offfff kıyamam yaaa.kendimi gördum sanki.guclu olmaya calıs canım.şöyle düsün hayatınızda karabulut gibi dolasan askerlige 1adım atıldı gerısıde su gıbı gececek ve derin bi ohh cekeceksınız. ALLAH kavuştursun.Gitti..........
kaç gün geçirdim burda kaç saat??
ne olaylar yaşanıldı burada paylaşıldı her alt devrede çocuklar gibi sevindim..
ah şu Mayıs ayı ahhh..
460'dan geriye son 8 gün kaldı..kaldı ama ii mi kötü mü bilemedim gitti..
offfff kıyamam yaaa.kendimi gördum sanki.guclu olmaya calıs canım.şöyle düsün hayatınızda karabulut gibi dolasan askerlige 1adım atıldı gerısıde su gıbı gececek ve derin bi ohh cekeceksınız. ALLAH kavuştursun.
busecim...okudum ve inan içim bi acaip oldu cnm...ALLAH herşeyin hayırlısını versin.dur bakalım bı gelsın,oranın kasvetınden bı sıyrılsın,en önemlısıde senı bi görsun duzgunce konusursunuz.hakkında en hayırlısı ne ise o olsun tatlım.lütfen sıkma canını.ben merak ettım aslnda ne oldugunu ama saygı duyuyorum anlatmam istememene.
Şafak 378 kızlar...bende bu gece ıyı degılım.hep ağlıyorum.of.canım kocişim.yanımda olsanda sana sarılsam doya doya
bence de ahh ecemcim ahh :26: nerde benim eski topiğim. Son 15 aydır nerdeyse hayatımın tümü oldu bu topikAhh ahh nerde bu topiğin eski halleri nerde şimdiii
busecim canım tertibim, olayın ne olduğunu bilmiyorum ama anlatmak istediğinde dinler, elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım. umarım herşey düzelir. dualarım seninle. ağlama canım benimslm kızlar benim şafakta 9 oldu ama durum pek ii değil malesef..
Allah kavuştursunGitti..........
Kuzum benim gelince herşey çok güzel olacak, üzme tatlı canını... son günler psikoloji daha bi bozuluyor sanki. oranın sıkıntısından kurtulunca herşey düzelecek, içini ferah tutkaç gün geçirdim burda kaç saat??
ne olaylar yaşanıldı burada paylaşıldı her alt devrede çocuklar gibi sevindim..
ah şu Mayıs ayı ahhh..
460'dan geriye son 8 gün kaldı..kaldı ama ii mi kötü mü bilemedim gitti..
oyy maşallah, plakalara son gün…82 Phoenix…
Şafağım yarın plakalara atıyor sonunda!
Bu günü de gösterdin Allahım sağ salim ya...
Çok bekledim,hep bekledim,sonunda geldin...
Gezmeye başlayacağım artık
Bekleyin biziii
Seni beklemek de güzel sevgilim inan bana güzel, varlığın her şekilde bana yeter.
Ö&B
Evet canım, askerliğe 1 adım attı mı öyle böyle bitiyor, öncesi daha büyük yükmüş meğer, ay gidecek de, gitmeyecek de, daha askerlik var fln derken bitti bile işteofffff kıyamam yaaa.kendimi gördum sanki.guclu olmaya calıs canım.şöyle düsün hayatınızda karabulut gibi dolasan askerlige 1adım atıldı gerısıde su gıbı gececek ve derin bi ohh cekeceksınız. ALLAH kavuştursun.
busecim...okudum ve inan içim bi acaip oldu cnm...ALLAH herşeyin hayırlısını versin.dur bakalım bı gelsın,oranın kasvetınden bı sıyrılsın,en önemlısıde senı bi görsun duzgunce konusursunuz.hakkında en hayırlısı ne ise o olsun tatlım.lütfen sıkma canını.ben merak ettım aslnda ne oldugunu ama saygı duyuyorum anlatmam istememene.
Şafak 378 kızlar...bende bu gece ıyı degılım.hep ağlıyorum.of.canım kocişim.yanımda olsanda sana sarılsam doya doya
günaydın esracım, maşallah şafağına
Şafağımızı Yarıladık
100'lere'de Geldik
Plaka Şafağımız : 114
Ana Şafak : 195
:119: :119: :119:
.
bence de ahh ecemcim ahh :26: nerde benim eski topiğim. Son 15 aydır nerdeyse hayatımın tümü oldu bu topikama son aylarda ıssızlaştı
busecim canım tertibim, olayın ne olduğunu bilmiyorum ama anlatmak istediğinde dinler, elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım. umarım herşey düzelir. dualarım seninle. ağlama canım benim
Allah kavuştursun
Kuzum benim gelince herşey çok güzel olacak, üzme tatlı canını... son günler psikoloji daha bi bozuluyor sanki. oranın sıkıntısından kurtulunca herşey düzelecek, içini ferah tut
oyy maşallah, plakalara son gün
eveet çeke çeke getirdim plakaları şafağımıza nihayett
mutluyum,umutluyumm
senin şafağına da bayıldım maşallah uyku girmez gözüne insanın ya 3 sadece 3 aman tanrımmmm
günaydın esracım, maşallah şafağına
Bu arada CEYDACIM yeni işin hayırlı olsun
Kızlaarrrrrr ben size küstümmmmmeski kıslarr topic ıssızlastı diyosunus amaa biz yeni yarenlerı begenmıyo musunuz yoksam aslında anlıyorum sizi.bende diger gebelik topıcıne senelerımı verdım,hala da verıyorum.eskiler ugramayınca kızıyoruz üzülüyoruz bazen:)amaaa gôzünüz bize de alışsın çünkü daha 378 gün burdayım:)
Selammm
Ben varım
.
Yasasın biri varmısss
Ne kadar ıssızlaştı degil mi buralarr
Ee naber nasılsınnn
evet, benim ilk geldiğim zamanlar, hiç okuyamıyordum bi kaç dakikida sayfalar iki üç tane atlıyordubide yeniydim o zamanlar hiçççç takip edemiyodum
şimdiiii kimse yok
iyiyim, canım sen nasılsın?
.
Sagol bendee iyiyimm
Seninle konuşma fırsatımız pek olmadıı
Askerin neredeydi safak kac
Askerim Çanakkalede..
Şafak :195
Senin askerin nerede?
.
Selam kızlarrrr kimse yok muuuu
TertooOoOOoOOooo napıyosunnnn sınavaa çalışmıyormusunnn
Dün bir program yaptım basladım tertipppp
Sen naptınn basladın galibaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?