Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
06/05/2012

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TEZKERECİ DEVRE

:123:…sultan90 = 02 ADIYAMAN’a selam yola devam :123:
:123:...deryaW = 05 AMASYA’ya selam yola devam :123:
:123:...cadikazani23 = 08 ARTVİN 'e selam yola devam :123:
:123:…saykopat=10 BALIKESİR’e selam yola devam :123:
:123:…N&A = 11 BİLECİK’e selam yola devam :123:
:123:...beggy = 13 BİTLİS'e selam yola devam :123:
:123:...benzen = 13 BİTLİS'e selam yola devam :123:
:123:...buseh = 14 BOLU'ya selam yola devam :123:
:123:...yarimm1 = 14 BOLU'ya selam yola devam :123:
:123:...yudum2602 = 14 BOLU'ya selam yola devam :123:
:123:...AYSIZGoKYuZu=15 BURDUR’a selam yola devam :123:
:123:…tuba_34 = 48 MUĞLA’ya selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

" " bu niyedir canım bir şeycik kalmamış. gül sen gül

benim askerim benim yaşadığım şehirde asker. o yüzden bitince o da kendi yaşadığı şehire gidecek mecburen. benim sıkıntım bu değişik biraz. sizin gibi olmak isterdim tabi başlarda çok güzeldi de... o yüzden :)

*şafak 10*

Askerimin midesi yırtılmış ameliyat olmuş 1 ay hastanede yatmış. Hani izne gelmiyordu ya size anlatıyordum megersem izni yokmuş daha 3 gün önce söyledi..

aman tanrım bir insanın midesi nasıl yırtılır yaa ay çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun tatlım aman izne gelmesin de sağlığı yerinde olsun üzülme hiç sağlık her şeyden önemli canım tekrardan geçmiş olsun allahım bidaha yaşatmasın inşallah

kızlarrr askerlik düştü deniliyo haberiniz var mı??inş düşmüştür yaaa çok heycanlandım

kızlarrr askerlik düştü deniliyo haberiniz var mı??inş düşmüştür yaaa çok heycanlandım

Umudunu kırmak istemem ama.. Düşmedi, düşmeyecek. İnternette araştır 2005'ten beri bu söylenti var ve her yıl yeniden gün yüzüne çıkıp, yitip gidiyor..

bu ay denetlemeler yüzünden başka çarşımız olmayacak sanırım,1 ay daha yüzünü göremicem sevdiceğimin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…