Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
keyifler iy icanım dün tatildiii ohh iyi biz gezdik aşkımla yüzük baktıkk nasıl olsunn kafam karışık amaa mutluyumm :))) çok şükür

maşaAllah canım ya..
darısı başımıza inşaAllah
Benimde Yarim Gelsiin, Bizde Yüzük Bakalım

.

Selamlarrr ıyı sohbetler kızlar...
BLUE cnm bende iyi olmaya calısıyorum...napalım kader çekicez.

Kızlar yaa bişey dicem,kimseyi heveslendirmek istemem ama sabah kociş dedi askerlik bu ay kesin kısalcak diyolar dedi...haberlerde de dinlemiş sormuşlar adama(bülent arınçtı galiba)kısalıcakmı diye o da "cok yakında müjdeyı verecegz"gıbı bsyler demiş...ay gene heveslendim yaaa...he bide 75günlük acemilik yapacak olanlar 48 gün yapmaya baslamıs...

Hmm bu haberler senelerdir var düştü düşecek.Geçen gün benim askerimde dedi askerlik düşecekmiş diyolar ama inanmıyorum dedi.

İnş bu sefer senelerdir süren bu saçmalık gerçek olurda herkes sevinir keşke düşse

ahahahaha hatununn dibibimiii deliminnee ne kadan güldünn bunaa

şafağımmmm 106 ablasıı ellerinden öperrr

zeynomm yaa plakalara ne kalmışş kızz onünüzü tıkayanlaraa atın depüğüüü az kalmış kuzumm hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin rabbim ya

evet cnm yaa kac yıldır var ama artık gerçek olsun nolurrrrr.cok heveslendim...bu durumda senın safak 106 ya anneler gününde gelir seninki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…