Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Zeyneeepp geliyorum 3 gün sonra listene geliyorrummm kuzummmmm
Bekliyorumm canımmm hemdee nasıllb ekleme şereff vereksinn

Bu listeyii bugunee kadar sabırla tuttu isem bizim de bu listede olacağımız günler içindii son 3 sen gireceksin

Bekliyorumm canımmm hemdee nasıllb ekleme şereff vereksinn

Bu listeyii bugunee kadar sabırla tuttu isem bizim de bu listede olacağımız günler içindii son 3 sen gireceksin

Bekle beni...Benden sonra da sen kendini ekleyeceksin sonra bizim kızlar teker teker..
Evet bu liste bizim için çok güzel bir moral neyse ki listemizin hatunu da sensin:13:
Heeyecanlıyım!

Bekle beni...Benden sonra da sen kendini ekleyeceksin sonra bizim kızlar teker teker..
Evet bu liste bizim için çok güzel bir moral neyse ki listemizin hatunu da sensin:13:
Heeyecanlıyım!

üff şakaa gibii yaa

Biz artık teskereci devreyiz

offf süper bir şey olur bu yaaa keşke düşse tek umudumuzzzzzz tayyip amcamızz

Umudunu yitir bence Şaka bi yanada her sene düşecek bu sene düşecek lafları ortalarda dolaşır ama hiç icraata girmez.

Bende ilk günlerde düşer düşecek dedim ama Paşa paşa saydım şafakları saymayada devam ediyorum

Sınavlar vardı o ara pek giremedim kuşum ya sen de yoksun ortalıklarda

Bende aynı kuzucum yaa sınavlar felan bide sıkıldım artık bu askerlik muahbbetinden hatırlatan herşeyden uzak durmak istedim birazda ee sonuçlar nasıl :26:

kızlar bu gece hıdrellez gecesiymiş hadiiiiiiiii dilekler belli hadi tayyip amca düşür artık yeter sallıyon hep bizi

Ya bu askerlik düşme muhabbetidir gidiyor

Sordumda askerime oyle bişe bizdede var dedi 91-1 ler gittikten sonra yani 10-15 gün sonra düşürülecekmiş

Ama bundan 91-2 ler yararlanmayacakmış onlara tazminat ödiceklerimiş

Bşşeler bişeler anlamadım gitti bize vurmuyor bu teoriye bakarsak

En azından bizden sonrakiler rahat eder

Genelde böyle bi söylenti hortluyor sonra fos çıkıyor bakalım bu ne olacak

Bende aynı kuzucum yaa sınavlar felan bide sıkıldım artık bu askerlik muahbbetinden hatırlatan herşeyden uzak durmak istedim birazda ee sonuçlar nasıl :26:

Çok iyi yapmışsın kuzum ya gerçekten benide çok baydı artık. Bide askerimin ameliyatı filan baya gerildim yani.. Sonuçlar fena sayılmaz senin nasıl?

Ooo yeşim bacım hakikaten yoktun.Ama bu aralar herkes kayıp hanginizi arayacağımı şaşaırdım

200 ler hayırlı olsun 4 gün sonra bende 2 li haneleri göreceğim

Hadi yaa nettin kızlaraa
Sağol canım .oooo maşallahsonradaa gelsin plakalarr

kızlar bu gece hıdrellez gecesiymiş hadiiiiiiiii dilekler belli hadi tayyip amca düşür artık yeter sallıyon hep bizi

Valla bana vuracak bi tarafı kalmadı ama İnşallah size vururda düşer canım

Valla mı bak bize vurmadı dokunmadı ellemedi bile yaa Hain domdomlar ya...

İnşallah bizden sonrakilere vururda rahat ederler bari

aynen yaa benimkide böyle bişey demişti.Anneler günü hediyesi olarak düşürülcekmiş falan.
Kendimi kaptrmak istemiyorum ama.

keşke düşse vursa bize allahım ne olur yaa şu her yıl hortlayan dava gerçek olsun bu yıl

Çok iyi yapmışsın kuzum ya gerçekten benide çok baydı artık. Bide askerimin ameliyatı filan baya gerildim yani.. Sonuçlar fena sayılmaz senin nasıl?

Geçmiş olsun canım ayırdır ne ameliyatı.Şükür hepsinden geçer not aldım

Hadi yaa nettin kızlaraa
Sağol canım .oooo maşallahsonradaa gelsin plakalarr

Ne bilim bi ara girmedim bıraktığımda herkes burdaydı sonra bi girdim herkes püff olmuş

Sağol canım bizden sonra sıra sizde

ahahah kızımmm bırakk yaa bitsindee başlarım düşmesine kalmasına dokunmasınlar ellemesinler biz bitirelimde ne halleri varsa görsünler

aynen yaa benimkide böyle bişey demişti.Anneler günü hediyesi olarak düşürülcekmiş falan.
Kendimi kaptrmak istemiyorum ama.

Ben umut etmiyorum bile nede olsa bize vurmuyormuş umarım sizin için olur ama :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…