili tüm haberleri seyrediyorum şimdi. Seninle beraber gün sayıyorum. Her yere telefonumu yanıma alarak gidiyorum şimdi. Arasan da sesini duysam diye bütün gün bekliyorum. Bütün gün geçmeyen dakikalarımın telefonda seninle konuşurken bir anda geçip gitmesine sinir oluyorum. Askerliğin bitince seninle yaşayacaklarımı şimdiden hayal ediyorum.

Hasretin yakıyor yüreğimi. Gözlerimden akan yaşları silecek ellerin yok artık. Ağlama sus derdin ama sende ağlıyorsun biliyorum. Sende dayanamazsın bensizliğe, kalbin yanar da anlatamazsın kimselere derdini. Ben seni senden iyi bilirim. Bana sıkma canını derken bile yandı için ama ne yapalım gül kokulu yârim. Bugünler de geçer elbet. Kavuşunca bırakmayız birbirimizi, asla kopamayız artık birbirimizden. Seni benden ayıran yıllara, yollara inat hep aynı sevgimle, hasretimle bekliyorum seni.

Geldiğinde ne bahar rüzgârları eser şu gönlümde. Bir çocuğun tebessümü düşer yüzüme. Hasret, hasret bitti derim gözlerinin içine bakıp da. Geldin mi yârim, geldin mi yiğidim. Yollarına bakmak ne zordu ama katlandım senin için ölüme bile katlanırım. Dönülmez yol değildir askerlik elbet dönülür. Peygamber ocağıdır orası her yerden iyi korunur. Her şeye çözüm bulurum da yiğidim özlemine çare bulamıyorum. Akşam olunca hüzün çöküyor kalbime, ağlasam bir türlü ağlamasam bin türlü. Senli şarkılar dinliyorum, seni anlatıyor hepsi. Bir şey fark ettim de yiğidim sen gittiğinden beri aslında her şey sana benziyor. Seni anlatıyor. Bu bile güzel geliyor bazen.

Anlatıyorsun oraları, bence mutlu rolü yapıyorsun. Ben bilirim seni, mutlu olamazsın yabancı yerlerde. Başkaları anlamaz derdini.

Ne desem boş be sevdiğim tek bildiğim seni çok sevdiğim. Hasretine hasret eklediğim sevdiceğim. Kokusuna, sesine, gülüşüne kurban olduğum erim. Sağ salim dön gel yeter ki, ben hep burada seni bekleyeceğim.

Gelişine umutlar ektim, nolur gel. Dönme bir daha geri kokunu alıp tekrar gitme hep yanımda kal artık. İstemiyorum sensiz geceyi, sensiz sabaha uyanmak istemiyorum artık.
Seni çok Seviyorum Nefesim....

Cnm arar inşallah sen moralini bozmamaya çalış
artk arayamaz canım bu saatten sonra umudum kalmadı.dün aksamda tam 22.00 aramıstı bir ben kaldım dısarda hemen kapatıyorum dedi aratmamıslar bir sürü bişiler yaptırmışlar huff.hadi bn yne bugün sesini duymadım ama annesi hc duymadı ve çok üzülüyorum kadına off

En zor olanı da annelerini, ailelerini idare etmek ... Benim askerim de cok hastalanmıs bugun sesi çok kotu gelıodu ailesi uzulmesin diye onları aramadı, mecburen iş bana düştü, ben ailesini aradım bugün çok eğitimleri varmış arayamıcakmış merak etmeyin dedim (

ilk defa 5 ten sonra arayamadı çok sinirim bozuk merak ediyorum offf
canım merak etme yarın arar,telafi edersiniz.
iyi aksamlar canım hos geldin
iyi akşamlar canım,hoşbuldum.
Bende idare eder diim nası olalım işte, hep eksik...
napalım canım katlanıyoruz mecburen
şimdi yemin töreni yaklaştı ya canım hızlanmıştır eğitimler vs.
Merak etme iyi olduğunu bilmen bile yeter ya.

yesimcim alışkınsın ya çok zorlanıyorum inan merak ediyorm,içim sıkılıyor
canım alıştırmaya çalışıyorum kendimi,yarın cezaya gidiyor ve 10 gün sesini duymayacağım!

arar canım yarın falan ilk fırsatta hiç canını sıkma bazen bizdede öyle oluyor o zamanlar cok yogun oldugunu söylüyor yani genelde yogun oluyorlar
normalde arıyor canım bugün zaten aradı 2 sn felan konustuk çok şükür duydum sesinide hani 5 ten sonra 7 -8 gbi arardı aramayamadığı için merak ettim

tabi ki canım ya.ben hic tel da ağlamıyorum annesi zaten ağlıyor üzülmesin diye.askerim annem senden destek alıcak sakın ağlama dedi .bazen onları arayamıyor benide aramadı diyorum üzülmesin diye,bazen onları arıyor haber veriyorlar bana beni aramış bile olsa ,aramadı beni diyorum .napalım idare edicez.beni arasın hemen anneyi aradın mı ya da ablayı ara diyorum vs vs idare dünyası :)

Şehrin ışıkları karanlık,yanmaz.
Askere gidenler orada kalmaz.
Hasrettir,çekilir çaresi olmaz.
460 şafak dönerim bir gün

Gün saydım,ay saydım hiç biri geçmez.
Askerlik 15 ay duruda bitmez
Sevenler yarini terk edip gitmez.

Sayende delirdim,çılgına döndüm
Geceler boyunca uykumu böldüm
Yarimi aradım kimleri gördüm

canım alıştırmaya çalışıyorum kendimi,yarın cezaya gidiyor ve 10 gün sesini duymayacağım!

canım ya geçen okudum cevap veremedim.gelemiyormuş eşin çok üzüldüm ama vardır hayır yeşimim ya en azndan suan nezaman çekeceği düşüncesi kafandan silincek ve çifte mutluluk yaşıcaksınız ,kafanız rahat zaman geçiriceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…