Tamam zeynep unutmuşum cnm k.bkma yaaahh ahh kardeşim hele ben nasl sevncem anlatamam...
Esraaaa senin şu hesaplamalara hayranım hemen attırıvermiş safakları hahaha!bende cok hesaplıom ya nolcek bu halim kocis gelene kadan kafayı yemesem bari.adam dicek zate deliydin şmdi iyice delirmşin:)
bizde seninle gurur duyuyoruzzzz hatunummm askerinide beklermişşş amanda amann
oyyy beklerim tabi yaaabebişimmm sende ne var ne yokk
beklicen tabiii canım muradınada ericen inşalahhhh:) ben hasta olucam galiba çook halsizimm kuzum onun dışında iyiyimm herşey yolunda çok şükür :)
"Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz" arasına gireceğim maalesef bu pazartesi günü...
Hem de bugün öğrendim, ani oldu, şoktayım resmen... Nereye gideceği bile belli değil.... Pazartesi öğreneceğiz....
Eşim koskocaman 460 gün boyunca yanımda olamayacak...
2 ay sonra dördüncü yılımız bitecek evliliğimizde, hiç ayrı kalmadık, nasıl olacak, nasıl geçecek bilmiyorum...
Var mı bunun bir ilacı? :2:
Zaman :) nasıl bugün öğrendiniz ki? zorla mı çağırıyorlar askere ?
Aslında tecili bitmişti geçen kasımda gidecekti, ama kasıma asker fazlalığı var diye almadılar, ağustosta çıkar sana askerlik dediler... Okulu iki ay sonra bitiyordu ve üniversite sınavlarına girdi geçen ay, yine tecil ettirecektik. Ama bakaya kalmış iki üç gün evvel yazısı geldi, bugün de kesinleşti. Apar topar askere yani... Okul işi de yattı...
ovv... hazırlıksız yakalandınız yani :26:
olsun canım gitsin gelsin bir an önce aradan çıkmış olur işte, böyle düşünmeye çalışsan :26:
Evet hazırlıksız.... Ailelerimiz filan herkes şokta şu an... O yüzden bu kadar kötüyüm... Belki alışınca geçer onu da bilmiyorum ama düşündüğüm zaman diyorum ki böyle bir şeye nasıl alışır ki insan? Her an kötü bir haber gelecekmiş gibi....
Zaten bir an evvel gidip gelmesini istiyorum ben de bir açıdan ama uzun dönem olması canımı çok sıktı... Allah bunun da dayanma gücünü verecektir sanırım...
keşke üni. okuyabilseydi :26:
canım üzme kendini, umarım iyi bir yerler çıkar da sadece gittiğine üzülürsün...
benimki daha kötü... hep korku hep korku. ama geçti gitti çok şükür çok az kaldı...
İnşallah ya... Tek temennim o.... Seninki nerde ki? Şafak kaç? İnşallah sağ salim döner de atlatırsınız bugünleri... O kadar dayanmışsınız, bu da geçer...
şırnak-idil de benimki. kısa dönemdi... 11 gün kaldı :)
Çok az kalmış yaa, ne güzel... Alah kavuştursun, son 11 gün, 1 gün gibi geçsin inşallah.... Darısı benim ve benim gibilerin başına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?