inşallah canım inşallah
hem burda zaman çabuk geçiyor inanki. ben çok sonralardan katıldım kk'ya... keşke askerliğin başında girseymişim dedim... halden anlayan o kdar çok insan var ki... hiç endişelenme. inş hayırlısıyla bitircek gelecek...
Evet ben de çok seviyorum KK yı... Evlenirkenki süreçte buradan tanıştığım arkadaşlarımla hala görüşürüm...
Zaten işim var çalışıyorum, hafta sonlarımı da kursla doldurdum bu sene, yoğunluk içine girersem daha az aklıma gelir diye düşünüyorum... Sayılı gün geçer diyelim, sağ salim geçsin, başka elden gelir bir şey yok...
Çok az kalmış yaa, ne güzel... Alah kavuştursun, son 11 gün, 1 gün gibi geçsin inşallah.... Darısı benim ve benim gibilerin başına...
aynen öyle.mümkün olduğunca doldur günlerini... zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın inşallah
canım merhaba...öncelıkle üzülme dicem sevın hatta aradan cıkacagı icin...bak ben evlıyım ve daha 383günümüz var ama sabretmek zorundayız.benımkı de hep okuyacagm dıyerek erteledı keske sözlüyken gitseymis dıyorm bzn ...ama snrdada herseyde bı hayır vardr dıyorum...hem bak kesn olmamakla brlıkte 12 aya dusecek söylentısı var.sıkma canını.gelecekte herseyı sağlıklı düsünüp hareket etmenız icin bu şart.cok büyük engel herşeye.benım esımınde gectgmız subat 12de tecili bitiyodu...esimde kardesını göndermemek icin önce ben gtcem ddı girmedı ünv.sınavına...gttı askerlık subesıne basvurdu naslsa bikac aydan önce almazlar ddı ama 15gün sürmedi:)zaten gittiginde bıdaha tecıl hakkı olmadgnı ve kagıtlarının hazırlandgnı ögrenmis..bizımkide aniden oldu anlayacagın...bosver hiiiç sıkma canını nasıl alıscam deme bol bol dua et hayırlı biyer olsun diye.
Öncelikle teşekkür ederim, ben de o açıdan seviniyorum tabii ki, gerçekten her şeye engel askerlik, biz hatta kasımda çıkmadığında üzülmüştük, çünkü psikolojimizi ona göre ayarlamıştık, hayırlısı demek ki bugüneymiş... İnşallah iyi bir yer olur, ben de bunun için dua ediyorum, her şey zamanla düzelecek, ne yapalım, başa gelen çekilir, sonuçta evlenmeden önce biliyorduk bunların olacağını bile bile evet dedik, Allah hayırlara vesile etsin... Tek temennimiz o...
cok cok iyi anlıyorum.esımde bıkac kere gitme cabasnda bulundu ona göre ayarlıyo kendını ınsan...bu arada evli oldugunu bilmiyordum canım.ALLAH hepimize güç versin onlara sağlık versın...evet biliyorduk sonuçta bigün başa gelecegını...ama sana bsey diym cnm,gercekten Allah güc verıyor.bana hep korkulu rüya gelirdi askerlik.ben komalara girerm heralde diyodum.annemler herkes korkuyodu napıcam diye cünkü aşırı duygusalım.eşim isten yarm saat gec gelse ağlarım.ama ugurladık ve ben bile şaşırdım kendime,ayakta durabldgme.
Angieask sanada selam tatlımmm.
selam canımuyumayan bir ben değilim anlaşılan :)
evet:)aslında uyukluyorum bı yandan :)sen şimdi gececek olan 11günü düsunup uyuyamıyosndur kesin:)
Bügün Şafak Tam 200
Rabbime Şükürler Olsun Bugünleride Gördük..
Neydi 400'ler
Neydi 300'ler..
Kabus Gibi..
am Bugün Şafağımız : Tammm 200
az kaldı sevdiğim..
:98:
.
Ellerine sağlık Zeynom03/05/2012
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
TEZKERECİ DEVRE
:123:…sultan90 = 05 AMASYA’ya selam yola devam :123:
:123:...deryaW = 08 ARTVİN’e selam yola devam :123:
:123:...cadikazani23 = 11 BİLECİK 'e selam yola devam :123:
:123:…saykopat=13 BİTLİS’e selam yola devam :123:
:123:…N&A = 14 BOLU’ya selam yola devam :123:
:123:...beggy = 16 BURSA'ya selam yola devam :123:
:123:...benzen = 16 BURSA'ya selam yola devam :123:
:123:...buseh = 17 ÇANAKKALE'ye selam yola devam :123:
:123:...yarimm1 = 17 ÇANAKKALE'ye selam yola devam :123:
:123:...yudum2602 = 17 ÇANAKKALE'ye selam yola devam :123:
:123:...AYSIZGoKYuZu=18 ÇANKIRI’ya selam yola devam :123:
:123:…tuba_34 = 51 NİĞDE’ye selam yola devam :123:
----------------
-----------
-----
:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:
ay cnm ya ben telden girdigim icin,dun gece tel elimde uyuyakalmışım k.bakma:)ama gec yatma hele is güc varsa zor oluyor.aynen öyle ya. sınavlarım falan yeni bitmişti 12de uykum geliyordu. son 2-3 gündür delircem yatsam hayal kurmaktan uyuyamıyorum. yatmasam saate bakıp yuh artık diyorum
Bügün Şafak Tam 200
Rabbime Şükürler Olsun Bugünleride Gördük..
Neydi 400'ler
Neydi 300'ler..
Kabus Gibi..
am Bugün Şafağımız : Tammm 200
az kaldı sevdiğim..
:98:
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?