geçecek canım çok zor oluyor günleri ite ite geçirmek ama geçmeye mahkum bitecek bir gün mutlaka
iyi akşamalr kızlarrrrrrrr
hoşbulduk canım.Eh işte idare eder.Hg cnm nasılsın...
iyi akşamalr kızlarrrrrrrr
ilk defa 5 ten sonra arayamadı çok sinirim bozuk merak ediyorum offf
İnşallah cnm bütün derdimiz sağ salim gidip gelmeleri ztn
hoşbulduk canım.Eh işte idare eder.
Sen nasılsın canım?
artk arayamaz canım bu saatten sonra umudum kalmadı.dün aksamda tam 22.00 aramıstı bir ben kaldım dısarda hemen kapatıyorum dedi aratmamıslar bir sürü bişiler yaptırmışlar huff.hadi bn yne bugün sesini duymadım ama annesi hc duymadı ve çok üzülüyorum kadına offCnm arar inşallah sen moralini bozmamaya çalış
merak etme canım ya.Arayamadığı günler de olucak elbet.Ama anlıyorum seni içi içini yiyo insanın.
artk arayamaz canım bu saatten sonra umudum kalmadı.dün aksamda tam 22.00 aramıstı bir ben kaldım dısarda hemen kapatıyorum dedi aratmamıslar bir sürü bişiler yaptırmışlar huff.hadi bn yne bugün sesini duymadım ama annesi hc duymadı ve çok üzülüyorum kadına off
canım merak etme yarın arar,telafi edersiniz.ilk defa 5 ten sonra arayamadı çok sinirim bozuk merak ediyorum offf
iyi akşamlar canım,hoşbuldum.iyi aksamlar canım hos geldin
napalım canım katlanıyoruz mecburenBende idare eder diim nası olalım işte, hep eksik...
şimdi yemin töreni yaklaştı ya canım hızlanmıştır eğitimler vs.artk arayamaz canım bu saatten sonra umudum kalmadı.dün aksamda tam 22.00 aramıstı bir ben kaldım dısarda hemen kapatıyorum dedi aratmamıslar bir sürü bişiler yaptırmışlar huff.hadi bn yne bugün sesini duymadım ama annesi hc duymadı ve çok üzülüyorum kadına off
canım alıştırmaya çalışıyorum kendimi,yarın cezaya gidiyor ve 10 gün sesini duymayacağım!yesimcim alışkınsın ya çok zorlanıyorum inan merak ediyorm,içim sıkılıyor
normalde arıyor canım bugün zaten aradı 2 sn felan konustuk çok şükür duydum sesinide hani 5 ten sonra 7 -8 gbi arardı aramayamadığı için merak ettimarar canım yarın falan ilk fırsatta hiç canını sıkma bazen bizdede öyle oluyor o zamanlar cok yogun oldugunu söylüyor yani genelde yogun oluyorlar
En zor olanı da annelerini, ailelerini idare etmek ... Benim askerim de cok hastalanmıs bugun sesi çok kotu gelıodu ailesi uzulmesin diye onları aramadı, mecburen iş bana düştü, ben ailesini aradım bugün çok eğitimleri varmış arayamıcakmış merak etmeyin dedim(
canım alıştırmaya çalışıyorum kendimi,yarın cezaya gidiyor ve 10 gün sesini duymayacağım!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?