Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biz de bir ara bir ümitle düşer mi diye bekledik askerliği yok anneler günü süprizi yok bilmem ne süprizi diye sonra insan kesiyor ümidini bu da bir süreç gibi aynen..
Umarım düşer bizden sonrakiler için iyi olur.Henüz yolun başındayken,düşmese de 88 gün sadece!:98:

ahahahaha hatununn dibibimiii deliminnee ne kadan güldünn bunaa

şafağımmmm 106 ablasıı ellerinden öperrr

kuzumm benim plakalara ne kalmış önünüzü tıkayanlara atın depüğü acımayınn allah kavuştursun hepinizii zeynomm bizde yüzük baktıkk nasıl bir mutlulukk yaa

Selam kızlarrrr
Buraları böyle görmekk imkansız olmuştuu ne güzell herkes burdaaa
Nasılsınızzz

zeynomm yaa plakalara ne kalmışş kızz onünüzü tıkayanlaraa atın depüğüüü az kalmış kuzumm hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin rabbim ya

hahaha evett onumuu tıkayann bi buse derya felan kaldıı ama atmayaa az kaldı çok az onlara depüğü inşş kuzum inşş.ee sizde durumlar ne tanıştılar kaynaştılar nişan düğün bellimi

evet cnm yaa kac yıldır var ama artık gerçek olsun nolurrrrr.cok heveslendim...bu durumda senın safak 106 ya anneler gününde gelir seninki:)

Ah keşkee canım keşkee ama artık heveslenmiyorum bile pek inanmıyorum

ya varya ümitlerim çok fena, anneler gününü bekliyorum kesin gözüyle bakıyorum bende ama :)
ayy Allahım heycanlandım bak şimdi

.

ya varya ümitlerim çok fena, anneler gününü bekliyorum kesin gözüyle bakıyorum bende ama :)
ayy Allahım heycanlandım bak şimdi

.

Biz yinede kesin gözüyle bakmayalım canım genelde sonu hüsranla bitiyor

Son düzenleme:
iyi canım sen nasılsın
birde su askerlik düsse süper olucazz
Zeyno bizimkiler direk geliyorr düsersee

Demen oylee demen vallahaa kalbımm pırr pırr ettiii bi tuhaff oldum heyecan yaptımm umit etmek istemiyorum ben yaa

Ortalama bi hesap yapıyorum ben 200'deyken düşse 110 olurum

Allahhhhh

:90: :90: :90:

.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…