Selamlarrr ıyı sohbetler kızlar...
BLUE cnm bende iyi olmaya calısıyorum...napalım kader çekicez.
Kızlar yaa bişey dicem,kimseyi heveslendirmek istemem ama sabah kociş dedi askerlik bu ay kesin kısalcak diyolar dedi...haberlerde de dinlemiş sormuşlar adama(bülent arınçtı galiba)kısalıcakmı diye o da "cok yakında müjdeyı verecegz"gıbı bsyler demiş...ay gene heveslendim yaaa...he bide 75günlük acemilik yapacak olanlar 48 gün yapmaya baslamıs...
kızlar bir şey soracam bu faks olayı nasıl oluyor ya bilgisi olan var mı bir firmaya ürünün faturasını fakslamam gerekiyor ama nasıl olacak bilemiyorum internet cafelerden mi olur acaba
kızlar bir şey soracam bu faks olayı nasıl oluyor ya bilgisi olan var mı bir firmaya ürünün faturasını fakslamam gerekiyor ama nasıl olacak bilemiyorum internet cafelerden mi olur acaba
Zeynep selam canım altta gördum slm vereyım ddm ama cıkıyorum.öptm seni.
Kızlar selam....
Bugün belli oldu eşimin yeri, gece bol bol dua ettim, İzmir -Gaziemir çıktı yeri. Pazartesi yolcuyuz. Dua edin... Size de hayırlı teskereler....
ayyy sadece 12 günümüz kaldı RABBİME çok şükür kavuşcaz artık herkese sabırlar diliyorum RABBİMDEN
iyi akşamlar canım
.
ayy cnm hadi hayırlısı yaa...inş cok rahat gecer acemilik.hayırlı olsun.3gun snra gidıyo demek.su gibi gecer ıns.Kızlar selam....
Bugün belli oldu eşimin yeri, gece bol bol dua ettim, İzmir -Gaziemir çıktı yeri. Pazartesi yolcuyuz. Dua edin... Size de hayırlı teskereler....
moralim çook bozuk çoook
gözün aydın.darısı başımıza inş.
sağolasın tatlım gerçekten darsı başınıza insanın sevdiğinden uzak olması çok zor
Nasıllsın canm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?