Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Of hiç ama hiç bu konuda ümit etmek değil düşünmek bile sitemiyorum ama.Bazı şeyleri görüncede insan ister istemez ümide kapılıyor.

Umarım bu sefer olurya.Umarım kavuşuruz erkencikten

Off ister istemez ümitleniyorum galibaaa
Allahım ne olur düssünnnn

Tertoo düşünemiyorum bile düştüğünü yaa şaka gibi inanmak imkansız öyle bişr olursa bi hafta kendime gelemem salak gibi dolanırım aptal bi sırıtışla

Şimdi pek araştırmadığım ve ilgilenmediğim için detayları bilmiyorum düşerse 12 ayamı düşcek :26:

Başbakanlık Resmi Konutu'nda gerçekleşen ve saat 17.00'de başlayan görüşme, saat 20.00 sıralarında sona erdi. 3 saat süren görüşmede, başta terörle mücadele olmak üzere Suriye'de yaşanan gelişmeler ve yansımalarının ele alındığı tahmin ediliyor

Evet o 3 saatlık görusmeyı netten bende okudum ama içerik vermemiş...bende cok heves etmemeye calısmakla birlikte hislerimi dinlersem düsüyor bencede:)ay safakları azalanlarnkı dırek gelır ne şahane yaa 90gun bırden.

AYYYYY NE GÜZEL ALLLAHIMMM
İNŞAALLLAHHHHH KISALIR

BÖYLE İÇİME Bİ RAHATLIK Bİ GÜZELLİK SERPTTİN WARYA ANLATAMAM.....

daha tanışmanın bir kısmı gerçekleşti canım bu haftaya biz gidiyoruz onalara sonraki hafta sözz artıkkkkkkkkkkkk

Galiba öyle olacakk bir ay bile düsse razıyım ben

Of hiç ama hiç bu konuda ümit etmek değil düşünmek bile sitemiyorum ama.Bazı şeyleri görüncede insan ister istemez ümide kapılıyor.

Umarım bu sefer olurya.Umarım kavuşuveruz erkencikten

veeee umarımmmm askerlik düşerde kurtulursunuzz biz çektikkk okadar düştü düşcek diye bekledik düşürmedilerrr bari sizee vursa yaa

Kızlar Bi Haftaya KAdar Düşse
Yani Ben 190'dayken Düşşeeee;

Direk Plakalara Merdiven Dayıyorum ve Şafağım 100 Oluyor

91/2'lerde Direk Depükleniyor

Yaşşaasıınnnnn

:119: :119: :119:

.

daha tanışmanın bir kısmı gerçekleşti canım bu haftaya biz gidiyoruz onalara sonraki hafta sözz artıkkkkkkkkkkkk

ohhh ohhh ne güzell haller bunlarrrr sözz nişann düğünnn

Galiba öyle olacakk bir ay bile düsse razıyım ben

1 gün bile kar bence ama tekrar internete baktımda yok anam düşmez

veeee umarımmmm askerlik düşerde kurtulursunuzz biz çektikkk okadar düştü düşcek diye bekledik düşürmedilerrr bari sizee vursa yaa

Ahhh ümranımmm bizdee bitiririz yinede düşmez anacım ümit yok 106 gün saymaya devam

o kimkii oldumm bi annn 91/2 ler ahhhh keşkee yaaa

Ya olsun ya heves etmesı bile guzel...biz şmdi 2bucuk aylık olcgz ya bırden 9ayımız kalıcak hehe:)
blueee küboşş:)kız 9 ayımız kalcek ınss...
Bu arada stilekscim 12 aya dusurceklerms canım

Ya olsun ya heves etmesı bile guzel...biz şmdi 2bucuk aylık olcgz ya bırden 9ayımız kalıcak hehe:)

Zaynep canım

12 ay vayyy bitti o zaman neyse ümit etmicem.ben ne zaman ümitlensem fos çıktı.ama düşünmesi bile güzel ya

aynenn yaa simdi bzde arkadslarla konşyr iş yernde hesaplyrz birden 9 ayımız kalcak dyeee
ayy inş.sabrszlıkla anneler gnünü beklyruuuzzzzzz:26::26:

Tamam zeynep unutmuşum cnm k.bkma yaaahh ahh kardeşim hele ben nasl sevncem anlatamam...
Esraaaa senin şu hesaplamalara hayranım hemen attırıvermiş safakları hahaha!bende cok hesaplıom ya nolcek bu halim kocis gelene kadan kafayı yemesem bari.adam dicek zate deliydin şmdi iyice delirmşin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…