Demen oylee demen vallahaa kalbımm pırr pırr ettiii bi tuhaff oldum heyecan yaptımm umit etmek istemiyorum ben yaa
kızlar bakın tam anneler günü öncesi 3 ssatlik görüşme bence kesin ya,
Politika Erdoğan, Orgeneral Özeli kabul etti ZAMAN
Allahım nolur dualarımızı kabul eyle,
Bizleri kader bi kere gülsün yaa...
.
Off ister istemez ümitleniyorum galibaaa
Allahım ne olur düssünnnn
Bu yazı bu kadar mı devamı felan yokmuu:44:
Selamlarrr ıyı sohbetler kızlar...
BLUE cnm bende iyi olmaya calısıyorum...napalım kader çekicez.
Kızlar yaa bişey dicem,kimseyi heveslendirmek istemem ama sabah kociş dedi askerlik bu ay kesin kısalcak diyolar dedi...haberlerde de dinlemiş sormuşlar adama(bülent arınçtı galiba)kısalıcakmı diye o da "cok yakında müjdeyı verecegz"gıbı bsyler demiş...ay gene heveslendim yaaa...he bide 75günlük acemilik yapacak olanlar 48 gün yapmaya baslamıs...
hahaha evett onumuu tıkayann bi buse derya felan kaldıı ama atmayaa az kaldı çok az onlara depüğüinşş kuzum inşş.ee sizde durumlar ne tanıştılar kaynaştılar nişan düğün bellimi
Ah keşkee canım keşkee ama artık heveslenmiyorum bilepek inanmıyorum
Tertoo düşünemiyorum bile düştüğünü yaa şaka gibi inanmak imkansız öyle bişr olursa bi hafta kendime gelemem salak gibi dolanırım aptal bi sırıtışla
Şimdi pek araştırmadığım ve ilgilenmediğim için detayları bilmiyorum düşerse 12 ayamı düşcek :26:
Of hiç ama hiç bu konuda ümit etmek değil düşünmek bile sitemiyorum ama.Bazı şeyleri görüncede insan ister istemez ümide kapılıyor.
Umarım bu sefer olurya.Umarım kavuşuveruz erkencikten
daha tanışmanın bir kısmı gerçekleşti canım bu haftaya biz gidiyoruz onalara sonraki hafta sözz artıkkkkkkkkkkkk
Galiba öyle olacakk bir ay bile düsse razıyım ben
veeee umarımmmm askerlik düşerde kurtulursunuzz biz çektikkk okadar düştü düşcek diye bekledik düşürmedilerrr bari sizee vursa yaa
o kimkii oldumm bi annn 91/2 ler ahhhh keşkee yaaaKızlar Bi Haftaya KAdar Düşse
Yani Ben 190'dayken Düşşeeee;
Direk Plakalara Merdiven Dayıyorum ve Şafağım 100 Oluyor
91/2'lerde Direk Depükleniyor
Yaşşaasıınnnnn
:119: :119: :119:
.
Ya olsun ya heves etmesı bile guzel...biz şmdi 2bucuk aylık olcgz ya bırden 9ayımız kalıcak hehe:)
blueee küboşş:)kız 9 ayımız kalcek ınss...
Bu arada stilekscim 12 aya dusurceklerms canım
Ya olsun ya heves etmesı bile guzel...biz şmdi 2bucuk aylık olcgz ya bırden 9ayımız kalıcak hehe:)
blueee küboşş:)kız 9 ayımız kalcek ınss...
Bu arada stilekscim 12 aya dusurceklerms canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?