Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mehtap 2 .gelsende yaramdaki tuzu ,şekere dönüştürsen ....

aaahhhh keşkee keskeee

kızlar bir şey soracam bu faks olayı nasıl oluyor ya bilgisi olan var mı bir firmaya ürünün faturasını fakslamam gerekiyor ama nasıl olacak bilemiyorum internet cafelerden mi olur acaba

kızlar bir şey soracam bu faks olayı nasıl oluyor ya bilgisi olan var mı bir firmaya ürünün faturasını fakslamam gerekiyor ama nasıl olacak bilemiyorum internet cafelerden mi olur acaba

Fax cihazı varsa internet kefede olur tabi ki ve genelde oluyor..
Ben de bir kez gerektiğinde internet kafeden çektirmiştim.

Canım fax makinası yokmu bildiğin bir yerlerde.Telekom bayileri fax çeker onlara götür belgeyi ve fax numarasını

Kızlar selam....

Bugün belli oldu eşimin yeri, gece bol bol dua ettim, İzmir -Gaziemir çıktı yeri. Pazartesi yolcuyuz. Dua edin... Size de hayırlı teskereler....

Kızlar selam....

Bugün belli oldu eşimin yeri, gece bol bol dua ettim, İzmir -Gaziemir çıktı yeri. Pazartesi yolcuyuz. Dua edin... Size de hayırlı teskereler....

Hayırlısı olsun inşallah,allah kavuştursun

ayyy sadece 12 günümüz kaldı RABBİME çok şükür kavuşcaz artık herkese sabırlar diliyorum RABBİMDEN

Kızlar selam....

ayy cnm hadi hayırlısı yaa...inş cok rahat gecer acemilik.hayırlı olsun.3gun snra gidıyo demek.su gibi gecer ıns.
moralim çook bozuk çoook

aa noldu kız hayırdr inş?
Herkese ıyı geceler.bugunde atarsa şafakımız son 382

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…