Geçersin bebegimm gecersinnnnnn
Relaxxxxxxxxxx
Olamıyorum cinlerim tepemde.
Ya sorular banaben sorulara bakıyorum.
İnanamıyorum ya okadar kolay konularki daha 3. ünite basit bildiğim bişe ama ben sorularda takılıyorum örnekleri yapıyorum.
Hiç bilmediğim istatistiği bile yapabilirken bu gereksiz matematiği nasıl yapamamm
sıkma caanını yaa yavas yavas çözmeye baslarsınnn
Matematik buu öyle kolay bir ders degil ki hemm
Yardımcı olabilecek biri yokmuu
sana anlatsa
Şuanda çalışıyor olmam lazım dı 7 de bitecekti ama kitapı fırlattım attım sinirimi neyden çıkaracağımı bilemedim tam bi deli gibiyim
Bu dönem bende bi tuhaf oldum zeynep
Calısasım yokk calıssam anlamıyorumm
İstegim yok hicbiseyim yok
Benimde tekrarlarım duruyor ama bn netteyim
Kapadım herseyii
Olmazmı kuzenim matematik öğrtemenliği okuyor,diğer kuzenim işletme mezunu ama problem aynı şehirde değiliz.
Anlamamda problem yok zaten sinir olduğum o konuyu çalışırken anlıyorum oke ama testlere gelince kalıyorum yapamıyorum soruların çözümlerini karıştırıyorum ay
Nolcak bizim halimiz be kuzu.
Ya inan 2. sınıfın dersleri ile bi sıkıntım yok ben onları yaparım yapamazsamda 2 tane hakkım var 3 e geçerim
Ama bu 1 den kalma mat canımı dahada sıkıyor yapamadıkça sanki bütün emeklerim boşaymış gibi geliyor tüm hevesim kaçıyor
Bizi delirtmeden bırakmayacak galiba bu dersler
Ya inan 2. sınıfın dersleri ile bi sıkıntım yok ben onları yaparım yapamazsamda 2 tane hakkım var 3 e geçerim
Ama bu 1 den kalma mat canımı dahada sıkıyor yapamadıkça sanki bütün emeklerim boşaymış gibi geliyor tüm hevesim kaçıyor
var yaa olmazmı ben üstüne düşmedimAy tühh keske aynı sehirde olsaydınızz yardımcı olurlardı sana ya
Kurs flnde yok dimi samsunda
Kız muratın testleri kolay olmuyor ki
sınavdakiler daha basit geliyor bana
O testlere takılıp moral bozma bence
Yaparsın senn ya biraz daha pratik yap
var yaa olmazmı ben üstüne düşmedim
Yaparım diye düşündüm
bilmiyorum ki kuzu ya ben hep murattan çalıştığım için hiç haberim yok diğer testlerden.
Ypacağım başka çare yok,önce nereye fırlattığımı bilmediğim kitabımı alıp onunla barışmam lazım
Benim makina cıldırdı cifter cifter üçer beşer atıyo msjları
Diyorum kii muratın testler sınavdaki sorulardan daha zor geliyor bana
Ay güldürdün bni yaa
Nerdeler kimbilirrr:13:
hahaaa bedavaa diee fazladann atmaa apla
Buldumm buldumm koltuğun kenarında biraz kırışmış hehenapımm yaa sinirler tepeme toplandıı neyse baştan başlıcaz ama bu akşamdan geçti fatmagulu izlicem
sende durumlar nasıl
Anam saaat kaç olmuş ben gideyimde sofra kurayım ufaktan
ohhh bugün de bitti çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?