Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
offfff kıyamam yaaa.kendimi gördum sanki.guclu olmaya calıs canım.şöyle düsün hayatınızda karabulut gibi dolasan askerlige 1adım atıldı gerısıde su gıbı gececek ve derin bi ohh cekeceksınız. ALLAH kavuştursun.

busecim...okudum ve inan içim bi acaip oldu cnm...ALLAH herşeyin hayırlısını versin.dur bakalım bı gelsın,oranın kasvetınden bı sıyrılsın,en önemlısıde senı bi görsun duzgunce konusursunuz.hakkında en hayırlısı ne ise o olsun tatlım.lütfen sıkma canını.ben merak ettım aslnda ne oldugunu ama saygı duyuyorum anlatmam istememene.
Şafak 378 kızlar...bende bu gece ıyı degılım.hep ağlıyorum.of.canım kocişim.yanımda olsanda sana sarılsam doya doya

amin saolasın cnm..

Şafağımızı Yarıladık

100'lere'de Geldik

Plaka Şafağımız : 114

Ana Şafak : 195

:119: :119: :119:

.

Ahh ahh nerde bu topiğin eski halleri nerde şimdiii
bence de ahh ecemcim ahh :26: nerde benim eski topiğim. Son 15 aydır nerdeyse hayatımın tümü oldu bu topik ama son aylarda ıssızlaştı

slm kızlar benim şafakta 9 oldu ama durum pek ii değil malesef..
busecim canım tertibim, olayın ne olduğunu bilmiyorum ama anlatmak istediğinde dinler, elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım. umarım herşey düzelir. dualarım seninle. ağlama canım benim

Allah kavuştursun

Kuzum benim gelince herşey çok güzel olacak, üzme tatlı canını... son günler psikoloji daha bi bozuluyor sanki. oranın sıkıntısından kurtulunca herşey düzelecek, içini ferah tut

oyy maşallah, plakalara son gün

Evet canım, askerliğe 1 adım attı mı öyle böyle bitiyor, öncesi daha büyük yükmüş meğer, ay gidecek de, gitmeyecek de, daha askerlik var fln derken bitti bile işte

Şafağımızı Yarıladık

100'lere'de Geldik

Plaka Şafağımız : 114

Ana Şafak : 195

:119: :119: :119:

.
günaydın esracım, maşallah şafağına

Bu arada CEYDACIM yeni işin hayırlı olsun

Evet canım, askerliğe 1 adım attı mı öyle böyle bitiyor, öncesi daha büyük yükmüş meğer, ay gidecek de, gitmeyecek de, daha askerlik var fln derken bitti bile işte

Kızlaarrrrrr ben size küstümmmmmeski kıslarr topic ıssızlastı diyosunus amaa biz yeni yarenlerı begenmıyo musunuz yoksamaslında anlıyorum sizi.bende diger gebelik topıcıne senelerımı verdım,hala da verıyorum.eskiler ugramayınca kızıyoruz üzülüyoruz bazen:)amaaa gôzünüz bize de alışsın çünkü daha 378 gün burdayım:)

Kızlaarrrrrr ben size küstümmmmmeski kıslarr topic ıssızlastı diyosunus amaa biz yeni yarenlerı begenmıyo musunuz yoksamaslında anlıyorum sizi.bende diger gebelik topıcıne senelerımı verdım,hala da verıyorum.eskiler ugramayınca kızıyoruz üzülüyoruz bazen:)amaaa gôzünüz bize de alışsın çünkü daha 378 gün burdayım:)

beğenmiyolar ablam

Yasasın biri varmısss
Ne kadar ıssızlaştı degil mi buralarr
Ee naber nasılsınnn

evet, benim ilk geldiğim zamanlar, hiç okuyamıyordum bi kaç dakikida sayfalar iki üç tane atlıyordu bide yeniydim o zamanlar hiçççç takip edemiyodum
şimdiiii kimse yok

iyiyim, canım sen nasılsın?

.

Sagol bendee iyiyimm
Seninle konuşma fırsatımız pek olmadıı
Askerin neredeydi safak kac

Dün bir program yaptım basladım tertipppp
Sen naptınn basladın galibaaa

hahahaa dahaa dünn başladımmmm.bugundee çarşımm varrr oylee kitaplar bi yanda ben net başındaa kaldımmm.hatta çalışırken sen geldin aklımaa dedim Kübra gibi 80 90 larım olaydı yüzüne bile bakömazdım çalışkan hatunsun vesselam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…